Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره تبلیغات اسلامی نهاوند، گفت: رسانه ها نقش حائز اهمیتی در مدیریت افکار عمومی دارند.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، حجت الاسلام بهرام یوسفی در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت یکم تیرماه سالروز تبلیغ و اطلاع رسانی دینی با اشاره به اینکه جایگاه و اهمیت رسانه مهمترین جایگاه را در حوزه امنیت ملی دارد، بیان داشت: در قرن حاضر که عصر فناوری اطلاعات و ارتباطات نامگذاری شده رسانه ها به عنوان یکی از اصلی ترین وسایل ارتباطی در تامین و حفظ امنیت به خصوص امنیت اجتماعی اهمیت به سزایی دارند، بنابراین از این منظر باید نقش و جایگاه و کارکرد رسانه ها در حفظ و برقراری امنیت جامعه مورد توجه و تاکید قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود : امروزه رسانه‌ نقشی کلیدی و حیاتی در عرصه مدیریت افکار عمومی کشور دارد و هرگونه خطا یا ضعف آن‌ها در این حوزه می‌تواند هزینه‌های جبران‌ناپذیری را متوجه امنیت ملی و ثبات سیاسی و اجتماعی کشورمان نماید.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نهاوند با بیان اینکه نقش رسانه ها، نقشی فراتر از اطلاع رسانی است، گفت:یکی از کارکردهای رسانه ها در عرصه سیاسی، واداشتن حکومت و مسئولان به پاسخگویی است.

وی با اشاره به اینکه امروز دنیا دنیای قلم و رسانه است، اظهار داشت : ارتباطات و ارتباط متقابل، همیشه یکی از دغدغه های بشر در همۀعصرها بوده است . رسانه ها همواره در طول تاریخ حیات خود کوشیده اند با بهره گیری از انواع ابزارها و روش ها، به ارائه اطلاعات و اخبار اقدام کنند تا ضمن انجام وظایف اصلی خود، موجب جلب و جذب بیشتر مخاطبان را با هدف ادامه بقای خود فراهم کنند. در قرون اخیر رسانه ها و مطبوعات همیشه در صدد ارتباطی مفهومی و معنایی با مخاطب بوده اند و کوشیده اند تا با راه حلی ارتباط خود را با مخاطب در جای جای پهنای گیتی حفظ نموده و روز به روز محکم تر و وسیع تر نمایند، پس در طول تاریخ تبلیغات و رسانه اثر گذار بوده است .

حجت الاسلام یوسفی در ادامه بیان کرد: یکی از اولویت‌های مهم در سازمان تبلیغات اسلامی، تحقق و عملیاتی کردن ساختن یک جامعه اسلامی با نشانه‌ها و نمادهای اسلامی است و این مهم در دستور کار سازمان تبلیغات اسلامی است.

وی با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی یک نهاد مردمی و برآمده از مردم و اراده مردم است، افزود: در امتداد حرکت و در مسیر تحقق حکمرانی در بستر انقلاب اسلامی و در موقعیت سنگینی که بر عهده همه است باید در خدمت مردم باشیم.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه باید رویکرد و عملکرد ما در حوزه رسانه و اطلاع رسانی تحولی بوده و به سمت تبیین‌گری در آحاد جامعه حرکت کنیم، گفت : انتظار می‌رود رسانه ها به عنوان شبکه جهاد تبیین با نگرش‌های دقیق علمی و کارشناسی شده بتواند به پاسداشت حقیقت و تبیین دستاوردهای انقلاب فعالیت کرده و فراتر از قضاوت‌های دشمن عمل کند.

وی به نقش فضای رسانه در جبهه ی حق و باطل اشاره کرد و اظهار داشت: نقش فضای رسانه در جبهه ی حق و باطل بسیار مهم است و امروز وظیفه ی ما این است تحت امر ولایت فقیه باشیم و در پیشبرد دغدغه های جامعه و ولایت فقیه گام برداریم و ولایت مداری را سرلوحه کار خود قرار دهیم.

حجت الاسلام یوسفی در ادامه بیان داشت: امروز بخش مهمی از زندگی عموم مردم جامعه در فضای مجازی می‌گذرد و بسیاری از نیازهای معمول افراد در فضای مجازی تعریف خود را پیدا کرده است و نیازهای جدیدی نیز در این فضا ایجاد شده است از این جهت و متناسب با این عرصه ضرورت دارد نگاه متعالی، معنویت‌گرا و انسان‌گرای دینی در فضای مجازی تبیین و به نسل جوان معرفی شود.

وی در خاتمه با اشاره به هفتم تیر ماه سالروز شهادت شهید دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران صدیق انقلاب و رهبری گفت : به مناسبت هفتم تیر سالروز شهادت شهید آیت الله محمد علی حیدری مراسم گرامیداشتی با حضور و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین محسن اراکی عضو خبرگان رهبری و با مداحی حاج صادق آهنگران در مصلی نهاوند برگزار می‌شود.

حسین بحیرایی

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نقش رسانه رئیس تبلیغات اسلامی نهاوند تبلیغات اسلامی حجت الاسلام رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۳۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود

به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود معینی پور در اولین جلسه از سلسله نشست‌های اکران، نقد و ایده پردازی تولید فیلم از دیدگاه اندیشه اسلامی که در سالن نمایش معاونت فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد تصریح کرد: ایده اصلی اندیشه سینما عمومی کردن اندیشه و تحلیل‌های اندیشه‌ای و دانایی است.

وی با بیان اینکه فیلم تولید روایت می‌کند، داستان می‌سازد و جهان خلق می‌کند و در افکار عمومی و جامعه تأثیرگذار است افزود: اساتیدی که در حوزه علوم انسانی اسلامی و اجتماعی فعالیت دارند، اگر نتوانند جهانی خلق کنند و فضای ذهنی و داشته‌های علمی خودشان را برای دیگران و جامعه بیان کنند زبان الکنی خواهند داشت و با دیگران نمی‌توانند گفتگو کنند.

عضو هیأت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) اضافه کرد: کما اینکه اگر نتوانند چیزی که دیگران ساخته‌اند از یک جهان جدید را ببینند و تحلیل و بررسی و نقد انجام دهند، کر و کور خواهند بود.

وی بیان داشت: پس مجبوریم کسانی که در حوزه علوم انسانی اسلامی فعالیت دارند و تجربیاتی در تخصص خود کسب کرده‌اند را با عرصه فیلم و سینما آشنا کنیم و هم اینکه انگاره‌های اساتید درباره فیلم را ارائه بدهیم.

معینی پور اظهار داشت: اگر کسی بخواهد به صورت تخصصی به نقدها بپردازد، باید به نقدهایی که نوشته شده مراجعه کند اما ما در سینما اندیشه از منظر اندیشه‌ای در حوزه تخصصی خودمان و با یک رویکرد علمی – اندیشه‌ای به فیلم‌ها نگاه می‌کنیم.

وی با بیان اینکه فیلم جهان خلق شده کسی است که آن فیلم را ساخته و این جهان باید آسیب شناسی شود گفت: چارچوبی که بر اساس آن می‌بایست به این فیلم‌ها نگاه کرد رمزگانی دارد که شامل رمزگان فنی و سرگرمی و تکنیکی و تلفیقی از فرم و محتوا می‌شود.

معاون فضای مجازی، هنر و رسانه دفتر تبلیغات اسلامی عنوان داشت: اصحاب اندیشه و علم در حوزه فرهنگی باید به زبان عوام و تولید تصویر از اندیشه‌هایشان توجه کرده و ارائه آنها را یاد بگیرند که یکی از ضعف‌های جدی جریانات حوزوی و علوم انسانی اسلامی در ایران است که بلد نیستند اندیشه‌شان را به تصویر بکشند.

وی تصریح کرد: ما در انتقال اندیشه و مضامین دینی بلد نیستیم آنها را به تصویر بکشیم و از معضلات اصلی محسوب می‌شود و فرم‌های محدود – روش‌های گفتگوی محدود – تعامل با عرف بسیار محدود و هم اینکه بلد نیستیم با دیگران چگونه به تفاهم برسیم و خوب بشنویم.

معینی پور یکی از مزیت‌هایی که عالمان دینی در گذشته داشته‌اند را تعامل و ترابط با عموم مردم دانست و گفت: یکی از مظاهر مدرنیته و یکی از خواسته‌های مدرنیته که درباره ما اعمال شده این است که روز به روز از عرف جامعه و فضای عمومی جامعه فاصله گرفته‌ایم و تبدیل به یک طبقه شده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: طبقه فکر و اندیشه و طبقه علم و این تعامل در سینما اندیشه شکل خواهد گرفت و اندیشه و تحلیل‌های اندیشه‌ای و دانایی در حوزه سینما عمومی خواهد شد.

در ابتدای این نشست نیز، حمید بایرامی دبیر علمی این نشست نیز با بیان اینکه سینما در دنیای امروز، به عنوان یک وسیله‌ی قدرتمند برای انتقال اندیشه‌ها، ارزش‌ها و دیدگاه‌ها به جوامع مختلف شناخته می‌شود گفت: از طرفی، فیلم‌های ساخته شده در جوامع غربی، با تمرکز بر موضوعات مختلف، تأثیرات عمیقی بر باور و ناخودآگاه جوانان و نسل‌های جدید گذاشته و می‌گذارد.

وی افزود: خلائی که در نظام جمهوری اسلامی ایران وجود دارد این است، با اینکه صاحبنظران و اندیشمندان اسلامی در برهه‌ای با استفاده از ابزارهایی که قابلیت انتقال اندیشه را داشته توانسته‌اند این امر را محقق کنند و پیروزی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) از جمله این انتقال اندیشه‌هاست اما با اینکه ابزارهای انتقال اندیشه به جامعه و مردم با گذشت زمان به لحاظ کمی و کیفی پیشرفت روزافزونی داشته ولی به نظر می‌رسد، اندیشه‌های ناب انقلاب و نظام جمهوری اسلامی به خوبی به جامعه و مردم منتقل نمی‌شود.

دبیر علمی سلسله نشست‌های سینما اندیشه گفت: ما در این برنامه‌ها در صدد هستیم با استفاده از توان علمی اساتیدی که در تخصص خودشان از جمله صاحبنظران و اندیشمندان محسوب می‌شوند، استفاده کنیم و تا حدودی به این خلاء و مساله موجود در کشور بپردازیم.

کد خبر 6089777 فاطمه علی آبادی

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • رئیس قوه قضائیه : به افکار عمومی بی‌توجه نیستیم، اما تابع فضاسازی ها تصمیم قضایی نمی‌گیریم
  • دستورات و تاکیدات اژه‌ای در راستای اقناع افکار عمومی
  • ضعف جریان حوزوی و علوم انسانی اسلامی در به تصویر کشیدن اندیشه خود
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • هشدار جدی روزنامه جمهوری اسلامی درباره نقشه جدید نفوذی ها در ایران
  • هشدار جدی جمهوری اسلامی درباره نقشه جدید نفوذی ها در ایران
  • وزیرخارجه پاکستان: سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد
  • سفر رئیسی حائز اهمیت است/ تحریم‌های آمریکا اهمیتی ندارد