Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@22:17:23 GMT

ابهر و خرم‌دره مدرسه تخریبی ندارد

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۱۲۳۴۳

ابهر و خرم‌دره مدرسه تخریبی ندارد

ایسنا/زنجان رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: ابهر و خرم‌دره مدرسه تخریبی ندارد.

مهرالله رخشانی‌مهر روز گذشته (۲ تیرماه) در جلسه بررسی و رفع مشکلات پروژه‌های نیمه‌تمام آموزش و پرورش که به میزبانی فرمانداری ابهر برگزار شد، با بیان اینکه مدارس تخریبی در ابهر و خرم‌دره نداریم، اظهار کرد: علی‌رغم این موضوع در ابهر ۴۱ مدرسه و در خرم‌دره ۱۳ مدرسه نیازمند مقاوم‌سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در سلطانیه دو مدرسه تخریبی و ۳۶ مدرسه نیازمند مقاوم‌سازی است.

وی با بیان اینکه در حوزه مدرسه‌سازی طی سال‌های اخیر گام‌های عملیاتی خوبی برداشته شده و در کنار منابع ملی مردم و خیرین نیز پای کار بوده‌اند، ادامه داد: یکی از خواسته‌های مردم این است که جلسات خروجی و دستاورد داشته باشند.

این مسئول با اشاره به اینکه وجود حتی یک مدرسه تخریبی نیز زیاد است، زیرا در برخی از این‌ مدارس شاهد جمعیت دانش‌آموزی ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفره هستیم، ادامه داد: باید گام‌های عملیاتی برای حل و فصل این موضوع برداشته شود.

وی با توضیح این مطلب که توجه به مدرسه‌سازی به بهترین شکل ممکن از تاکیدات رئیس‌جمهور در اکثر سفرهای استانی است، یادآور شد: نمونه بارز این موضوع دستور جمع‌آوری مدارس کانکسی در کهگیلویه و بویر احمد است.

رخشانی‌مهر با یادآوری اینکه در قانون بودجه امسال مصوب شده است که نسبت به فروش اموال مازاد وزارت آموزش و پرورش اقدام‌ شود، تاکید کرد: پول حاصله از این فروش نیز باید در همان‌ محلی خرج شود که ملک به آن منطقه تعلق دارد.

این مسئول با توضیح این مطلب که با فروش اموال مازاد آموزش و پرورش می‌توان به این نهاد رونق داد، خاطرنشان کرد: در قانون بودجه یک ردیف خاص برای این موضوع مشخص و ۶۰۰۰ میلیارد تومان نیز برای ما سهم تعیین شده است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان نیز در این جلسه گفت: زنجان از کمبود فضای آموزشی رنج می‌برد.

علی اسماعیلی افزود: شاید از نظر سرانه فضای آموزشی در کل استان شرایط خوبی داشته باشیم اما با کمبود فضای آموزشی در برخی مناطق از جمله ابهر، خرم‌دره و زنجان مواجه هستیم.

وی تراکم جمعیتی در برخی نقاط این شهرها را عامل مضاعف در کمبود فضای آموزشی در این شهرها عنوان کرد و متذکر شد: امیدواریم با برنامه‌ریزی درست و پیش‌بینی فضاهای آموزشی بتوانیم این مسئله را برطرف کنیم.

این مسئول در ادامه به لزوم تکمیل برخی پروژهای نیمه‌تمام تا مهرماه امسال اشاره کرد و افزود: اگر فضاهای مورد نیاز آموزش و پرورش استان در این مدت تحویل داده نشود، در زمان بازگشایی مدارس با معضل کمبود فضای آموزشی روبه‌رو خواهیم شد.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان ابهر نیز در ادامه این جلسه با بیان اینکه از نظر سرانه فضای آموزشی در سطح شهرستان به ویژه در شهر ابهر در وضعیت خوبی قرار نداریم، عنوان کرد: این وضعیت به گونه‌ای است که در یک مدرسه هشت کلاسه در ابهر تعداد ۱۵ کلاس تشکیل شده است.

مجید مرادی با تاکید بر ضرورت حضور پررنگ خیرین در امر مدرسه‌سازی، خاطرنشان کرد: انتظار داریم مردم خیر و نیکوکار منطقه به یاری آموزش و پرورش بشتابند تا کمبودهای فضای آموزشی را جبران کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها زنجان نوسازی مدارس کمبود فضای آموزشی فضای آموزشی آموزش و پرورش مدرسه تخریبی خرم دره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۲۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • تمام مدارس غیردولتی استان کرمان شهریه‌های متفاوتی دارند
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری