Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان از کاهش ورودی پرونده‌ به دادگستری استان خبر داد و گفت: سرقت و ضرب و جرح عمدی بیشترین پرونده‌های دادگستری استان زنجان را تشکیل می‌دهند‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم اززنجان، حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی  امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته قوه قضاییه اظهار داشت: نام شیرین "عدالت" با قوه قضاییه کلید خورده و رسالت سنگینی بر دوش ما قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:  شهدا حاضر و ناظر بر اعمال ما هستند و اگر از ارواح طیبه شهدا کمک بخواهیم به اذن خدا ما را کمک  خواهند کرد. از سوی دیگر قوه قضاییه خود شهدای بسیار گرانقدری را تقدیم انقلاب کرده است که از این بابت این قوه بسیار مقدس است.

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان در ادامه از کاهش ورودی پرونده‌های قضایی در سال گذشته نسبت به سال 99 خبر داد و گفت: از سوی دیگر خروجی پرونده‌ها در مدت مشابه افزایش یافته و این نشان دهنده زحمات کارکنان دادگستری است.

وی گریزی به صلح و سازش پرونده‌ها در شورای حل اختلاف زد و گفت: خوشبختانه شورای حل اختلاف استان زنجان با اختلاف چشمگیری رتبه نخست را از آن خود کرده است و وقتی می‌گوییم زنجان شهر کریمان است به همین منظور است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی: 5 جرم از 10 جرم نخست استان مرکزی در حوزه سرقت استدادگستری اجازه تعطیلی خط تولید در استان مرکزی را نمی‌دهدپرونده‌های ورودی به دادگستری خراسان شمالی 9 درصد افزایش یافت

حجت‌الاسلام نیارکی با ابراز خرسندی از کاهش 35 درصدی پرونده‌های معوق خبر داد و گفت: در سال‌های گذشته پرونده‌های زیادی بلاتکلیف باقی مانده بود که خوشبختانه در سال گذشته بسیاری از این پرونده‌ها تعیین تکلیف شد.

وی در ادامه به کاهش جمعیت کیفری زندان‌ها اشاره کرد و گفت: خوشبختانه 30 درصد مجازات حبس کاهش یافته و از این افراد در راستای خدمات عمومی به کشور استفاده شد.

رئیس‌کل دادگستری استان زنجان گفت:  این شیوه بسیار تاثیرگذار بوده چرا که وقتی افراد در حبس باشند هیچ خیری برای کشور و جامعه ندارند.

وی در ادامه به موضوعات پرونده‌های قضایی استان اشاره کرد و افزود: سرقت و همینطور ضرب و جرح بیشترین تعداد پرونده‌های دادگستری استان را تشکیل می‌دهند که این نشان می‌دهد باید اقدامات پیشگیرانه در جامعه جدی گرفته شود. البته در همین راستا 46 برنامه در سال جاری در حوزه پیشگیری تدوین کرده‌ایم.

150 پرونده فساد تشکیل شد

در ادامه بهروز عباسی دادستان مرکز زنجان ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن هفته قوه قضاییه اظهار کرد: در 15 ماه گذشته بیش از 150 پرونده فساد تشکیل شده است.

وی گفت: بیشتر این پرونده‌ها در زمینه اختلاس، رباخواری و تضییع حقوق بیت‌المال بوده است که برای حدود 47 مورد از این پرونده‌ها کیفرخواست نیز صادر شده است.

دادستان مرکز زنجان با اشاره به تحقق شعار سال گفت: در همین راستا چند جلسه با شرکت‌های دانش‌بنیان انجام شده تا موانع و مشکلات این شرکت‌ها حل شود؛ خوشبختانه 15 هکتار زمینی که به برخی افراد سودجو در گذشته داده شده بود بازپس‌گیری شد و به شرکت‌های دانش‌بنیان تحویل داده شد.

انتهای پیام/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دادگاه انقلاب قوه قضائیه دادگاه انقلاب قوه قضائیه رئیس کل دادگستری استان دادگستری استان زنجان قوه قضاییه پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۱۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آمار طلاق در کردستان

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل کردستان از کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در سال گذشته در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، بهادر اسدی پیش‌ از ظهر امروز در جمع خبرنگاران از کاهش 2 درصدی آمار طلاق در سال گذشته در کردستان خبر داد و اظهار داشت: بر اساس اعلام آمار سازمان ثبت احوال از 5310 مورد طلاق سال 1401 در استان به 5205 مورد در سال 1402 کاهش یافته است. 

وی افزود: افزایش طلاق در جامعه آسیب‌های دیگری از جمله فقر، بیکاری، اعتیاد و گسستگی خانواده و آسیب‌های ناشی از فرزندان طلاق را به همراه دارد.  

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان، گفت: خوشبختانه با افتتاح 17 مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاه‌های خانواده و برگزاری هدفمند کارگاه‌های آموزشی برای خانواده‌های در معرض طلاق، شاهد کاهش 2 درصدی طلاق در استان کردستان بوده‌ایم.  

وی تصریح کرد: برنامه‌ریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمان‌های متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سال‌های گذشته آغاز شده و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد. 

اسدی همچنین از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد کلیه مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزه‌های قضایی این استان خبر داد و عنوان کرد: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در جهت افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن می‌توانند مهمترین نقش را داشته باشند.    

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی پیش از ازدواج برای زوجین در شُرف ازدواج با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط خبر داد و بیان کرد: ارائه آموزش‌های لازم در خصوص افزایش مهارت‌های ارتباطی تأثیر و نقش بسزایی در کاهش طلاق در سال گذشته داشته است.  

معاون دادگستری استان کردستان، بیان کرد: امیدواریم با ادامه این رویکرد و همراهی و مشارکت بیش از پیش نهادهای متولی بتوانیم شاهد ادامه این روند کاهشی طلاق در سال‌های آینده باشیم.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان در کرمانشاه
  • گلایه رئیس‌ دادگستری زنجان از وضعیت بد نگهداری اموال دولتی
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • مسئولان در قبال بیت‌المال باید پاسخگو باشند
  • معارفه رئیس کل دادگستری سیستان وبلوچستان باحضوررییس دیوان عالی کشور
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • کاهش آمار طلاق در کردستان
  • اسفند گذشته سرقت کاهش یافت/ سارقان عید امسال مرخصی نرفتند
  • کاهش آمار سرقت در اسفند سال گذشته