Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی در مراسم آئین تجلیل از نمونه‌های ملی و استانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین که پیش از ظهر پنجشنبه در سالن اجتماعات جهادکشاورزی استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: امام خمینی (ره) در سال ۵۸ همه ما را با واژه جهاد آشنا کرد و با توجه به اینکه این کلمه ریشه در دین و اسلام داشت به تعبیر انقلاب تکیه بر اعتقادات که این کلمه مقدس بخشی از آن است سبب موفقیت ما خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر جهاد کشاورزی کشور بیان کرد: زمانی که این کلمه در کنار عنوان هر سازمانی قرار گرفت توانست برکات فراوانی ایجاد کند.

وی افزود: کلمه جهاد در حوزه‌های مختلف جنگ تحمیلی در برابر حمله ناجوانمردانه و سازندگی سبب رقم خوردن نتایج پربرکت شد و لازم است در شرایط کنونی با قرار گرفتن در کنار کشاورزی سبب بروز اتفاقات بزرگ شود.

این مسئول ابراز کرد: در حال حاضر مدل جنگ تغییر کرده است و تحریم‌های مختلفی در برابر کشوری که به دنبال استقلال و خودکفایی است اعمال شده‌است و حالا که ما در مسئله تأمین و امنیت غذا قرار داریم لازم است در این حوزه به جهاد پرداخته و از بیل و کلنگ به عنوان اسلحه جهادی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه جهاد سابقه تاریخی ما از زمان پیامبر (ص) است و لازم است این امر در ما پرورش پیدا کند ادامه داد: برای کم‌اثر یا بی‌اثرکردن ترحیم‌ها لازم است بتوانیم روی پای خود بایستیم.

رئیس سازمان شیلات کشور ابراز کرد: پتانسیل استان قزوین در حوزه‌های مختلف مطالعاتی، تجربی، صنعتی و دانش بنیان است و زمانی که ما بخواهیم در حوزه‌های مطرح شده در سطح کشور حرفی به میان بیاوریم از سابقه و تجارب قزوین و دشت آن یاد می‌کنیم که برخی از این مسائل در سطح خاورمیانه بی‌نظیر است.

وی تاکید کرد: سالانه ۲۹۱ میلیون ماهیان زینتی صادر می‌شود که سهم استان قزوین از این تعداد ۳۵ میلیون قطعه است که با توجه به این میزان رتبه سوم کشوری در حوزه ماهی‌های زینتی را به خود اختصاص داده است.

این مسئول با بیان اینکه زنجیره ارزش افزوده بخش شیلات در استان قزوین نسبت به سال‌های گذشته افزایش داشته است مطرح کرد: در آینده اقتدار کشورها پس از امنیت نظامی بر اساس میزان تولید غذا و آب شیرین محاسبه می‌شود که در این میان حرکت کشور به دانش بنیان شدن و انتقال تجارب و دانش کشاورزی به نسل آینده بسیار حائز اهمیت است و لازم است در این بین الویت و فرصت‌شناسی در دستور کار قرار بگیرد.

وی در پایان گفت: مدیریت علمی و دانش افزایی می‌تواند توان اقتصادی کشور را افزایش دهد که خوشبختانه این مهم در استان قزوین تا حدودی موفق بوده اما لازم است این موارد ترویج یافته و با توزیع دانش، بسترسازی مناسب، دانش پروری و تکیه بر روحیه جهادی در این مسیر گام برداشت و در مقابل تحریم‌های ظالمانه به مقابله پرداخت.

کد خبر 5521860

منبع: مهر

کلیدواژه: سید حسین حسینی شیلات ماهی زینتی قزوین بوشهر کرمانشاه سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی آمار کرونا سفر استانی اردبیل مشهد ویروس کرونا بیرجند سنندج آبرسانی کنگره شهدا استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۷۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مسائل و مشکلات فعالان و تولید کنندگان حوزه دام و طیور مهاباد با حضور مسئولان استانی بررسی شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در این جلسه از هماهنگی برای صادرات مرغ در استان گفت و افزود: استان آذربایجان غربی یکی از استان‌های تولید کننده گوشت مرغ هست که رتبه هشتم کشوری را دارد.

 بستانچی با بیان اینکه برای جلوگیری از خسارت به مرغدارها در برابر تولید مازاد، تشکل‌ها باید پای کار بیایند تا صادرات مستقیم صورت گیرد، اضافه کرد: هم اکنون سهم کل کشوراز تولید مرغ ۷ هزار تن است که ۵ هزارتن آن برای اتحادیه مرغداران و ۲۰۰۰ تن هم مربوط به زنجیره‌هاست.

شریفی مدیر تولید زنجیره یکپارچه  تولید مرغ هم می گوید: مقرر شده امسال تولید گوشت مرغ را  به ۱۵ هزار تن در سال برسانیم و ۲۵۰۰ تن افزایش تولید داشته باشیم.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد هم با اشاره به اینکه در شهرستان مهاباد حدود ۳۳۰ هزار راس دام سبک و۲۱ هزار راس دام سنگین جود دارد افزود: از این میزان سالانه حدود ۴ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز و بیش از ۱۶ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

حقگوی گفت: در شهرستان مهاباد ۷۴ واحد دامداری فعال است که در مجموع بیش از ۳۷ هزار تن محصولات دامی شامل گوشت سفید، گوشت قرمز، عسل، شیر و فرآورده‌های دامی در در آن تولید می‌شود.

بهسازی و نوسازی جایگاه‌های دام روستایی،تامین نهادهای دام و طیور و  جوجه و افزایش پوشش  بیمه ای  واحدهای تولیدی از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • دیدار امام جمعه قزوین با معلمان و اساتید در پاسداشت روز معلم+ تصاویر
  • دیدار امام جمعه قزوین با معلمان و اساتید در پاسداشت روز معلم
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • پتروشیمی و فولاد ارزآورترین شرکتها در ۱۴۰۲/صادرات گاز نصف شد
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی در استان قزوین 
  • انتشار کتاب ماهی جان در قزوین
  • انتشار کتاب «ماهی جان» در قزوین