Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان گفت: لازم است شهرداری برای مدیریت توریسم و ارائه خدمات برنامه‌ریزی شده، نشست‌های فصلی بین مدیران را به منظور تبادل افکار در این خصوص برگزار کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان ، علی‌اکبر نظری ‌امروز در جلسه کمیسیون خدمات شهری با موضوع "حضور گردشگران و اقدامات رفع سد معبر از اماکن گردشگری" اظهار داشت: اکوتوریسم یکی از نکات بسیار مهم و ارزشمند در هر کشوری است و در بسیاری از کشورهای دنیا حتی تا 80 درصد درآمد ملی از این صنعت جذب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه صنعت گردشگری می‌تواند برای هر کشوری، نقطه عطفی در ارتقا آن جامعه باشد، گفت: ما نیز از این موضوع مستثنی نیستیم و همدان با سبقه تاریخی و جاذبه‌های تاریخی و طبیعی بسیار می‌تواند برای توریسم داخلی و خارجی، جذاب باشد.

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان بیان کرد:وجهه‌های تمدنی موجود در همدان در کمتر استانی وجود دارد و وجه اشتراک تاریخ و تمدن را در این استان شاهد هستیم.

نظری به مجاورت مسجد و کلیسا در تپه تاریخی هگمتانه اشاره کرد و افزود: این نکات می‌تواند همدان را به عنوان منبع جهانی توریسم معرفی کند که تپه‌ هگمتانه از موارد مهم در این راستا است.

وی با تأکید بر اینکه برای معرفی همدان به عنوان پایلوت گردشگری نکاتی وجود دارد، تصریح کرد: تاکنون شاهد برگزاری نشستی در این باب با حضور مدیران حوزه شهرداری نبوده‌ایم و لازم است شهرداری برای مدیریت توریسم و ارائه خدمات برنامه‌ریزی شده، نشست‌های فصلی بین مدیران را به منظور تبادل افکار در این خصوص برگزار کند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان ادامه داد: مدیران شهری باید خود را سهیم در رونق‌بخشی به صنعت توریسم در همدان بدانند و با برنامه‌ریزی خوب در این راستا به ایجاد یک مجموعه توریسم ماندگار در همدان کمک کنند.

نظری با تأکید بر اینکه صنعت توریسم یک ثروت است، خاطرنشان کرد: نباید به راحتی این فرصت را برای درآمدزایی و رونق اقتصادی از دست بدهیم و مدیر ارشد شهری باید در این راستا نشست‌هایی با مدیران شهری و حتی مدیران سایر شهرها داشته باشیم.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این نشست‌ها راهبردی کردن نگرش‌ها و تصمیم‌گیری در زمینه گردشگری است، یادآور شد: به جز شهرداری‌ها، ادارات و نهادهای دیگر نیز در این موضوع دخیل هستند که متأسفانه نقشی از آنها نمی‌بینیم.

وی اظهار کرد: پتانسیل‌های بالای نیروی انسانی متخصص در حوزه گردشگری در همدان وجود دارد که متأسفانه از این ظرفیت‌ها بهره نمی‌گیریم.

نظری بوم‌گردی را از دیگر ظرفیت‌های موجود در حوزه گردشگری برشمرد و گفت: شهرداری باید در این حوزه نیز اقداماتی داشته باشد چراکه این مورد یکی از نمونه‌های بارز و ثروت آفرین در این بخش است.

وی با تأکید بر اینکه باید راهکارها در زمینه گردشگری را بررسی و راهبردی کنیم، بیان کرد: تقاضا دارم با شروع فصل گرم از تمام ظرفیت‌های موجود جامعه در حوزه گردشگری برای جذب توریست استفاده شود.

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان افزود: باید گردشگران را به جاذبه‌های گردشگری همدان جذب کرده و ماندگاری آنها را در شهر افزایش دهیم تا همدان پایلوتی برای توریست و گردشگری شود.

نظری با بیان اینکه همدان مسیر تردد گردشگران شده است و در مواردی فقط آسیب‌های این ترددها برای شهر باقی می‌ماند، تصریح کرد: میراث فرهنگی و شهردای در بحث گردشگری نقش دارند و باید وارد این کارزار شوند تا بتوانیم از این ثروت و ظرفیت بهره ببریم. 

وی خواستار ایجاد تفکرات گردشگری در شهرداری و مدیران شهری شد و ادامه داد: متأسفانه نکاتی در برخی اعضای جامعه وجود دارد که رگه‌هایی از سلفی‌گری در آنها دیده می‌شود و به نوعی انجماد فرهنگی در برخی اقشار وجود دارد.

رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان خاطرنشان کرد: انجماد فرهنگی موجود در برخی اقشار موجب عدم بهره‌مندی از مواهب طبیعی و صنعت بزرگ گردشگری می‌شود که شهرداری در صورت عملکرد خوب در این راستا سبب شکسته شدن این انجماد خواهد شد.

نظری در ادامه به بحث سد معبر در برخی اماکن گردشگری از جمله گنجنامه اشاره کرد و یادآور شد: نقطه‌های ترافیکی و تجمعی در این نقاط و بازار وجود دارد که وظیفه شهرداری ساماندهی این مسائل به ویژه با توجه به فرارسیدن تابستان و حضور گردشگران است.

وی در بخش دیگر سخنانش ایجاد نشاط و انبساط اجتماعی در شهر را یکی از عمده کارهای شهرداری برشمرد و اظهار کرد: در صورت عملکرد خوب مجموعه شهرداری در این خصوص این مهم محقق خواهد شد.رییس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان گفت: باید مسائلی از جمله انبساط اجتماعی و نشاط را به خوبی در جامعه تبیین کنیم و ایجاد پیاده‌راه بوعلی، اکباتان و میدان امام (ره) به این منظور بوده است.

نظری بیان کرد: در صورت تعیین رسم‌الخط مشخص می‌توانیم بهترین بهره را از پیاده‌راه‌ها در ایجاد انبساط اجتماعی و آرامش داشته باشیم.    

 دستفروشان در اماکن گردشگری ساماندهی شود

محمود مسگریان  نیز با بیان اینکه مهمترین وظیفه شهرداری قبل از هر چیزی ساماندهی دستفروشان و بساط گستران به ویژه در اماکن گردشگری شهر است، اظهار کرد: دستفروشی امری متداول بوده و مختص شهر همدان و یا کشور ما نیست اما باید تدبیری برای ساماندهی بساط گستران در همدان شود.

وی با تأکید بر اینکه دستفروشان برای امرار معاش خانواده خود اقدام به بساط گستری می‌کنند، گفت: با توجه به این مهم باید خدماتی از جمله ایجاد روزبازارها به این افراد ارائه شود.

رییس شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: تا کنون خدماتی به منظور تسهیل فعالیت بساط گستران ارائه شده و باید این خدمات از جمله اختصاص ساعات مشخصی برای فعالیت آنها در برخی مناطق و ساماندهی آنان، بیشتر شود.

مسگریان با بیان اینکه با توجه به شرایط اقتصادی باید فضا را برای امرار معاش دستفروشان فراهم کنیم، افزود: شهرداری نیز باید در این راستا به لحاظ زمان‌بندی و اختصاص مکان کمک کند.

وی با تأکید بر اینکه دستفروشان بخش فعال جامعه هستند، تصریح کرد: این افراد سربار جامعه نیستند و باید برای کمک به درآمدزایی و امرار معاش خانواده‌ها از آنها حمایت کنیم.

آمادگی کشور سوئیس برای انتقال تجارب صنعت گردشگری به ایران / صنایع‌دستی کردستان زمینه برندسازی جهانی را دارد توسعه گردشگری و نوسازی بافت‌های فرسوده با حمایت بخش خصوصی اولویت دولت در گرگان است

  تقویت صنعت گردشگری، راه برون رفت از مشکلات اقتصادی   

معاون خدمات شهری شهرداری همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه گردشگری و صنعت توریسم از مباحث مغفول مانده درآمدزایی در بسیاری از جوامع است، گفت: یکی از راه‌های برون‌رفت از چالش‌ها و مشکلات اقتصادی، تقویت صنعت گردشگری است.

حسین مردانی با تأکید بر اینکه توریسم، صنعتی است که بدون نیاز به تشکیلات مختلف، ارزآوری دارد، خاطرنشان کرد: با توجه به تحریم‌ها این موضوع در بحث درآمدزایی کشور و شهر ما نیز مهم است و بسیاری از شهرها حتی بودجه خود را بر مبنای صنعت توریسم تعیین می‌کنند.

وی با بیان اینکه همدان با مدنیت هفت هزار ساله با معرفی در دنیا، توریست‌هایی را از سراسر جهان جذب خواهد کرد، یادآور شد: صنعت توریسم در همدان متأسفانه به گردشگرانی منحصر شده است که به لحاظ اقتصادی کمترین سود را برای شهر دارند.

معاون خدمات شهری شهرداری همدان اظهار کرد: در بحث رفع سد معبر از مسیرهای گردشگری اقداماتی انجام شده و برنامه‌ریزی‌هایی نیز برای بهبود خواهیم داشت.

مردانی به فعالیت دستفروشان در برخی مسیرهای گردشگری اشاره کرد و گفت: این امر در همه جای دنیا مرسوم بوده و امرار معاش برخی شهروندان از این مسیر است که در صورت ساماندهی دستفروشان در این مسیرها به نظم بخشی و اقتصاد شهری کمک خواهد شد.

انتهای پیام/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اماکن گردشگری صنعت گردشگری صنعت توریسم برنامه ریزی امرار معاش نشست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۲۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد

به گزارش خبرنگار مهر، جبارعلی ذاکری ظهر شنبه در مراسم گرامی‌داشت روز ملی شوراها در تبریز، شوراها را مظهر حاکمیت اراده مردم دانست و گفت: برای استفاده از تجربیات موفق و شناسایی فرصت‌ها و تهدیدهای مدیریت شهری و روستایی، آسیب‌شناسی دوره‌های مختلف شوراها ضروری است.

وی تاکید کرد: مصوبات شوراها که روند قانونی را طی می‌کنند برای شهرداری‌ها لازم‌الاجرا هستند و شوراها باید اجرای مصوبات قانونی را از شهرداران مطالبه کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد، افزود: حذف فساد اداری و مالی با حذف ارتباط چهره به چهره مراجعان با کارکنان اتفاق می‌افتد که این امر نیازمند استقرار سامانه‌های مدیریتی در حوزه صدور پروانه، رصد و پایش ساخت‌وسازها و … است.

وی با بیان اینکه توسعه باید مطالعه‌شده باشد، گفت: گاهی طرح‌های هادی و جامع در اجرا با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند که این امر ناشی از عدم مطالعه و کار کارشناسی و همچنین عدم استقرار سامانه‌های مدیریتی است.

ذاکری از طراحی سامانه مدیریت شهری در شهرداری آذرشهر به عنوان پایلوت استانی خبر داد و گفت: امسال این سامانه راه‌اندازی می‌شود و امیدواریم به زودی همه شهرداری‌های استان بتوانند از این امکان استفاده کنند؛ البته در شهرداری تبریز هم اقداماتی در این راستا شده که قابل ارائه است.

کد خبر 6090099

دیگر خبرها

  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • اضافه شدن ۱۰۴ بوستان طی ۸ سال در قم
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • اقدامات منطقه هفت حوض برای توسعه گردشگری مشهد در ۱۴۰۳
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد