Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@19:00:26 GMT

جزییات شرارت های یک باند کلاهبرداری

تاریخ انتشار: ۲ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۰۸۹۸۱

جزییات شرارت های یک باند کلاهبرداری

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از روزنامه ایران، در میان متهمان دستگیر شده در طرح کاشف پلیس اعضای یک باند حضور دارند که با ورود به خانه‌های مردم و بستن دست و پای اعضای خانواده سرقت‌های‌شان را اجرا می‌کردند. سارقان برای اجرای نقشه‌های‌شان، گاهی مالباخته‌ها را مورد ضرب و شتم قرار می‌دادند.

یکی از اعضای این باند خشن به «ایران» گفت: برای ورود به خانه‌ها یا از دیوار و بالکن بالا می‌رفتیم یا زنگ خانه‌ها را به صدا درمی آوردیم بعد از وارد شدن اگر کسی در خانه بود دست و پای آنها را بسته و با تهدید قمه، وسایل گران‌قیمت شامل پول، طلا، سکه، ارز و یا تابلو فرش‌های کوچک را سرقت می‌کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درهر سرقت فرق داشت مثلاً از خانه یک زن حدود 15 میلیارد تومان سرقت کردیم. کلی پول، طلا، سکه و حدود 50 هزار دلار بود که 15 میلیارد تومانی می‌شد.

سابقه داری؟

بله، سال‌ها قبل با چند نفر از دوستانم نقشه سرقت از طلافروشی را اجرا کردیم اما دستگیر شدیم. بعد از آزادی دوباره به‌خاطر درگیری بازداشت شدم. صاحب یک قهوه‌خانه هستم که با یک مشتری چشم در چشم شدم.

دعوا بالا گرفت و دست به اسلحه شدم و پسر جوان را زخمی کردم. به همین دلیل در دادگاه محکوم به پرداخت دیه و زندان شدم. از زندان که برای دومین بار آزاد شدم و به قهوه‌خانه رفتم، در یک دورهمی شبانه با دوستانم تصمیم به سرقت از خانه‌ها گرفتیم.

 از حکم اعدام تا کلاهبرداری

16 سال با کابوس اعدام و چوبه دار در زندان زندگی‌اش تباه شد اما وقتی حکمش شکسته شد و از زندان بیرون آمد قدر این آزادی و زندگی دوباره را ندانست و مدتی بعد با شگردی که در زندان آموخته بود، کلاهبرداری‌هایش را شروع کرد.

به چه جرمی بازداشت شدی؟

کلاهبرداری. اتفاقی شماره تلفن‌های مختلف را می‌گرفتم و اگر زنان سالخورده تلفن را پاسخ می‌دادند، به آنها می‌گفتم که برنده سفر به کربلا و عتبات شده اید و از آنها می‌خواستم که به مقابل دستگاه عابر بانک بروند و کدی را که من می‌گویم وارد کنند. در واقع با این شیوه از آنها کلاهبرداری و حسابشان را خالی می‌کردم.

پول‌ها به چه حسابی واریز می‌شد؟

من از مغازه‌های مختلف لوازم خانگی، پوشاک، کیف، کفش و لوازم برقی کالایی را برای خرید انتخاب می‌کردم و شماره کارت آنها را می‌گرفتم و زمانی که طعمه‌هایم پای دستگاه عابربانک می‌رفتند، شماره کارت مغازه‌داران را به آنها می‌دادم در واقع پول به حساب آنها واریز می‌شد و من هم کالای مورد نظرم را می‌گرفتم.

چقدر کلاهبرداری کردی؟

بالای یک میلیارد تومان بود اما مبلغ دقیقش را به خاطر ندارم چون من بعد از خرید کالا، آن را می‌فروختم و خرج زندگی می‌کردم.

به چه جرمی محکوم به اعدام شده بودی؟

16 سال از عمرم به خاطر قاچاق هروئین و کراک پشت میله‌های زندان گذشت، محکوم به اعدام شدم، اما بعد از کلی تلاش و نوشتن توبه نامه درنهایت حکمم شکسته شد و به حبس ابد محکوم شدم و در نهایت هم بعد از 16 سال زندان آزاد شدم.

رفتن تا یک قدمی مرگ هم باعث نشد متنبه شوی؟

چاره‌ای برایم نمانده بود، به کسی که سابقه اعدام در پرونده‌اش دارد کار نمی‌دهند. تأمین هزینه زندگی، مرا وادار کرد دست به چنین کاری بزنم و این شگرد را هم در سال‌هایی که در زندان بودم یاد گرفتم.

کلاهبرداری با پرداخت وام فوری

بعد از 4 سال فرار بازداشت شده، ورزشکار است اما با تأسیس شرکت صوری و به بهانه پرداخت وام، دست به کلاهبرداری می‌زد.

شیوه و شگردت برای کلاهبرداری چه بود؟

یک دفتر اجاره کردم و در روزنامه آگهی منتشر می‌کردم با عنوان پرداخت وام با شرایط آسان. افرادی که دنبال وام بودند هم با تصور اینکه وامی در کار است به شرکتم می‌آمدند. با پرداخت ودیعه یک میلیون تومانی یا بیشتر وعده اعطای وام 80 میلیونی با پرداخت سریع، شرایط خاص و سود کم می‌دادم. اما وقتی ودیعه‌ها را واریز کردند با برداشتن پول افراد، فراری شدم بی‌آن‌که وامی به آنها بپردازم.

از چند نفر کلاهبرداری کردی؟

حدود 167 تا شاکی دارم.

ورزشکار هم هستی؟

من مربی بدنسازی هستم و در این مدت که فراری بودم در باشگاه‌های ورزشی مختلف با هویت جعلی کار می‌کردم که سرانجام دستگیر شدم.

منبع: روزنامه ایران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کلاهبرداری خانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۸۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | روایت خبرگزاری فارس از ترفند جدید کلاهبرداری از مردم

265 215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900216

دیگر خبرها

  • جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد
  • خیزش دانشگاه‌های آمریکا علیه محور شرارت آمریکایی-اسرائیلی
  • انهدام باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم
  • کلاهبرداری از طریق پیام‌ها و لینک‌های جعلی
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم شناسایی شد
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم منهدم شد
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • شهروندان مراقب این مدل از کلاهبرداری پر رونق باشند | فیلم
  • با این کلاهبرداری‌های اینترنتی آشنا شوید
  • ببینید | روایت خبرگزاری فارس از ترفند جدید کلاهبرداری از مردم