Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه عبادالله کنجوریان فرماندار هرسین امروز در کمیسیون گندم، آرد و نان از نصب دستگاه کارتخوان مخصوص طرح هوشمندسازی یارانه نان در ۸۵ درصد از نانوایی‌های این شهرستان خبر داد.

وی ادامه داد: به ۱۵ درصد باقیمانده پس از تعیین تکلیف مشکلات قضایی و حقوقی مالک نانوایی، دستگاه کارتخوان تعلق خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار هرسین در ادامه این جلسه از اعضای کمیسیون خواست تصمیمات مهم در حوزه نان را بر اساس سیاست‌های جدید دولت مصوب کنند و بر اجرای به موقع مصوبات و پیگیری جدی آن تأکید کرد.

وی بیان کرد: برای تهیه نان نیاز به کارت عابر بانک مخصوصی نیست و مردم می‌توانند از هر کارتی که دارند، استفاده کنند.

فرماندار هرسین همچنین برای جلوگیری از بروز هرگونه شبهه‌، از مردم خواست رسید دریافتی از نانوایی را با تعداد و یا وزن نان خریداری شده تطبیق دهند.

کنجوریان تصریح کرد: بازرسی‌های گروهی از خبازی‌ها باید همچنان ادامه یابد و بر روی کیفیت و رعایت ساعات پخت نان بویژه در نوبت صبح تمرکز بیشتری شود.

توزیع آرد خام‌پز روستایی از دیگر موضوعات مورد بحث این جلسه بود و براساس دستور فرماندار مصوب شد توزیع آرد براساس قانون باید بر مبنای جمعیت بروز روستاها باشد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه فارس فرماندار هرسین ۸۵ درصد هوشمندسازی یارانه نان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۵۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان

به گزارش ایرنا از شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، هاشم امینی ادامه داد: از مجموع ۳۰۰ روستای درگیر پیامدهای سیل، تنها ۲۸ روستای منطقه بندینی باقی مانده‌اند که طی روزهای آینده مشکل آب شرب این روستاها نیز برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین مانع در ترمیم زیرساخت‌های آب‌رسانی به این روستاها، حجم بالای سیلابی است که همچنان در بستر رودخانه بندینی جاری است و امکان استـفاده از تجهیزات مکانیکی و خودروها را نمی‌دهد و در نتیجه عملیات استقرار و اتصال لوله‌های انتقال آب از طریق عوامل انسانی در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: طی ۲۴ ساعت پس از بارش‌ها سامانه آب‌شیرین‌کن چابهار و کنارک با حجم تولید ۴۳ هزار مترمکعب وارد مدار و از قطع آب مناطق وسیعی از شهرهای جنوب استان جلوگیری شد.

امینی ادامه داد: از ابتدای قطع آب شرب و بهداشت ۲۸ روستای باقی‌مانده، با استقرار ۱۵ دستگاه تانکر، نیاز آبی این روستاها تامین شده است.

به گزارش ایرنا، روز ۲۷ فروردین سازمان هواشناسی و ستاد مدیریت بحران برای استان‌های جنوبی و جنوب شرقی کشور از جمله سیستان و بلوچستان هشدار قرمز بارندگی و احتمال وقوع سیلاب صادر کرد. در پی این اعلان قرمز، استانداری سیستان و بلوچستان به همه دستگاه‌های این استان اعلام آماده‌باش کرد؛ استاندار سیستان و بلوچستان همچنین به همه دستگاه‌های امدادرسان و عضو ستاد مدیریت بحران استان دستور داد تا همه امکانات خود را بسیج کنند.

دیگر خبرها

  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • توزیع مهربانی در نانوایی | ببینید
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • گره‌های چند دهه شهر یزد در شورای ششم باز شد
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • کلکسیون مشکلات اصفهان نیازمند توجه ویژه است
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • حل مشکل آب‌شرب روستاهای سیل‌زده در منطقه بلوچستان