Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود حسینی‌پور با بیان اینکه سیاست دولت سیزدهم تحمیل خاموشی به مشترکان خانگی نیست، گفت: مدیریت انرژی در این دولت بسیار مطلوب است و بر اساس همین سیاست و مدیریت هم عدم اعمال خاموشی برای مشترکان خانگی و اصناف اعمال نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سیدمحمود حسینی پور چهارشنبه شب در رزمایش مشترک صرفه جویی مصرف آب و برق که با همکاری سپاه کربلا مازندران به اجرا گذاشته شده است، افزود: متاسفانه در دولت گذشته به زیرساخت های این بخش توجهی نشده بود و در مقابل بدترین خاموشی ها اعمال شد و سیاست گذاری های نادرست هم سبب شد تا از توان بخش خصوصی هم در این بخش بدرستی استفاده نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده عالی دولت در مازندران از اختصاص پنج هزار میلیارد تومان در قالب فاینانس برای توسعه زیر ساخت های برق استان خبر داد و تاکید کرد: متاسفانه تامین آب شرب مازندران هم با مشکل بسیاری جدی مواجه است.

وی با اشاره به برگزاری رزمایش مشترک صرفه جویی آب و برق با مشارکت سپاه کربلای مازندران، گفت: وقتی سپاه به موضوع انرژی ورود می کند یعنی این که نیاز به کمک در این حوزه است و همه باید همکاری کنند.

استاندار مازندران راه حل برون رفت از وضعیت کنونی را همکاری همگانی مردم و صرفه جویی دانست و افزود : استفاده از انرژی در دنیا بر اساس معیار و شاخص است و مدیریت بر انرژی‌ها نیز محکم و قاطع انجام می شود و لازم است ما هم به صورت جدی این موارد توجه کنیم.

حسینی پور مصرف متعادل و صرفه جویی را از آموزه های دین مبین اسلام برشمرد و تاکید کرد: انتظار این است که در جامعه اسلامی همه به این آموزه ها توجه کنند.

وی با اظهار این که سیاست دولت سیزدهم تحمیل خاموشی به مشترکان خانگی نیست، گفت: مدیریت انرژی در این دولت بسیار مطلوب است و بر اساس همین سیاست و مدیریت هم عدم اعمال خاموشی برای مشترکان خانگی و اصناف اعمال نشده است.

استاندار مازندران یکی از ویژگی های سیاست گذاری های دولت سیزدهم را شروع سختگیری از خودش دانست و توضیح داد: دولت در رسیدن به هدف مهمش که تامین برق و آب مشترکان خانگی و اصناف است، ابتدا صرفه جویی را از دستگاه های دولتی شروع کرد و زمینه کاهش ۳۵ درصدی مصرف این انرژی ها را فراهم نموده است.

وی افزود: اکنون کاهش دادن میزان استفاده از سامانه های سرمایشی در ادارات و صرفه جویی به صورت جدی مورد توجه و رصد دستگاه های نظارتی است و این فرهنگ باید در منازل نیز نهادینه شود که سیاست قاطع وزارت نیرو در تشویق کم مصرف ها و تنبیه پرمصرف ها در همین چارچوب دنبال می شود.

نماینده عالی دولت در مازندران، گفت: صرفه جویی در مصرف آب را هم باید جدی بگیریم چون مازندران به صورت جدی با مشکل تامین آب شرب مواجه است.

حسینی پور افزود: اکنون مراکز تولیدی مازندران را تعطیل می کنیم تا بخش خانگی و اصناف دچار خاموشی نشوند ولی باید بدانیم که این آسیب تاخیر در تولید در نهایت به مردم می رسد در حالی شهروندان می توانند با صرفه جویی در مصرف انرژی در منازل به بخش تولید کمک جدی کنند .

استاندار مازندران به گردشگر پذیر بودن استان و ورود میلیون ها مسافر و گردشگر در فصل گرم سال اشاره کرد و گفت : تلاش کردیم تا سهمیه مازندران در برخورداری از انرژی آب و برق از سوی وزارت نیرو برای جبران جمعیت شناور ناشی از گردشگری پذیری استان اضافه شود که چنین نیز خواهد شد.

ضرورت مدیریت مصرف برق در بین مشترکین خانگی و ادارات

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان نیز در این همایش بر ضرورت مدیریت مصرف برق در بین مشترکین خانگی و ادارات یا همان حفظ تراز تولید و مصرف تاکید کرد و گفت: این اطمینان را به مردم خواهیم داد که با مدیریت مصرف بار و تلاش همکاران در زمینه توسعه شبکه، خاموشی‌ نخواهیم داشت.

کوروش موسوی تاکامی با بیان اینکه هرجا تولید داشته باشیم به خطوط قرمز و آبی در نقشه برق رسانی کشور تزریق می شود، اظهار کرد: اگر در مازندران نیروگاه تولید برق کمتری داریم به‌معنای عدم توزیع عادلانه برق در استان نیست.
 
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان با بیان اینکه ۱۶۵۰مکاوات برق در نیروگاه برق نکا تولید می شود، افزود: امید است با حذف سوخت مازوت تولید برق نیروگاه شهید سلیمی به ۱۹۰۰مگاوات برسد.

 موسوی تاکامی با بیان اینکه ۵درصد برق صرف استخراج رمز ارزها می شود، گفت: تلاش داریم در ساعات اوج مصرف با همراهی صنایع شاهد کاهش تنش در حوزه برق باشیم.

این مسئول با بیان اینکه اگر امروز حدود ۱۳هزارمگاوات کمبود تولید داریم باید با مدیریت مصرف این کمبود را جبران کنیم، اضافه کرد: به فرموده مقام معظم رهبری شرکت های دانش بنیان باید به کمک مصرف بهینه برق بیایند.

 وی با بیان اینکه دستور تاسیس سیکل ترکیبی نیروگاه نکا روز گذشته توسط وزیر نیرو داده شد، افزود: ایجاد نیروگاه در شهرهای استان گلستان نیز در دستور کار قرار دارد.

 موسوی تاکامی با بیان اینکه مقدار هزینه پرداختی مصرف برق در کشور ناچیز است و شاید این دلیل بر استفاده بی رویه برق از سوی مشترکین باشد،  گفت: روشنایی‌های پارک ها و معابر باید یک در میان شوند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان با بیان اینکه ساعات کار ادارات باید کاهش یابد، افزود: جایگاه های سی ان جی هم باید در ساعت اوج مصرف برای صرفه جویی برق برنامه داشته باشند.

 موسوی تاکامی با بیان اینکه حدود ۱۳هزار مگاوات تولید ما باید از نیروگاه های آبی محقق شود، اظهار کرد: بخشی از کمبود تولید برق استان به کمبود آب برمی گردد.

 وی با بیان اینکه تلاش داریم با تخصص نیروی انسانی داخل شاهد افزایش تولید برق باشیم، گفت: صرفه جویی آب نیز ضروری است.

 مدیرعامل شرکت برق منطقه ای مازندران و گلستان خواستار همراهی صدا و سیما برای ترویج مصرف بهینه برق و آب درجامعه شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: موسوی تاکامی مشترکان خانگی خانگی و اصناف مدیریت مصرف تولید برق صرفه جویی حسینی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۵۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، سید کریم حسینی با تذکر به وزارت نیرو به جهت قطع برق صنایع و چاه‌های کشاورزی در فصل گرما که ضرر‌های اقتصادی فراوانی به دنبال دارد، گفت: در ابتدای آغاز به کار دولت سیزدهم به وزارت نیرو این دولت ساخت نیروگاه‌ها به منظور تامین برق کشور گوشزد شد چراکه طی دهه گذشته کمتر به این موضوع توجه شده بود، لذا عدم توسعه نیروگاه‌ها تهدیدی برای صنعت کشاورزی و صنایع به شمار می‌آید.   وی افزود: تامین برق صنایع فولادی و حتی محدودیت‌های پیرامون برق این کارخانجات تاثیر بسیار منفی در تولید داشته و ارزش‌افزوده را به شدت کاهش می‌دهد هرچند طبق قانون صنایع می‌تواند با احداث نیروگاه برق مورد نیاز خود را تامین کنند، اما بخش خصوصی نیاز به حمایت بیشتری جهت به نتیجه رساندن چنین پروژه عظیمی دارد.   نماینده اهواز در مجلس با تاکید بر اینکه وزارت نیرو باید با افزایش تولید برق محدودیت برق صنایع در تابستان را کاهش دهد، گفت: در شرایط فعلی راحت‌ترین استراتژی و راهبرد برای مدیریت برق، صرفا قطع آن است چراکه راهکار‌های دیگر زحمت بسیاری دارند.

دیگر خبرها

  • استقبال ۲۰ هزار میلیارد ریالی مازندرانی ها از طرح کالابرگ و فجرانه
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • قبض این مشترکان برق ۲۴ برابر می‌شود
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت