Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین در راستای نیل به اهداف کلان شرکت و همسو با سیاست های کشور عزیزمان و با عنایت مدیرعامل شرکت در راستای استفاده بهینه از منابع داخلی، کاهش وابستگی به تولیدکنندگان خارجی به عنوان خط مشی اصلی این پروژه تعریف شد. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا امین صبوری مدیر مهندسی تولید و توزیع برق در این خصوص گفت : با توجه به اینکه حجم بالایی ولو در واحدهای این مدیریت، چه از نظر تنوع اندازه و چه از نظر تنوع فشار کاری مورد استفاده قرار می گیرد،پیشنهاد تاسیس و تجهیز کارگاه سرویس و تعمیر ولوهای صنعتی کارخانه ذوب آهن اصفهان از طرف پرسنل این مدیریت در نظام پیشنهادات ارائه و مورد استقبال قرار گرفت و به همین دلیل در این پروژه، مدیریت مهندسی تولید و توزیع برق پیش قدم شد و با همکاری شرکت مهندسی و پویش ساخت به صورت پایلوت، طرح را برای ولوهای منتخب نیروگاه های حرارتی و مرکزی اجرا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود : مطالعات و امکان سنجی اجرای این پروژه توسط کارشناسان نیروگاه حرارتی همکاران ملک محمدی، سعیدی و جواهران انجام شد. این تیم کارشناسی پس از رایزنی ها و برگزاری جلسات هم اندیشی با کارشناسان شرکت مهندسی و پویش ساخت نقشه راه این پروژه را در قالب کار گروهی تدوین کردند. محور اصلی فعالیت این کارگاه ، بازسازی و احیاء ولوهای از رده خارج با استفاده از توان متخصصین داخلی و کمترین هزینه تعریف شد. با فعالیت کارگاه ولو از زمان آغاز پروژه صرفه جویی اقتصادی قابل ملاحظه ای برای کارخانه حاصل شده است.
عبدالرضا توکلی معاون تولید مدیریت تولید و توزیع برق نیز در ادامه خاطر نشان کرد: پیش از شروع کار این کارگاه، اکثر ولوهای قابل سرویس و بازسازی در کارخانه اسقاط و ولو نو خریداری یا برای تعمیر برون سپاری می شد. در حال حاضر در بخش های مختلف با ولوهای اسقاطی روبرو هستیم که با سرویس می توانند مجددا استفاده شوند. با پیگیری های صورت گرفته زیرساخت های سرویس ولو مهیا شده است و در گام بعدی تعمیرات ولو هم در این کارگاه انجام می شود.
وی اظهار کرد: در حالی که برای رفع محدودیت های تولید برق در نیروگاه حرارتی، تصمیم بر خرید ولوهای پروانه ای دیگ بخار گرفته شده بود، با تلاش و همراهی پرسنل تعمیرات نیروگاه حرارتی و تلاشگران کارگاه ولو با موفقیت سه عدد از این ولوها سرویس و تحویل بهره بردار شدند. سرویس و بازسازی ولو دروازه ای 1000 آب سیرکوله نیروگاه حرارتی هم بخش دیگری از فعالیت این کارگاه است.
همکاران مدیریت تولید توزیع برق از همراهی و همدلی پرسنل تعمیرات نیروگاه ها و شرکت مهندسی و پویش ساخت ذوب آهن و تمام کسانی که برای موفقیت این پروژه صمیمانه تلاش کردند ، قدردانی نمودند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نیروگاه حرارتی توزیع برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۲۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق

بهره‌گیری از پتانسیل دریاچه‌ها برای تولید برق ازجمله راهکارهای زیست‌محیطی موجود برای تأمین برق موردنیاز شهرها بدون وارد آمدن آسیب به محیط طبیعی و اکوسیستم‌ها محسوب می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، نیروگاه‌های آبی با سدهای غول‌پیکر حدود یک قرن است که شاهکارهای مهندسی برای ارائه انرژی‌های تجدیدپذیر به‌شمار می‌روند، اما جوامع حاشیه‌ای و اکوسیستم‌ها را ویران می‌کنند. با این حال جهان شاهد تحولات چشمگیری در پروژه‌های برق‌آبی با همان کیفیت گرانشی آب، اما بدون ساخته شدن سدهای سنتی است. در این راستا یک فناوری جدید به‌عنوان ذخیره‌سازی پمپ‌شده معرفی شده است که سیستم‌های آن به دو مخزن در بالا و پایین نیاز دارند و هنگامی که برق تولیدشده توسط نیروگاه‌های مجاور بیش از تقاضا باشد، برای پمپاژ آب در سربالایی استفاده می‌شوند.

این فرآیند مخزن بالایی را مانند باتری پر می‌کند. سپس هنگامی که تقاضا برای برق افزایش پیدا کرد، آب توسط یک توربین راهی مخزن پایینی می‌شود و برق تولید می‌کند. این فرآیند مفهومی متفاوت، اما نه‌چندان دور از عملکرد باتری‌هایی است که امروزه در سراسر زندگی بشر جای گرفته و حتی عناصر ضروری در زندگی مدرن هستند.

ذخیره‌سازی پمپ‌شده ایده جدیدی نیست، اما یک رنسانس در مناطقی محسوب می‌شود که بهره‌گیری از انرژی‌های باد و خورشید در آن‌ها به سرعت در حال گسترش است، همچنین به کاهش نگرانی‌ها در مورد کاهش تولید انرژی‌های تجدیدپذیر مرتبط با آب‌وهوا کمک می‌کند. بعضی از بزرگ‌ترین سیستم‌های این فناوری انرژی کافی برای تأمین دو میلیون خانه را در کشوری هم‌چون ایالات متحده برای یک ساعت دارند.

نوع دیگری از فناوری انرژی‌های آبی نیز به‌ویژه در مناطق کوهستانی مانند نپال رایج است. در این مناطق نیروگاه‌های برق‌آبی روی رودخانه‌ها قرار دارند، اما در پشت آن‌ها مخازن غول‌پیکر تولید و ذخیره برق وجود ندارد. بدون وجود مخزن، تولید برق به جریان‌های آب فصلی بستگی دارد، اما آسیب کمتری به محیط زیست وارد می‌کند.

تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه برق‌آبی در آمریکا

تبدیل دریاچه‌ها به باتری‌های عظیم الکتریسیته ایده‌ای عجیب است که روزبه‌روز جذابیت بیشتری پیدا می‌کند و می‌تواند مناظر طبیعی زمین را متحول کند. امروزه پروژه‌های امیدوارکننده‌ای در ایالات متحده در این زمینه وجود دارد که به‌طور ویژه هدف خود را مهار آب دریاچه‌های بزرگ به‌منظور تأمین نیروی برق‌آبی مشخص کرده‌اند.

ایده موجود در پس این پروژه‌ها، ساختن یک مخزن در ارتفاع پایین‌تر برای تولید برق از آبشار است. این پروژه در سال ۲۰۲۰ معرفی، اما به دلیل همه‌گیری کرونا متوقف شد. ایالات متحده اکنون قصد دارد آن را از سر بگیرد و دریاچه‌های خود را به نیروگاه‌های عظیم تولید برق تبدیل کند تا فراهم آوردن برق برای خانه‌های خود را ضمن دستیابی به اهداف زیست‌محیطی محقق کند.

کد خبر 747437

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده