Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، امروز در بازارهای جهانی هم قیمت ها روند صعودی روزهای قبل را تکرار کرد. افزایش قیمت ها پس از جنگ بین اوکراین و روسیه شتاب بیشتری گرفته و هر روز افزایش می یابد.امروز قیمت گندم 12.75 دلار  افزایش قیمت داشت و هر بوشل از این محصول به قیمت 695 دلار به فروش رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گندم یک محصول اساسی است که بیشترین تاثیر را در ضریب امنیت غذایی دارد، تمام کشورها تلاش می کنند در تولید این محصول به خوداتکایی برسند یا ذخایر خود را افزایش دهند.

چین نیمی از صادرات گندم جهان را در انبارهای خود ذخیره کرده است و دیگر کشورها هم تلاش می کنند که ذخایر انبارهای خود را تقویت کنند.

ازسوی دیگر یارانه ای که دولت ها به بخش کشاورزی می پردازند هر روز بیشتر می شود تا تولید را بیشتر کنند، یا عوارض صادراتی را افزایش می دهند تا مانع از صادرات شوند و به عبارت دیگر تامینداخل را در اولویت قرار می دهند.

تعبیر کشورها این است که امروزه امنیت غذایی در مناسبات سیاسی کشورها بیشترین نقش را دارد و باید در این زمینه تلاش کرد.

مسئولان وزارت جهاد کشاورزی اخیرا پیش بینی کرده اند که امسال 6 میلیون تن گندم از کشاورزان کشور خریداری کنند این در حالی است که برای تامین نیاز نانوایی کشور حداقل نیاز به 10 میلیون تن گندم است.

وضعیت تولید مواد غذایی در جهان بحرانی شده است، به طوری که سازمان خوارو بار جهانی باره هشدار داده و سازمان ملل متحد هم از این وضعیت به فاجعه غذایی تعبیر کرده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: افزایش قیمت گندم امنیت غذایی فائو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا افزایش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

قیمت طلا در روز دوشنبه به دنبال انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و افزایش خوشبینی نسبت به آسان شدن سیاست‌های پولی فدرال رزرو آمریکا افزایش یافته است.

به گزارش رویترز، قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۵ درصد افزایش به ۲۳۱۲ دلار و ۱۹ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش ۰.۵۱ درصدی به ۲۳۲۰ دلار و ۳۰ سنت رسیده است.

قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه ۰.۴ درصد کاهش یافت. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات اشتغال آمریکا هستند که حاکی از آرام شدن رشد اقتصاد این کشور است.

آستان گولسبی، رئیس فدرال رزرو شیکاگو در روز جمعه گفت سیاست‌های پولی بانک مرکزی در سال جاری میلادی آسان‌تر خواهد شد. نرخ بالای بهره به ضرر فلزات گرانبها از جمله طلاست، چون هزینه نگهداری آن به عنوان یک سرمایه غیرسودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

از طرف دیگر، آرام شدن تنش‌ها در خاورمیانه و امید به جلوگیری از یک جنگ تمام عیار تمایل به خرید طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن پایین آورده است.

قیمت طلا از ابتدای سال جاری میلادی علی رغم تورم بالا و بی‌ثباتی نسبت به زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا، ۱۲ درصد افزایش یافته است. قیمت طلا در ماه آوریل به یک رکورد جدید رسید که از دلایل اصلی آن می‌توان خرید بالای بانک‌های مرکزی، تقاضای بالا از سوی بازار‌های آسیا و درگیری‌های ژئوپلیتیکی در اوکراین و خاورمیانه دانست.

در میان سایر فلزات گرانبه، قیمت نقره با ۱.۷۶ درصد افزایش به ۲۷ دلار و ۱۶ سنت رسید. پلاتین هم با یک کاهش ۰.۷ درصدی ۹۵۵ دلار و ۸۰ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت‌های جهانی مواد غذایی به کدام سو می‌رود؟
  • ذخیره‌سازی ۱۵۰۰ تن مرغ منجمد در لرستان
  • ذخیره سازی ۱۵۲۰ تن گوشت و مرغ منجمد در لرستان
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل