Web Analytics Made Easy - Statcounter

سال 2020 شاهد کاهش شدید تعداد مهاجران میلیونر بود؛ زیرا قرنطینه‌های ناشی از بیماری همه‌گیر مردم را از ترک کشورهای خود و گاهی اوقات خانه‌های خود به‌طورکلی بازمی‌داشت؛ اما با کاهش محدودیت‌ها و بازگشایی مجدد مرزهای کشورها، مهاجرت میلیونرها بار دیگر شروع به افزایش می‌کند.

دلایل زیادی وجود دارد که چرا افراد فوق‌ثروتمند جابه‌جا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرار از درگیری یکی از آنهاست؛ به‌همین‌دلیل جای تعجب نیست که روسیه و اوکراین تا پایان سال 2022 شاهد برخی از بزرگ‌ترین آمار مهاجرت باشند.

ابرثروتمندان کدام کشورها در حال فرار هستند؟

درحالی‌که انتظار می‌رود روسیه شاهد خروج پانزده‌هزار میلیونر از کشور باشد، پیش‌بینی می‌شود که اوکراین بیشترین ضرر را از نظر درصدی تجربه کند. 42 درصد از ابرثروتمندان آن ممکن است تا پایان سال 2022 کشور را ترک کنند.

چین همچنین می‌تواند زیان بزرگی را در جمعیت میلیونر خود ببیند. با پیش‌بینی مهاجرت ده‌هزار نفری و ازآنجایی‌که رشد عمومی ثروت در چین اخیراً کاهش یافته است، این می‌تواند آسیب بیشتری نسبت به سال‌های گذشته برای کشور داشته باشد.

ابرثروتمندان به کدام کشورها می‌روند؟

امارات متحده عربی با چهارهزار ابرثروتمند که تا پایان سال 2022 به کشور سرازیر می‌شود، به یک آهنربای میلیونر تبدیل شده است. این هجوم افراد فوق‌ثروتمند تاحدودی به‌دلیل سیاست‌های مهاجرتی سازگارانه این کشور است که به‌طور ویژه برای جذب ابرثروتمندان و استعدادهای درخشان طراحی شده است.

یکی از ویژگی‌های بارز اقتصاد جهانی در دهه‌های اخیر افزایش مهاجرت است. این جریان‌های فرامرزی منجر به نگرانی در کشورهای پذیرنده مهاجر در مورد اثرات مهاجرت بر بازار کار و دولت‌های رفاه شده است. به‌نوبه‌خود، کشورهای مبدأ نگران پیامدهای منفی بالقوه این «فرار مغزها»ی انسانی هستند.

داده‌های موجود حاکی از آن است که به‌طورکلی مهاجرت به‌صورت خالص تأثیر مثبتی بر کشور فرستنده دارد. به‌عنوان مثال، مهاجرت با کاهش نیروی کار در کشور فرستنده، به کاهش بیکاری و افزایش درآمد کارگران باقیمانده کمک می‌کند.

همچنین، مهاجران اغلب پول را به خانه می‌فرستند، استانداردهای زندگی خانواده‌هایشان را افزایش می‌دهند و در نتیجه به اقتصاد خانه و تراز تجاری کشورها کمک می‌کنند.

بااین‌حال، اکثر مهاجران جوان، مرد و متأهل هستند، بنابراین می‌تواند تأثیر بی‌ثبات‌کننده‌ای بر خانواده داشته باشد. برخی از کشورها تلاش کرده‌اند تا مهاجرت را محدود کنند، با این باور که این امر باعث توسعه اقتصادی نمی‌شود.

اما شرایط برای مهاجرت ابرثروتمندان فرق می‌کند و مهاجرت این افراد به‌معنای محروم‌شدن کشور فرستنده از منابع عظیم مالی و در برخی مواقع استعدادهای درخشان است.

223227

کد خبر 1643904

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: درآمد جف بزوس ایلان ماسک امارات متحده عربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۸۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم

تولید در هر کشوری از جمله مهم ترین ارکان اقتصاد محسوب می شود. در کشور ما نیز این بخش از اهمیت بنیادین برخوردار است. به همین دلیل شاهد هستیم که طی سال های اخیر همواره مقام معظم رهبری در نام سال ها بر لزوم تقویت تولید، حمایت از این بخش و رونق تولید تأکید کرده اند.

سال جاری نیز عنوان جهش تولید با مشارکت مردم را گرفته است. در نامگذاری این سال، مقام معظم رهبری بر یکی از شاخص های مهم اقتصادی و سیاسی کشور یعنی مشارکت مردم تأکید کرده اند.

دولت در راستای حمایت از تولید و بسترسازی برای مشارکت مردم در اقتصاد، به ارائه لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم به مجلس مبادرت کرده است. این لایحه مهم در انتظار بررسی و تصویب در مجلس است. به زعم کارشناسان، تصویب به موقع این لایحه می تواند بسترساز رونق تولید و از جذابیت افتادن سوداگری در کشور باشد.

واقعیت این است که در شرایط فعلی تولید حاشیه سود بالایی ندارد. در طرف مقابل، سوداگری و بخش های غیرمولد اقتصاد سودآوری بالایی دارند. در همین ارتباط، دولت پیشنهاد کاهش مالیات عملکرد تولید و اخذ مالیات از سرمایه و دارایی افراد را مطرح کرده است.

بسیاری از کارشناسان اذعان دارند که تصویب و اجرای لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم در نهایت به نفع تولید و به ضرر بخش های غیرمولد اقتصاد کشور است.

 حسین محمودی اصل، کارشناس اقتصادی در خصوص پیشنهاد دولت مبنی بر کاهش مالیات بخش تولید در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم تصریح کرد: دولت در یک اقدام صحیح به دنبال کاهش مالیات بخش تولید است. این اتفاق حتماً باید در راستای حمایت از تولید رخ دهد. در شرایطی که تحت تحریم قرار داریم و تولید با مشکلات عدیده ای روبروست، باید از طریق کاهش مالیات ها به کمک تولید بیاییم و برای این بخش جذابیت ایجاد کنیم.

این کارشناس اقتصادی گفت: از شواهد کاملاً مشخص است که فعالیت های سوداگرانه و مخرب در حال حاضر سودآوری بیشتری دارند و به همین دلیل افراد ترجیح می دهند سرمایه هایشان را در این بخش ها به کار بیندازند. حمایت هایی مانند کاهش مالیات تولید که در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم مطرح شده است، می تواند وضعیت تولید را بهبود ببخشد.

وی ادامه داد: هر چقدر دولت به سمت کاهش مالیات بخش تولید و بخش های مولد گام بردارد و در مقابل به افزایش مالیات بخش های غیرمولد اقتصاد و حوزه های مخرب و سوداگری بپردازد، به نفع کشور است. از همین رو لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم را مثبت می دانم. این لایحه می تواند مهم ترین لایحه دولت در جهت تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم باشد.

این کارشناس اقتصادی توضیح داد: پیشنهاد در نظر گرفتن مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم نیز برای سرمایه های خرد مردمی را هم مثبت ارزیابی می کنم. این طور مشوق ها می تواند زمینه ساز حضور بیشتر مردم در اقتصاد کشور باشد.

محمودی اصل گفت: نیاز است مجلس هر چه سریع تر به بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم بپردازد. به نحوی که کشور از مزیت های این لایحه همچون معافیت های مالیاتی هدفمند بخش تولید، صادرات و مناطق آزاد بهره مند شود.

دیگر خبرها

  • کدام کشورها تیک‌تاک را ممنوع کرده‌اند؟
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • کدام مناطق پایتخت در جدول تصادفات صدرنشین هستند؟
  • فاصله ازدواج و فرزندآوری کاهش یافت | پیرترین پدر و مادرها در اولین فرزندآوری کدام استان زندگی می‌کنند؟
  • با کاهش ساعات اداری حقوق افراد کاهش نخواهد داشت/ ساعات و روزهای کاری ما نسبت به برخی از کشورها بیشتر است
  • کدام نواحی ایران در معرض خشکسالی شدید هستند؟/ کاهش ۱۱ درصدی بارش‌ها در دهه ۱۳۹۰-۱۴۰۰
  • کدام کارکنان تسلا اخراج شدند؟
  • ◄ تـامـلی بر موضوع آزاد سـازی نرخ بلیت هواپیما باتوجه به تـجربه دیگر کشـورها