Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@04:48:21 GMT

آزمایش جدید اینستاگرام برای تایید سن کاربران

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۱۰۷۵۶

آزمایش جدید اینستاگرام برای تایید سن کاربران

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، اینستاگرام اعلام کرد که در حال آزمایش دو روش جدید برای تأیید سن افراد است. علاوه بر این به آنها اجازه می‌دهد مدارک هویتی خود را به صورت آنلاین آپلود کنند. این آزمایش از کاربران ساکن آمریکا آغاز می‌شود.

اریکا فینکل، مدیر مدیریت داده در متا گفت: وقتی می دانیم فردی نوجوان (13 تا 17 سال) است، تجربیاتی متناسب با سن برای او ارائه می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثلا عدم استفاده از حساب های خصوصی، جلوگیری از تماس ناخواسته بزرگسالانی که نمی شناسند. گزینه هایی را که تبلیغ کنندگان باید با آنها ارتباط برقرار کنند نیز محدود می کنیم.

اینستاگرام اعلام کرد با Yoti، شرکتی که متخصص در تأیید سن آنلاین برای اطمینان از حریم خصوصی کاربران است، شریک شده است. کاربران می توانند برای تایید سن خود یک سلفی ویدئویی آپلود کنند و پس از آن فناوری Yoti سن آنها را براساس ویژگی های صورت تخمین می زند. این شبکه اجتماعی گفت که متا و یوتی پس از تأیید سن، ویدئوها را حذف خواهند کرد. گزینه دیگر این است که افراد برای تایید سن، سه فالوئر را به عنوان ضامن انتخاب کنند و این افراد باید حداقل 18 سال سن داشته باشند.

 

این اقدام پس از آن که این شبکه اجتماعی در سال گذشته پس از دریافت انتقادات و مخالفت ها برای راه اندازی اینستاگرام کودکان انجام داد، صورت گرفت.

این پلتفرم قرار بود محتوایی بدون آگهی و متناسب با سن کودکان را ارائه کند، اما قانون‌گذاران و گروه‌های مدافع کودکان در آمریکا از این شرکت خواستند که راه‌اندازی این برنامه‌ را به دلیل نگرانی‌های ایمنی کنار بگذارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اینستاگرام شبکه اجتماعی تایید سن هویت کاربران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۰۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین بهترین زمان تزریق این واکسن برای زنان در سن ۹ تا ۲۶ سالگی و برای مردان ۹ تا ۲۱ سالگی بیان شده است.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: متقاضیان این واکسن می‌توانند با در دست داشتن نسخۀ متخصصین بیماری‌های عفونی یا زنان به واحد امور دارویی مدیریت غذا و دارو مراجعه نمایند و پس از دریافت حواله، به داروخانه‌های مشخص شده جهت خرید و دریافت واکسن مراجعه نمایند.

او گفت: ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV، از طریق تماس بین پوست افراد انتقال می‌یابد و معمولا آلودگی در مردان و زنان، علائمی از قبیل سوزش، درد و یا خارش ایجاد نمی‌کند و به همین دلیلی اکثر افراد نسبت به آلودگی خود بی‌اطلاع هستند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: برخی از گونه‌های ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و گونه‌های پرخطر عامل ایجاد کننده سرطان دهانه رحم، مقعد و سرطان‌های سر و گردن (خصوصا دهان و حلق) هستند که نیاز به پیشگیری و انجام آزمایش‌های غربال‌گری را ضروری می‌سازد.

دیگر خبرها

  • پلتفرم‌هایی که از ممنوعیت تیک‌تاک سود می‌برند
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • ترویج کودک همسری در اینستاگرام برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • بازداشت مروج کودک‌همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • توافق رانگنیک با بایرن مونیخ
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون