Web Analytics Made Easy - Statcounter

به ‌گزارش ایرنا، مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کردستان در کارگروه بررسی وضعیت نمازخانه‌های محورهای مواصلاتی استان، اظهار داشت: با توجه به اینکه کردستان همواره استانی گردشگرپذیر است، ضرورت دارد در پیک سفرهای تابستانی تمام دستگاه‌های ذیربط نسبت به رفع مشکلات نمازخانه‌های بین‌راهی و سرویس‌های بهداشتی هرچه سریعتر اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعقوب گویلیان افزود: اماکن عمومی از جمله نمازخانه‌های بین‌راهی به ‌نوعی نشان‌ دهنده سطح فرهنگ استان برای پذیرایی از مسافران است و با توجه به اهمیت این موضوع، توجه به این مساله باید به ‌صورت ویژه مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان اینکه از نمازخانه‌های بین‌راهی استان بازدیدهای مکرر به‌ عمل آمده است، ادامه داد: طی ماه‌های گذشته با همکاری و مشارکت مردم، تعداد نمازخانه‌های بین‌راهی استان افزایش یافته است و امیدواریم این روند رو به رشد ادامه پیدا کند.
 

ظرفیت‌های گردشگری کردستان به‌ درستی معرفی شود

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی کردستان در جلسه‌ با نمایندگان انجمن‌های حرفه‌ای گردشگری بخش خصوصی استان گفت: این استان دارای گنجینه‌ای ارزشمند از فرهنگ، هنر، آیین‌ها و سنت‌هایی است که نیازمند نگاه ویژه و نوینی بوده تا بتوان این ظرفیت‌ها را به ‌درستی به مردم ارائه داد.

یعقوب گویلیان با بیان اینکه روند ورود گردشگران به استان افزایش یافته است، افزود: ضرورت دارد با همکاری انجمن‌های بخش خصوصی تدابیر لازم برای استقبال و ارائه خدمات مطلوب و شایسته به گردشگران داخلی و خارجی اتخاذ شود.

وی با تاکید بر هم‌افزایی و هم‌گرایی بخش دولتی و خصوصی برای توسعه گردشگری، گفت: حضور قدرتمند و پررنگ بخش خصوصی می‌تواند در رشد و توسعه گردشگری استان و اعتلای بیش از پیش آوازه دیار مهمان‌نوازان در سطح ملی و بین‌المللی نقش ویژه‌ای داشته باشد.

گویلیان ابراز امیدواری کرد تعامل مناسب مابین بخش دولتی و خصوصی، موجبات ارائه خدمات مناسب و رضایت‌مندی مسافران و گردشگران به استان را فراهم کند.


جلب رضایت گردشگران دغدغه ستاد تسهیلات‌ سفر کردستان است

مدیرکل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی کردستان در جلسه ستاد تسهیلات ‌سفر شهرستان کامیاران، خدمات‌دهی مطلوب و کسب رضایت مسافران و گردشگران به استان را دغدغه اصلی ستاد تسهیلات‌ سفر کردستان عنوان کرد.

یعقوب گویلیان گفت: تمام شهرهای استان به‌ ویژه کامیاران ظرفیت‌های ویژه‌ای در حوزه گردشگری دارند که باید با مدیریت صحیح از این ظرفیت‌ها در راستای اجرای طرح‌های توسعه‌ای در حوزه‌های مختلف استفاده کرد.

وی بر ضرورت برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات بهتر به مسافران در ایام تعطیلات تابستان تاکید کرد و افزود: باید به مبلمان و خدمات شهری نیز برای استقبال از مسافران و ایجاد فضای مناسب شهری در این ایام توجه شود.


دستگاه‌های اجرایی در خدمت‌رسانی به گردشگران تلاش کنند

سرپرست فرمانداری شهرستان کامیاران نیز در ادامه این جلسه گفت: شهرستان کامیاران در ایام نوروز امسال و در بحث خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی و گردشگران فعالیت مطلوبی داشت که لازم است همه دستگاه‌های اجرایی در خدمت‌رسانی شایسته و مطلوب به گردشگران، در ایام تابستان نیز مجدانه تلاش کنند.

کیوان شافعی افزود: کامیاران یک شهر گردشگرپذیر است و هرچه برای آبادی این شهر تلاش کنیم باز هم کم است.

وی یادآور شد: امیدواریم با همکاری اعضای ستاد خدمات ‌سفر شهرستان، نقاط ضعف و قوت را شناسایی و در راستای خدمات‌رسانی مطلوب و در شان میهمانان فعالیت کنیم.

پارک آبیدر و موزه خانه کُرد سنندج، دریاچه زریبار مریوان، منطقه هورامان، غار کرفتو دیواندره، روستای پالنگان کامیاران، بازار شهرهای سنندج، بانه و مریوان و قرآن تاریخی نگل از جمله مکان‌های گردشگری استان کردستان است که هرساله بیشترین آمار بازدید گردشگران را به خود اختصاص می‌دهد.

تاکنون ۲ هزار اثر شامل آثار تاریخی، غارهای طبیعی، درختان کهنسال، میراث منقول(بناها، محوطه و تپه‌ها)، قنات و مکان‌های طبیعی در استان کردستان شناسایی شده که از این تعداد ۹۵۰ اثر آن به ثبت ملی رسیده است.

برچسب‌ها گردشگری کردستان سنندج میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری کردستان سنندج گردشگری کردستان سنندج میراث فرهنگی نمازخانه های بین راهی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۷۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی

ایسنا/گیلان معاون عمرانی استاندار گیلان، با بیان اینکه با اقدامات دولت و همت استاندار گیلان، پروژه ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، عنوان کرد: شیرابه  زباله‌های سراوان را مدیریت می کنیم و به زودی قرارداد پیمانکار بسته و شیرابه پسماند تصفیه می شود.

موسی فکور امروز، ۶ اردیبهشت ماه در همایش شهرداران استان گیلان که با موضوع مدیریت پسماند برگزار شد، زباله و پسماند را یکی از دغدغه های حوزه مدیریت شهری دانست و اظهار کرد: یکی از ماموریت های شهرداری های استان،  کاهش تولید زباله بوده که طبق آمارها نسبت به سال های قبل، این کاهش تولید اتفاق افتاده و از ۲۲۰۰ تن در روز به حدود ۱۸۰۰ تن رسیدیم.

وی با اشاره به موفقیت نسبی شهرداری ها در تفکیک زباله از مبدا، افزود: عمده پسماندها مربوط به حوزه شهری بوده و باید تفکیک از مبدا را جدی بگیریم که در این راستا آگاهی بخشی و اطلاع رسانی و آموزش دادن به مردم خیلی مهم است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری گیلان با بیان اینکه مردم باید نسبت به زباله تر و زباله خشک و اهمیت تفکیک از مبدا آگاه شوند، عنوان کرد: امروز نیازمند مدیریت زباله تر نیز هستیم، زیرا قابلیت استفاده دارد، اما عمدتا داخل پلاستیک ریخته شده و به محل دفن می رود.

فکور، پسماند تر حوزه خانگی و بخش اصناف را قابل مدیریت دانست و تاکید کرد: در گذشته زباله روستایی نداشتیم، اما امروز سبک زندگی تغییر کرده و شاهد تولید زباله در روستاها هستیم، اما این زباله ها نیز قابل مدیریت هستند.

وی با بیان اینکه با اقدامات دولت و همت استاندار گیلان، پروژه ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، عنوان کرد: شیرابه  زباله‌های سراوان را مدیریت می کنیم و به زودی قرارداد پیمانکار بسته و شیرابه پسماند تصفیه می شود؛ دو خط پردازش جدید نیز به کارخانه کود آلی رشت افزوده خواهد شد.

معاون عمرانی استاندار گیلان با اشاره به معطلی ۱۰ ساله احداث زباله سوز رشت، تاکید کرد: طبق هماهنگی های انجام شده در کمتر از دو سال زباله سوز رشت را فعال می کنیم که نیازمند اعتبار بالغ بر ۲۰۰۰ میلیارد تومان از محل صندوق توسعه است که از طریق دو بانک رفاه و تجارت به پیمانکار پرداخت می شود.

وی به اقدامات مثبت انجام شده جهت مدیریت پسماند شهرهای لاهیجان و لنگرود و تالش و آستارا و رودبار و انزلی و... نیز اشاره کرد و افزود: برای راه اندازی زباله سوز و کارخانه کمپوست در سایر پهنه های استان نیز برنامه ریزی شده و لذا شهرداران از هم اکنون محل های دفن ریجکت را شناسایی کنند.

فکور در ادامه از شهرداران خواست پروژه های بازآفرینی شهری در بافت های فرسوده را جدی بگیرند و متذکر شد: طرح نهضت ملی مسکن دارای چهار بخش از جمله حمایتی شهری، خودمالکی، روستایی و بازآفرینی است که سهمیه چهار ساله گیلان در بازآفرینی ۱۶ هزار و ۸۸۷ واحد است؛ تاکنون ۳۱ درصد از این سهمیه معادل ۵۲۹۴ واحد عملیاتی شده و مابقی نیازمند اهتمام شهرداران است.

وی جهش تولید را فقط اقتصادی ندانست و یادآور شد: جهش تولید در بخش های عمرانی باید در دستور کار قرار بگیرد، زیرا جهش تولید به زیرساخت نیاز دارد.

خداداد قنبرزاده، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گیلان نیز، آموزش را یکی از مهمترین ارکان موفقیت در نظام مدیریت دانست و خاطرنشان کرد: عدم مدیریت پسماند به یکی از آفات استان های شمالی تبدیل شده که زیبنده مردم و اقلیم ما نیست.

وی مجموع زباله های تولید شده توسط شهرداری ها و دهیاری های استان را حدود ۲۰۰۰ تن در روز دانست و ادامه داد: متاسفانه سواحل ما به محل انباشت زباله تبدیل شده است، اما دولت سیزدهم مصمم است و در جریان سفر رئیس جمهور به گیلان، اعتبار مناسب برای ساماندهی زباله در گیلان تخصیص یافت و از سوی استانداری و معاونت هماهنگی امور عمرانی پیگیری شد.

مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری گیلان با بیان اینکه ۵۶ شهرداری استان در هفت پهنه پسماندی انباشت زباله را انجام می دهند، گفت: ۲۵ درصد زباله های تولیدی استان روستایی و ۷۵ درصد شهری است و لذا باید تفکیک از مبدا را جدی بگیریم تا بتوانیم محیط زیست سالم را برای مردم به ارمغان بیاوریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • ضرورت ساماندهی پسماندهای پلاستیکی اطراف مجتمع‌های بین‌راهی
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی