Web Analytics Made Easy - Statcounter

یعقوب گویلیان گفت:تمام شهر‌های استان به‌ویژه کامیاران ظرفیت‌های ویژه‌ای در حوزه گردشگری دارد که باید با مدیریت صحیح از این ظرفیت‌ها در راستای اجرای طرح‌های توسعه‌ای در حوزه‌های مختلف استفاده کرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان گفت: برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات بهتر به مسافران در ایام تعطیلات تابستان ضروری است و برگزاری جلسات متعدد و ارائه نظرات، پیشنهاد‌ها و ایده‌های نو از سوی اعضای کمیته ستاد می‌تواند در خدمات‌دهی به مسافران و گردشگران موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او می گوید: همچنین باید به مبلمان و خدمات شهری برای استقبال از مسافران و ایجاد فضای مناسب شهری در این ایام توجه شود.

گویلیان گفت:امیدواریم با همکاری و تعامل مناسب مابین دستگاه‌های عضو کمیته‌های این ستاد و با ارائه خدمات مناسب، شاهد رضایت‌مندی مسافران و گردشگران ورودی به استان باشیم.

دستگاه‌های اجرایی در خدمت‌رسانی به گردشگران تلاش کنند

سرپرست فرمانداری شهرستان کامیاران نیز در ادامه این جلسه گفت: همه دستگاه‌های اجرایی در خدمت‌رسانی شایسته و مطلوب به گردشگران، مجدانه تلاش کنند.

کیوان شافعی گفت: شهرستان کامیاران در ایام نوروز امسال و در بحث خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی و حضور گردشگران فعالیت مطلوبی داشت.

او می گوید: کامیارانی که شهر گردشگرپذیر است و هرچه برای آبادی این شهر تلاش کنیم باز هم کم است.

شافعی گفت: امید است با همکاری اعضای ستاد خدمات‌سفر شهرستان، نقاط ضعف و قوت را شناسایی و در راستای خدمات‌رسانی مطلوب و در شان مهمانان فعالیت کنیم.

توسعه گردشگری کامیاران گامی موثر در ایجاد اشتغال پایدار

مسئول اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کامیاران هم در این جلسه، گفت: صنعت گردشگری موجب توسعه اقتصادی، افزایش بهره‌وری و ایجاد اشتغال پایدار می‌شود.

سعداله نوری، هدف از تشکیل این جلسه را ایجاد هماهنگی و انسجام در ارائه خدمات مناسب برای رفاه حال مسافران و گردشگران دانست و گفت: گردشگری یکی از صنایع‌پاک است که در رونق اقتصاد و درآمدزایی مستمر نقش مهمی را ایفا می‌کند.

او می گوید: گردشگری می‌تواند منجر به تنوع بخشیدن به اقتصاد شهری و روستایی، افزایش بهره‌وری و کارآمدی نیروی انسانی، اشتغال‌زایی، تعامل فرهنگ‌ها و حفظ محیط زیست و در مجموع توسعه پایدار شود.

نوری گفت: انتظار می‌رود با برنامه‌ریزی درست فضا را به‌گونه‌ای ایجاد کنیم که رفاه و آسایش گردشگران و مهمانان دیده شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی و گردشگری ستاد خدمات سفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۰۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ موسوی با بیان اینکه سالانه هفت هزار تن آثار مسی در استان تولید می‌شود، گفت: این میزان تولیدات توسط سه هزار هنرمند فعال در حوزه مسگری انجام می‌شود و همچنین سه هزار هنرمند نیز در زمینه چاقوسازی و دیگر رشته‌ها فعال هستند.

وی در ادامه به فعالیت حدود چهار هزار گیوه دوز در استان اشاره کرد و افزود: هنرمندان گیوه دوز به صورت خانواری در امر تولیدات این هنر دستی فعال هستند که مشارکت قشر‌های مختلف مردم در حوزه صنایع دستی را نشان می‌دهد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های مهم این اداره کل در سال جهش تولید با مشارکت مردم، حمایت از هنرمندان صنایع دستی است، گفت: هم اکنون مواد اولیه رشته‌های هنری نظیر مس و ملیله، گران بوده که در حد توان خود حمایت‌های لازم را برای تهیه آنها در دستور کار قرار داده ایم.


وی با بیان اینکه این اداره کل در سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال وام به متقاضیان صنایع دستی پرداخت کرد، افزود: در مجموع با احتساب اعتبارات سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱، این تسهیلات به حدود ۸۰۰ متقاضی اعطاء شد.

موسوی با تأکید بر اینکه پرداخت وام به هنرمندان صنایع دستی در راستای رونق بخشی به کار آنها و تهیه مواد اولیه و خرید تجهیزات انجام می‌شود، گفت: ایجاد اشتغال در بخش صنعت هزینه‌های بالایی دارد، اما در حوزه صنایع دستی با مبلغ کمتری می‌توان اشتغالزایی کرد.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه سود بانکی تسهیلات پرداختی چهار درصد و به نوعی قرض الحسنه است، ادامه داد: این نوع تسهیلات برای ایجاد اشتغال خانگی صنایع دستی نقش اساسی دارد و می‌تواند اثرگذاری بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه پرداخت تسهیلات در تحقق نامگذاری شعار سال بسیار موثر است، افزود: طبق پیش بینی‌ها اشتغال صنایع دستی استان طی امسال به حدود ۷۰۰ نفر خواهد رسید.

موسوی با بیان اینکه مهمترین عامل رونق صنایع دستی، توجه به صادرات است، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما طی امسال صادرات محصولات صنایع دستی به ویژه در حوزه مس، چاقو و ملیله از طریق گمرک استان است.

معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: هدف این اداره کل صادرات تجمیعی محصولات مختلف صنایع دستی استان است و برنامه ریزی‌ها بر این موضوع مهم بیشتر متمرکز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • معرفی بهترین مرکز کاشت ابروی طبیعی در تهران
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • صدور موافقت اصولی ٣ طرح گردشگری در کردستان
  • نقش اصلی رسانه‌ها اعتمادسازی، ترویج امید و افزایش رضایت‌مندی مردم است
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • هرآنچه باید از مشخصات و امکانات قطار میلاد بدانید