Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تفویض بسیاری از اختیارات به مدیران استانی بنیاد، اظهار کرد: مدیران کل بنیاد استان‌ها در حوزه اختیارات خود به اجازه کسی نیاز ندارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، ظهر امروز در نشست جمع‌بندی اجلاس سراسری مدیران بنیاد در مشهد مقدس با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران از معدود سازمان‌های چندوجهی کشور است، گفت: وابستگی و تعامل بنیاد با نهاد‌ها و سازمان‌های اصلی کشور نشان‌دهنده اهمیت موضوع فرهنگ ایثار و شهادت است و مسائلی که ممکن است در سازمان‌های دیگر قابل تحمل باشد در این حوزه قابل گذشت و تحمل نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه باید بر اساس اهداف و برنامه مشخص حرکت و اقدام کرد، اظهار کرد: اصلاح رویکرد که در نهایت به اصلاح کارکرد منجر می‌شود از برنامه‌های اصلی است و هر اقدامی که انجام می‌شود باید بر اساس منطق و قانون باشد ضمن اینکه توزیع خدمات به صورت عادلانه مبتنی بر نیاز باید مدنظر باشد.

قاضی زاده هاشمی با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای توسعه خدمات رسانی به ایثارگران خاطرنشان کرد: باید نیاز حقیقی ایثارگران پاسخ گفته شود و مدیران بنیاد در استان‌ها تمام امکانات استان را برای رفع این نیاز بسیج کنند. مدیران و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران در همه بخش‌ها باید مددکار بوده و خود را مسئول بدانند.

وی در مورد مبانی تغییر رویکرد‌ها در بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: خوشبختانه در حوزه رویکرد‌ها اسناد بالادستی زیاد و روشنی وجود دارد که فرامین امام خمینی (ره) در تشکیل بنیاد شهید، ستاد شاهد و سایر بخش‌های بنیاد و همچنین بیانات و منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های ابلاغی در حوزه ایثار، جهاد و شهادت از آن جمله است.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: تمامی تعاملات باید بر اساس منطق و مبتنی بر اصول باشد و با شفافیت همراه باشد. پنهان‌کاری برای مجموعه‌ای است که دچار اشکال باشد و اقدامات باید با انعطاف لازم و شفاف، ولی با توجه به اصول ارائه شود.

قاضی زاده هاشمی، گفت: باید کاری کنیم که جامعه ایثار و شهادت رشد یافته و مسئولیت‌های جامعه را به عهده بگیرد و معنی این موضوع دادن مدرک و جایگاه نیست و هوش، شخصیت، توانایی و حس ایثار در این جامعه باید تقویت شود.

وی با اشاره به تفویض بسیاری از اختیارات به مدیران استانی بنیاد، اظهار کرد: مدیران کل بنیاد استان‌ها در حوزه اختیارات خود به اجازه کسی نیاز ندارند و منابع مالی که در اختیار بنیاد قرار می‌گیرد عادلانه و بر اساس سرانه باید توزیع شود و کسی که به مدیران دسترسی دارد از حق بیشتری برخوردار نیست و تبعیض در توزیع امکانات به هیچ عنوان پذیرفته نیست.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: مدیران بنیاد باید نسبت به مسئولیت خود توجه بیشتری داشته باشند، زیرا بنیاد یک نهاد انقلابی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: قاضی زاده هاشمی بنیاد شهید بنیاد شهید و امور ایثارگران رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۹۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی

نشست هماهنگی ستاد برگزاری هفته میراث‌فرهنگی و تشریح برنامه‌های گرامی‌داشت این هفته برگزار شد. در این نشست که امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، در محل سالن فجر وزارت میراث‌فرهنگی و با حضور مدیران کل ستادی معاونت میراث‌فرهنگی و نیز حضور برخط مدیران کل و معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها برگزار شد، مهمترین برنامه‌های گرامی‌داشت هفته میراث‌فرهنگی تشریح شد.

فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در این نشست هماهنگی با بیان این که «میراث‌فرهنگی، مشارکت عمومی و مسئولیت اجتماعی» اصلی‌ترین شعار و رویکرد هفته میراث فرهنگی در سال جاری است، اظهار کرد: ابلاغیه برگزاری هفته میراث‌فرهنگی با امضای قائم مقام وزیر و معاون میراث‌فرهنگی به استان‌ها اعلام شده است.

او افزود: در این دستورالعمل کاملا برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی تشریح شده و بر این اساس مدیران کل استانی در روز‌های ۲۳ و ۲۴ اردیبهشت با برپایی نشست خبری به استقبال هفته میراث‌فرهنگی خواهند رفت و به تشریح مهمترین برنامه‌های گرامی داشت این هفته در استان‌ها خواهند پرداخت.

داوری با اشاره به روز ۲۵ اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و نکوداشت و پاسداشت زبان فارسی، اضافه کرد: در این رابطه برنامه ملی با محوریت استان خراسان رضوی برگزار می‌شود، اما انتظار می‌رود در سایر استان‌ها نیز برنامه‌های مرتبط با پاسداشت زبان فارسی برگزار شود.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی ادامه داد: روز ۲۹ اردیبهشت روز موزه است که برنامه‌های مخصوصی در این روز تدارک دیده شده است. همچنین روز ۳۱ اردیبهشت که مصادف با سالروز تولد امام رضا است به نام روز میراث رضوی و میراث دینی نام‌گذاری شده است. ظرفیت بهره‌گیری از این میراث، در برخی از استان‌ها وجود دارد و انتظار می‌رود که مدیران کل استانی دراین باره برنامه‌ریزی مناسبی داشته باشند.

داوری ادامه داد: روز یکم خرداد با محوریت توجه ویژه به میراث ناملموس برنامه‌هایی اجرا خواهد شد و روز دوم خرداد که به نام روز «میراث‌فرهنگی الفبای زندگی» نام‌گذاری شده، برنامه‌ریزی‌ها باید باعث تقویت ارتباط بین میراث‌فرهنگی و بدنه مردمی شود.

او در ادامه گفت: روز‌های ۳ و ۴ خرداد نیز با توجه به سالروز آزادسازی خرمشهر و نیز روز مقاومت مردم دزفول، با تکیه بر این عنوان برنامه‌های بسیار خوبی را داریم. روز ۵ خرداد نیز به نام روز میراث دفاع مقدس نام‌گذاری شده و با توجه به ظرفیت‌های میراث دفاع مقدس در حوزه میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس برنامه‌های بسیار خوبی در این باره تدارک دیده شده است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی یادآور شد: اهداف رویکردی و برنامه‌هایی که انتظار داریم این است که در درجه اول در برنامه‌ریزی‌ها و اهداف چند کلیدواژه مهم مانند توسعه نقش جوامع محلی، تبیین مسئولیت اجتماعی، تقویت مشارکت‌های مردمی و ... مد نظر قرار گیرد.

او یادآور شد: در سطح ملی ستادی تشکیل شده و در سطح استان نیز ستاد هفته میراث‌فرهنگی تشکیل می‌شود که ریاست آن با مدیرکل استان و دبیری آن بر عهده معاون میراث‌فرهنگی هر استان است. البته حتما در ستاد‌های استانی سایر معاونان و مدیران استانی حضور و مشارکت خواهند داشت.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در ادامه گفت: تهیه فهرستی از برنامه‌های اصلی، برگزاری نشست خبری، تهیه بسته‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست با منتخبین مردم در مجلس شورای اسلامی، راه‌اندازی شعب استانی انجمن خیرین، زیرنویس تلویزیونی به مناسبت هفته میراث‌فرهنگی، برنامه‌ریزی برای جلسه با امام جمعه، استفاده از ظرفیت‌های گرافیکی و تبلیغات محیطی، برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی با موضوع میراث‌فرهنگی، حضور مدیران کل استانی به‌عنوان سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه، تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌فرهنگی، تدوین بسته‌های بازدید مسئولان و استادان دانشگاه‌ها و نخبگان، برگزاری جشنواره کودک و میراث‌فرهنگی در تمامی موزه‌ها و اماکن تاریخی و ... از مهمترین سرفصل‌های برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی است.

در این نشست همچنین فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی، مدیرکل امور موزه‌ها، مدیرکل امور استان‌ها، مدیرکل پایگاه‌های ملی و جهانی و رئیس کل موزه ملی به تشریح برنامه‌های مرتبط با هفته میراث‌فرهنگی در حوزه سازمان و اداره‌کل متبوع خود پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • تغییر نگاه‌ها به کوثر چشم انداز ما بوده است
  • حقوق کدام یک از ایثارگران امسال افزایش داشت؟
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • جزئیات افزایش حقوق ایثارگران در سال ۱۴۰۳ + آخرین اخبار افزایش حقوق جانبازان
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • برنامه‌های هفته میراث‌فرهنگی؛ از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از کنشگران فرهنگی
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • مسوولان از ظرفیت نیروهای متخصص و متعهد شمال فارس نیز استفاده کنند
  • تقدیر از معلمان و مدیران نمونه در همدان + تصویر