Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@00:38:58 GMT

سفیر یمن در ایران: یمن تنها یاری جز ایران نداشت

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۰۸۵۲۱

سفیر یمن در ایران: یمن تنها یاری جز ایران نداشت

به گزارش ایرنا ابراهیم الدیلمی روز پنجشنبه در نشست علمی مطالعات فرق شیعه در دانشگاه جندی شاپور دزفول افزود: از اینکه در شهر تاریخی دزفول و در جمع مردم این شهر حضور دارم، خرسندم.
وی با قدردانی از امام جمعه و دیگر مسوولان دزفول بابت برگزاری این نشست علمی افزود: بین ۲ کشور یمن و ایران و شهرهای صنعا و دزفول تشابه زیادی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سفیر یمن در ایران این ۲ کشور را مظهر تجلی اسلام ناب محمدی دانست و از امام راحل که پرچم اسلام را برافراشت و به مبارزه با استکبار جهانی پرداخت به نیکی یاد کرد.

الدیلمی درخصوص ارتباط ۲ کشور ایران و یمن قبل و بعد از اسلام گفت: در تمام سطوح از مقام عظمای ولایت تا دیگر مسوولان این علاقه و ارتباط را می‌بینیم؛ این عشق و علاقه فقط ارتباط عاطفی نیست بلکه با معرفت پیش می‌رود.
وی با بیان اینکه آنچه در شهر دزفول می‌بینم در یمن نیز می بینم، افزود: برخی از مصادیق درخصوص تاریخ یمن غیرموثق هستند چراکه برخی افراد درخصوص زیدیه کتابها و مطالبی نوشتند که باعث پریشانی اذهان عمومی شدند.
سفیر یمن در ایران از محققان دعوت کرد تاریخ و اندیشه یمن را از اندیشمندان یمنی دنبال کنند چرا که مسایل علمی در این مجال خیلی زیاد است.
وی با بیان اینکه در خصوص تاریخ زیدیه در یمن شخصیت های زیادی وجود دارد که باید از آنها استفاده کنیم، افزود: آنچه یمن و مقاومت مردم این کشور را نشان می دهد و مظهر و نمایان گر مقاومت آن است انصاراله است و پرچم دار این مجاهدت و قیام و رهبر این قیام حوثی است.

وی اظهار امیدواری کرد تفاهم نامه خواهرخواندگی شهرهای صنعا و دزفول زمینه‌ای برای شناخت برادرانتان در یمن باشد.

الدیلمی افزود: امیدواریم این تفاهم نامه راهی برای تبادل فرهنگ‌ها، آرمان‌ها و اعتقادات بین این ۲ شهر و حرکتی نو بین شهرهای دارای همخوانی باشد.
وی همچنین از جمهوری اسلامی ایران و دولتمردان و مردم که در کنار مردم یمن ایستادند تشکر کرد و گفت: 
بعدا تاریخ خواهد نوشت آن زمان که یمن تنها بود ونوای یاری می‌طلبید کسی جز ایران و مقام معظم رهبری در کنار یمنی‌ها قرار نگرفت.

به گزارش ایرنا نشست علمی مطالعات فرق شیعه و آیین امضای پیش نویس خواهرخواندگی دزفول و صنعا روز پنجشنبه در دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول برگزار شد.

برچسب‌ها یمن جنبش انصارالله دزفول خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یمن جنبش انصارالله دزفول یمن جنبش انصارالله دزفول خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۸۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا در نشست خانه گفتگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیادهای معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

کد خبر 6091165

دیگر خبرها

  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان+ فیلم
  • انتخاب معلم دزفولی به عنوان معلم نمونه کشوری
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • انجام ۶ عملیات مردم‌یاری پایگاه هوانیروز کرمانشاه طی هفته گذشته
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان