Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی نخعی، نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در بیرجند، اظهار داشت: یکی از کانون‌های جمعیتی عشایر در نهبندان و سربیشه قرار دارد.

وی با بیان اینکه مشکلات متعددی برای عشایر با توجه به خشکسالی‌های چند سال اخیر اتفاق افتاده است، تصریح کرد: عشایر قشر زحمت‌کش و مولد هستند و باید مورد توجه قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عشایر در حوزه دام با مشکل جدی مواجه هستند، یادآور شد: با وجود بارندگی‌های خوبی که داشتیم، در حال حاضر با فقر مراتع روبرو هستیم.

نخعی با بیان اینکه بازار دام مناسب نیست، ادامه داد: در این شرایط عشایر ما با سطح پایین درآمدی مواجه هستند.

وی با بیان اینکه برای بررسی مشکلات عشایر جلساتی با وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان عشایر داشتیم، افزود: در این جلسات مشکلات حوزه دام، مشکلات زیرساختی، آبرسانی و جاده‌های ارتباطی مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آبرسانی به قلعه‌ریگ و ملک‌پارویی مورد توجه است، اضافه کرد: تجهیز چاه و دبی چاه منطقه در این جلسه منجر به نتیجه شد.

نخعی با بیان اینکه برای انتقال آب به این مناطق ۱۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است، گفت: این اعتبارات از محل اعتبارات ملی است و تلاش می‌کنیم از اعتبارات استانی نیز بهره‌مند شویم.

وی تصریح کرد: محلات خواجه منجیکوه عشایری مرزی نهبندان و سربیشه از این پروژه آبرسانی بهره‌مند می‌شوند و اجرای فاز نهایی آبرسانی ۶ میلیارد تومان اختصاص پیدا کرد.

نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به راه اتصال محلات عشایری سربیشه به نهبندان، ادامه داد: این جاده برای عشایر درح و عشایر مرزی منطقه مهم است.

نخعی با بیان اینکه به جاده عشایری خاکک به چاه‌عباس اردنی ۷ میلیارد تومان اختصاص پیدا کرد، افزود: با تخصیص این اعتبارات می‌توان مشکل عبور و مرور عشایر را مرتفع و با تسهیلات و نهاده‌های دامی متفرقه می‌توان در این شرایط سخت به عشایر کمک کرد.

انتهای پیام/۶۹۰۷۱/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی نخعی وزیر جهاد کشاورزی بازار دام نماینده مردم نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۰۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان به همت خیرین هلال‌احمر خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به 6 روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران برگزار شد. 

مدیرعامل جمعیت‌ هلال احمر استان‌های تهران و خراسان‌ جنوبی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار خراسان جنوبی، فرماندار درمیان و مسئولان شهرستان و تعدادی از خیرین و حامیان جمعیت هلال احمر استان تهران مهمانان این مراسم بودند.

حامیان و خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران در بدو ورود به شهرستان درمیان، از پایگاه امداد و نجات شهرستان بازدید کردند. سپس برای کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان به روستای قیک سفر کردند. 

موسسه خیریه‌ای در طرح نذر ملی خدمت، با همکاری جمعیت هلال احمر استان تهران 297 انشعاب لوله آب را برای 6 روستای محروم شهرستان درمیان تهیه و تحویل داده‌اند.

محمدعلی کاوسی در مراسم آغاز عملیات پرژه آبرسانی به 6 روستای درمیان اظهار داشت: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان تهران در قالب طرح نذر خدمت، آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان بود که این مهم با جذب خیرین در سال جاری محقق شده است.

وی افزود: جمعیت هلال احمر استان تهران با خرید و انتقال لوله‌های انشعاب آب، برای آبرسانی به 6 روستای شهرستان درمیان پیش قدم شد. روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا از جمله روستاهای دارای تنش آبی هستند که در این پروژه از نعمت آب آشامیدنی منتفع می‌شوند. 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: با اجرای 22 هزار و 500 متر شبکه توزیع و اجرای 297 انشعاب لوله آب، 297 خانوار از اجرای این پروژه بهره‌مند می‌شوند. 

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی
  • رفع مشکل آب شرب روستا‌های تمتان و قلعه اسماعیل آقا در ارومیه
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۸۰ درصد آبگیری شد
  • پروژه آبرسانی به شهر ارکواز ملکشاهی امسال تکمیل می شود
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • کشف و توقیف ۲۵هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی