Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید عزیزی متواضع گفت: ۷۰ درصد از منابع آبی همدان از سد اکباتان فراهم می‌شود و اکنون با توجه به مشکل کم آبی و بارش‌های بسیار کم پشت سد اکباتان فقط ۸ میلیون متر مکعب آب وجود دارد و این بدین معناست که تا پایان مرداد ماه ذخایر آبی تمام می‌شود.

او گفت: مشکل شدید آب از آبان ماه سال ۱۴۰۰ رخ داد، اما شرکت آب و فاضلاب با تدابیری مانند اجاره چاه‌های کشاورزی و استفاده از رودخانه‌های اطراف توانست مقدار ذخیره را بالا ببرد و تا مرداد ماه ۱۴۰۱ برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان همدان در ارتباط با صادرات آب گفت: با توجه به اینکه منابع آبی کشور ترکیه از ایران بهتر است، اما تولید هندوانه که آب بسیار زیادی مصرف می‌کند را ممنوع کرده است، اما کشور ایران همچنان به تولید و صادرات این محصول ادامه می‌دهد.

عزیزی متواضع در ادامه گفت: همچنین استان همدان که بزرگ‌ترین تولید کننده سیب زمینی است و این محصول یکی از آب بر‌ترین محصولات کشاورزی است  که می‌توان گفت هر روزه در غالب آب مجازی در حال صادرات آب به دیگر استان‌ها خواهد بود.

مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان همدان گفت: از هم استانی‌های عزیز خواستار صرفه جویی در مصرف آب با توجه به کمبود شدید و عدم امکان جایگزینی این نعمت الهی هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سد اکباتان همدان شرکت آب و فاضلاب محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۲۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس

رضا فزونی تصریح کرد: در حال حاضر نسل سی و یکم مرغ مادر بومی پارسه در مرکز اصلاح نژادی شمس آباد جوجه ریزی شده است و با توجه به روند پلاک گذاری جوجه‌ها، رکوردبرداری از این جوجه‌ها آغاز شده است. 

این مقام مسئول اظهار کرد: آمار‌های مربوطه بر اساس رکورد‌های گله مادری و اطلاعات شجره نامه و همچنین جوجه‌های نسل جدید برداشت و پس از تحلیل و ارزیابی آماری و اصلاح نژادی، انتخاب مرغ و خروس‌های والدی نسل بعد صورت می‌پذیرد. 

با توجه به بهبود قابل توجه صفات اقتصادی مرغان بومی که طی سنوات متمادی حاصل شده و از طرفی به دلیل پتانسیل ژنتیکی بالای تولیدی این نوع از مرغان که در سطح روستا‌ها توزیع شده است می‌توان به بخش قابل توجهی از نیاز‌های بازار تخم مرغ و گوشت سفید دست یافت

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • استاندار همدان: هدف اصلی دشمنان جوانان هستند
  • استاندار فارس: باید به هنرستان‌ها توجه ویژه‌ای شود
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • ‌مهم‌ترین ‌در تحقق شعارهای سال، توجه به حمایت از تولید ملی است
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • لزوم توجه به پیوست فرهنگی و رسانه‌ای جهت اجرای شعار سال
  • تولید سالانه بیش از ۱۶ میلیون قطعه مرغ بومی در فارس
  • ثبت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده جدید
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود