Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@13:11:24 GMT

راهکارهایی برای خنک‌ماندن در موج گرما

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۰۵۹۴۲

راهکارهایی برای خنک‌ماندن در موج گرما

ایسنا/خراسان رضوی مهمترین مشکلاتی که افراد در زمان مواجهه با گرما با آن مقابله می‌کنند، آفتاب و آسیب پوستی، کم‌آبی و گرمازدگی است.

به نقل از اجوک، بسیاری از ما مشتاقانه منتظر هوای گرم‌تر و احساس آفتاب بر روی صورت خود هستیم اما مهم است که برای هوای گرم آماده باشید زیرا دمای بالا می‌تواند برای سلامتی خطرناک باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از افراد در مواجهه با آفتاب از کرم‌های ضدآفتاب استفاده می‌کنند و البته برخی از افراد از برنزه‌شدن لذت می‌برند اما آفتاب‌سوختگی می‌تواند موضوع بسیار جدی باشد و خطر ابتلا به سرطان پوست را افزایش دهد. برای محافظت پوست از کرم ضد آفتاب استفاده کنید و حداقل هر دو ساعت یکبار آن را دوباره تمدید کنید. برای پوشاندن سر، گوش و چشمان از کلاه استفاده کنید و عینک آفتابی بزنید.

هنگامی که هوا گرم می‌شود، ممکن است پوست شما نیز خشک‌تر از حد معمول احساس شود. استفاده از مرطوب‌کننده می‌تواند به حفظ سلامت پوست شما کمک کند. اگر خال یا لکه‌های قهوه‌ای روی پوست خود دارید، معمولا بی‌ضرر می‌مانند اما اگر خونریزی کردند، یا تغییر اندازه، شکل یا رنگ داشتند، بدون معطلی آنها را به پزشک خود نشان دهید.

اگرچه محافظت از پوست مهم است اما قرار گرفتن مستقیم در معرض نور خورشید برای تولید ویتامین دی ضروری است. کمبود ویتامین دی با اختلالات شناختی، بیماری‌های قلبی عروقی و مشکلات استخوانی مانند پوکی استخوان مرتبط است.

وقتی هوا گرم است به راحتی دچار کم‌آبی یا گرمازدگی می‌شوید اما چگونه از کم آبی بدن جلوگیری کنیم. مطمئن شوید که مایعات زیادی می‌نوشید. سعی کنید ۶ تا هشت لیوان مایعات در روز بنوشید و اگر گرم است بیشتر.

یک رژیم‌غذایی متعادل داشته باشید تا به بدنتان کمک کنید نمکی را که با تعریق از دست می‌دهید جایگزین کند. گرمای شدید و شرایط خشک می‌تواند باعث کم‌آبی بدن و گرم‌شدن بیش از حد بدن شود.

گرمازدگی، خستگی ناشی از قرار گرفتن طولانی‌مدت در معرض گرمای بیش از حد است. علائم گرمازدگی شامل سردرد، سرگیجه، حالت تهوع یا استفراغ، تشنگی شدید، تعریق شدید و نبض سریع است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۵۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اوقات شرعی هفدهم اردیبهشت در سمنان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️  ️ اوقات شرعی در استان سمنان به این شرح است:

اذان صبح در سمنان ۳:۲۵
طلوع آفتاب ۴:۵۹
اذان ظهر ۱۱:۵۳
غروب آفتاب ۱۸:۴۷
اذان مغرب ۱۹:۰۷
نیمه شب شرعی ۲۳:۰۵

دیگر خبرها

  • اوقات شرعی ۱۹ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • اوقات شرعی نوزدهم اردیبهشت در سمنان
  • توزیع روزانه قارچ در سطح کشور به ۸۰۰ تن رسید
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • جواد مولانیا «سی و یک رویا» را به صحنه می‌برد
  • اوقات شرعی ۱۷ اردیبهشت به افق شهرکرد
  • اوقات شرعی هفدهم اردیبهشت در سمنان
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما