Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ ایرنا نوشت: پناهیان گفت : اگر فیلم خوبی ساخته نشده، نخستین نقص آن به حوزه ربط دارد، ما باید برویم سراغ کارگردانان و نباید انتظار داشته باشم که آنها به سراع ما بیایند.

حجت‌الاسلام و المسلمین علیرضا پناهیان با بیان این‌که ۹۹ درصد دانشگاهیان درگیر هیچ شبهه‌ای نیستند گفت: اگر در تبلیغ موفق باشیم، هیچ شبهه‌ای نمی‌تواند عرض اندام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همایش همگرایی مبلغان دغدغه‌مند در تحول تبلیغ بر اساس نیازهای جامعه، در سالن بیداری جامعه‌الزهرا، طی سخنانی در مورد نیاز به تحول در عرصه تبلیغ اظهار داشت: باید فعالیت‌ها را بیشتر و افراد توانمند، ورود کرده و به تقویت خطابه طلبه‌ها بپردازند.

پناهیان در بخشی از سخنانش اظهار داشت: در این رابطه نظرهایی است، از جمله این که مقدار معنویتی که الان در جامعه است قبل از اینکه به تبلیغ ما برگردد به عمل علمای دین ارتباط دارد، این عمل علمای دین در جامعه دیده می‌شود و در دل‌ها می‌نشیند و اثرمی‌گذارد، مانند کارهایی که شخصیت‌هایی چون شهید سردار سلیمانی انجام داده اند، گرچه تبلیغ نیست، ولی عملی است که ماندگار شده است.

وی گفت: اگر می‌خواهیم در امر تبلیغ موثر باشیم، باید تبلیغ درست و حساب و هنرمندانه باشد و اگر با وجود مخاطبان خوب، نتوانسته‌ایم در امر تبلیغ موفق عمل کنیم، باید روش تبلیغ مورد تحلیل قرار گیرد.

پناهیان افزود: اگر در جامعه و دانشگاه امروز امور معنوی دیده می‌شود و روز به روز نیز در حال پیشرفت است، جای این سوال مطرح است، اما چه قدر به وضع تبلیغی ما وابسته است.

وی یادآور شد: تبلیغ در زمان پیامبر با توجه به ساختار آن زمان بسیار سخت و دشوار بود، اما الان اوضاع بسیار متفاوت است، حقانیت و باطل خودش نشان داده و همه چیز به نفع تبلیغ است، با کمترین کار می‌توانیم کار بزرگی کنیم و اگر در امر تبلیغ موفقیت نداریم، نشان از برنامه‌ریزی نداشتن و تحول در امر تبلیغ است.

پناهیان گفت: دشمنان هم حرفی برای گفتن ندارند و در چنین شرایطی هم باید خودمان را بسنجیم و اگر بگوییم دشمنان ما قوی هستند و تبلیغ ما ضعیف، سخن باطل است، چون حرف تازه‌ای برای گفتن ندارند و اگر امروز دشمنان هر چه به فعالیت بپردازند می‌تواند به نفع حقانیت اسلام و تبلیغ باشد.

وی تاکید کرد: اگر بخواهیم در امر تبلیغ موفق باشیم، باید برنامه‌های بلند مدت داشته باشیم و ارائه دهیم.

پناهیان گفت: امروز هر اشکالی در سینما است، به امر تبلیغ ما حوزویان مرتبط است، هر کارگردانی که فیلم می‌سازد باید کاری کنیم مسائل از حوزه بگیرد، اما ما چه کار کردیم، اگر می‌گویید فیلم خوب ساخته نمی‌شود، چون نتوانسته‌ایم با کارگردانان ارتباط برقرار کنیم، اگر فیلم خوبی ساخته نشده، نخستین نقص آن به حوزه ربط دارد، ما باید برویم سراغ کارگردانان و نباید انتظار داشته باشم که آنها به سراع ما بیایند.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مقایسه زمان امام راحل با زمان فعلی یادآور شد: در زمان امام راحل برخی‌ها سخنان از الگوی دموکراسی غربی می‌زدند، ولی امروز همچین حرفی نمی‌زنند چون حرفی برای گفتن ندارد.

پناهیان گفت: کار تولید علم مانند تولید مصالح است، کار تبلیغ معماری است، هر عالم قرآن و کلام نمی‌تواند برنامه‌ریزی این مساله باشد که کدام مطلب را اول بیان کند.

وی با اشاره به این که در تبلیغ به چه عوامل نیاز داریم، بیان داشت: در تبلیغ ۹۰ درصد نیاز به محتوی داریم و این مساله اصلی است، باید محتوی خوب تولید شود.

پناهیان بیان داشت: مبلغ موفق کسی است که اسلام شناس باشد و کم ارزش بودن تبلیغ درحوزه از بین برود و مبلغان را پیشنهاد کنیم مبلغان جامعیت علمی داشته باشند. اشراف به مبانی دینی و معرفتی داشته باشند.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا علیرضا پناهیان شهید سردار سلیمانی افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا امر تبلیغ پناهیان گفت تبلیغ موفق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۱۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد

نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل و مدیریت‌های امور حقوقی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار شانا، نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت با حضور مهدی علی‌مددی، معاون وزیر نفت در امور توسعه مدیریت و سرمایه انسانی، مدیران عامل شرکت‌های نفت و گاز پارس، ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، ملی حفاری ایران، نفت و گاز اروندان، مدیریت‌های امور حقوقی و منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران و وزارت نفت تشکیل شد.

در این نشست مشکلات ناشی از اعمال سقف خالص حقوق، عدم معافیت فوق‌العاده‌های مربوط به مشاغل و مزایای رفاهی از شمول مالیات و اعمال سقف پاداش سنوات خدمت کارکنان صنعت نفت مطرح شد.

در این باره ضمن بررسی احکام تکلیفی در قوانین بودجه سالانه کشور درباره اعمال محدودیت‌های مورد اشاره در صنعت نفت، مقرر شد با توجه به وجود ظرفیت قانونی افزایش سقف حقوق کارمندان صنعت نفت طبق بند «پ» تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در شورای حقوق و دستمزد کشور و هیئت وزیران، پیشنهادهای شرکت‌های اصلی اخذ، جمع‌بندی و به شورای حقوق و دستمزد ارائه شود، همچنین به‌منظور ارائه دستاوردهای حوزه صنعت نفت در سال‌های اخیر و اهداف و برنامه‌های مصوب‌شده برای افزایش تولید و نقش سرمایه انسانی در پیشبرد اهداف یادشده از حضور مدیران عامل شرکت‌ها نیز در نشست‌های تصمیم‌گیری شورای حقوق و دستمزد کشور استفاده تا به تصمیم مطلوب‌تر منجر شود.

دیگر خبرها

  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • حسام منظور به سراغ دراکولای برام استوکر می‌رود
  • تقدیر از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • گزارشی از سریال‌های در حال ساخت نمایش خانگی/ کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • قدردانی از سه چهره تاثیرگذار تئاتر ایران در شب کارگردان
  • کدام کارگردان‌ها مشغول ساخت سریال‌ هستند؟
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • کدام کارگردانان این روزها مشغول کارند؟
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • پناهیان: رسالت امروز هیئتی‌ها ترویج فرهنگ زندگی تعاونی است