Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@07:59:57 GMT

وظیفه داریم اشتغال آفرینی را تسهیل کنیم

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۰۳۱۸۷

وظیفه داریم اشتغال آفرینی را تسهیل کنیم

ایسنا/لرستان رئیس غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: به عنوان جزو کوچکی از دولت وظیفه داریم اشتغال آفرینی را تسهیل کنیم.

دکتر رضا گنجی در سی و ششمین نشست اعضای منطقه چهار قطب جنوب‌غرب معاونت‌های غذا و دارو  کشور که به میزبانی لرستان و در محل هتل شهرداری خرم‌آباد برگزار شد، اظهار کرد:  دو سال سختی را پشت سر گذاشتیم و امسال هم با حذف تدریجی ارز ترجیحی سال سخت‌تری را پیش‌رو داریم و مشکلات چندین برابر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این مشکلات در حیطه دارو و غذا خواهد بود.

رئیس غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: خوزستان استان فرصت‌ها و چالش‌هاست و امسال هم سال اشتغال و کارآفرینی است و یکی از رویکردها که می‌شود کار را تسهیل کرد این است که تفویض اختیار به قطب‌ها داده شود چراکه افرادی که تمایل به ایجاد اشتغال دارند در قطب جنوب غرب باید برای اخذ یک مجوز ساده به تهران رفت و آمد داشته باشند.

گنجی افزود: ساخت کارخانه تجهیزات پزشکی و داروسازی می‌تواند به سر قطب تفویض شود.

وی بیان کرد: به عنوان جزو کوچکی از دولت وظیفه داریم اشتغال آفرینی را تسهیل کنیم، با صدور مجوزها و کمک‌های فکری و ... این مهم را انجام دهیم.

رئیس غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز عنوان کرد: هدف از وضع قوانین این است که کارها تسهیل شود اما متاسفانه در ادارات و دستگاه‌های اجرایی قوانین دست و پا گیر هستند.

گنجی اظهار کرد: با توجه به اینکه سلامت مردم خط قرمز  است اما می‌شود قوانین را به گونه‌ای تفسیر کرد که مردم و کارآفرینان اذیت نشوند و به سلامت مردم خدشه وارد نشود.

وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در موضوع کرونا با یک بدهی انباشته مواجه است به گونه‌ای که فقط به شرکت داروبخش ۱۵۰ میلیارد تومان بدهی داریم.

رئیس غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز بیان کرد: بار بسیار زیاد این بدهی‌ها مربوط به تامین داروی رمدسیویر برای بیماران کرونایی بوده است.

گنجی خطاب به کارشناسان غذا و داروی منطقه چهار قطب جنوب‌غرب گفت: نیاز است نظارت کافی و عملی داشته باشند و جاهایی وجود دارد در بیمارستان‌ها که می‌توان جلوی بسیاری از هزینه را گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی تهران خوزستان لرستان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز سازمان غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۳۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • علت مرگ «فرزانه اکبری» در جهرم چه بود؟
  • علت فوت پزشک متخصص در استان فارس چه بود؟
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • آیین افتتاح طرح‌های دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار می‌شود
  • افتتاح خوابگاه برای زوج‌های علوم پزشکی
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری