Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-01@06:51:29 GMT

دانشگاه مجازی دولتی چیست؟

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۱۲۹۱۹

دانشگاه مجازی دولتی چیست؟

به گزارش صدای ایران،دانشگاه مجازی یکی از روش های تحصیل از راه دور است که از طریق آن، داوطلبان می توانند با حضور آنلاین در کلاس های درس دانشگاه، گذراندن دروس و دوره های تحصیلی، در نهایت، مدرک تحصیلی خود را دریافت نمایند. داوطلبان می توانند در رشته های مختلفی که از سوی دانشگاه ها اعلام می گردد، در این رشته ها به تحصیل بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در دانشگاه های مجازی، پذیرش دانشجو صرفا در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد صورت می گیرد. با اینکه پذیرش دانشجو در دانشگاه های مجازی در سال های اخیر رواج یافته اما متقاضیان چندان با آن آشنا نیستند و پرسش هایی از این قبیل مطرح می کنند: انواع دانشگاه های مجازی مورد تایید وزارت علوم کدامند؟ آیا مدرک دانشگاه های مجازی اعتبار دارد؟ هزینه شهریه دانشگاه چقدر است و به چه صورت پرداخت می شود. در ادامه با ما همراه باشید تا به این پرسش ها پاسخ دهیم.

 

چرا دانشگاه مجازی؟


با توجه به گسترش و توسعه سیستم‌های مجازی، این موضوع بیشتر از گذشته به چشم می‌آید که چه افرادی به سمت سیستم‌های آموزشی مجازی جذب می‌شوند.

در نگاه اول بسیاری از افراد به این نتیجه می‌رسند که دانشجویانی به این دانشگاه‌ها تمایل پیدا می‌کنند که در زمینه درسی ضعف دارند و نمی‌توانند مانند دانشجویان عادی از طریق آزمون ورودی به دانشگاه‌های معتبر راه پیدا کنند و به همین دلیل به سمت دانشگاه‌های مجازی کشیده می‌شوند؛ اما با توجه به آماری که توسط کارشناسان این زمینه ارائه شده این طرز تفکر اشتباه است و در حال حاضر بسیاری از باهوش‌ترین افراد در سراسر جهان به سمت سیستم‌ها و دانشگاه‌های مجازی جذب شده‌اند.

شاید یکی از مهم‌ترین دلایل این گرایش، افزایش روزافزون دانشجویان و علاقه‌مندان به تحصیلات تکمیلی باشد.

همچنین این نکته را نمی‌توان نادیده گرفت که امروزه تمامی دانشجویان و دانش‌آموزان در مدارس و هر پایگاه آموزشی که باشند به رایانه‌ها و امکانات اینترنتی به آسانی دسترسی دارند.

اگر شما هم جزء آن دسته از افراد هستید که اول وارد بازار کار شده‌اید و دوست دارید که در حین کار به تحصیل هم مشغول شوید، مسلماً یک دانشگاه مجازی را برای تحصیل خود انتخاب خواهید کرد تا برای آموزش، از زمان و مکان مستقل بوده و به دلیل غیبت‌های بیش از حد، دروس شما در یک ترم حذف نشوند!


معرفی دانشگاه مجازی


ظهور دانشگاه های مجازی فرصتی را برای علاقمندان به تحصیل فراهم کرده تا در خانه و در هر نقطه ای از کشور، بدون نیاز به حضور در کلاس درس بخوانند. اما دانشگاه مجازی چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ در پاسخ به این سوال باید گفت دانشگاه مجازی مرکزی است که تمامی دروس و دوره ‌های دانشگاهی را به صورت آنلاین ارائه می‌ دهد.

 

 از ویژگی‌ های دانشگاه ‌های مجازی می توان به دسترسی آسان، عدم نیاز به حضور فیزیکی استاد و دانشجو در کلاس، وابسته نبودن کلاس درس به زمان خاص و امکان تغییر آن و ... اشاره نمود. بهتر است بدانید که این دانشگاه بدون هزینه نبوده و برای ثبت نام و تحصیل در این دانشگاه ها باید شهریه بپردازید.

 

روش تدریس و ارائه مطالب و مواد درسی در دانشگاه های مجازی بر خلاف دانشگاه حضوری به شکل چند رسانه ای بوده و بیشتر در قالب ارائه پی دی اف، کتاب های الکترونیکی و… صورت می گیرد. در این دانشگاه ها، بیشتر دانشجویان و اساتید به صورت مجازی با هم در ارتباط هستند و دانشجویان سوالات خود را نیز در همین بستر مجازی مطرح می کنند.

 

متقاضیان مقطع کارشناسی می‌ توانند با ثبت نام در کنکور و در صورت مجاز شدن به انتخاب رشته بر اساس دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری در فرم انتخاب رشته کد رشته محل های مجازی را انتخاب کنند. پس از پذیرش دانشجو، کلاس های به صورت اینترنتی برگزار شده و تنها امتحانات به صورت حضوری برگزار می شود.

 

دانشگاه های مجازی نیز در مقطع کارشناسی ارشد در برخی از رشته ها دانشجو می پذیرند و متقاضیانی که می خواهند ادامه تحصیل دهند لازم است در کنکور کارشناسی ارشد شرکت کرده و پس از پذیرفته شدن در آزمون، وارد این دانشگاه ها شوند. 

 

در این مقطع نیز درست مثل مقطع کارشناسی، کلاس ها به صورت مجازی و یا اینترنتی برگزار می شود. علاوه بر این، امتحانات پایان ترم دانشجویان به صورت حضوری برگزار و اطلاعات مربوط به زمان، تاریخ و محل برگزاری امتحان از طریق سایت رسمی دانشگاه اطلاع رسانی می شود.

 

دانشگاه آزاد هر ساله به صورت بدون آزمون و با آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می پذیرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت نام در این دانشگاه مقاله زیر را مطالعه نمایید.



انواع دانشگاه های مجازی


دانشگاه مجازی یکی از دانشگاه های معتبر زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری است که از طریق ثبت نام کنکور سراسری و همچنین پذیرش بدون کنکور در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می کند

 

بسیاری از افراد به حضور در دانشگاه و یا ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر علاقه دارند، اما شرایط زندگی شخصی و کاری آن ها مانع از رسیدن آن ها به این خواسته می شود. بسیاری از دانشجویان نیز وارد دانشگاه می شوند اما به دلایل مختلفی مثل دوری محل دانشگاه از محل زندگی، شغل، تاهل و در نتیجه، عدم امکان حضور در کلاس های دانشگاه از ادامه تحصیل انصراف می دهند.

 

دانشگاه های مجازی فرصتی را فراهم کرده اند تا آن دسته از افرادی که امکان حضور فیزیکی در کلاس درس را ندارند، بتوانند بدون دغدغه به تحصیل بپردازند و مقاطع بالاتر را طی کنند. با این حال شاید علاقمندان به تحصیل و دانشگاه از دانشگاه های مجازی مورد تایید وزارت علوم خبر نداشته باشند. بنابراین، در این مقاله برای داوطلبانی که امکان حضور فیزیکی در دانشگاه و کلاس درس را ندارند، لیست دانشگاه های مجازی زیر نظر وزارت علوم را آورده ایم.

 


 لیست دانشگاه های مجازی زیر نظر وزارت علوم

 

دانشکده مجازی علوم حدیث دانشکده آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه قم
دانشکده الکترونیک دانشگاه شیراز مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه سهند
مرکز آموزش‌ های مجازی دانشگاه امیر کبیر مؤسسه غیرانتفاعی آموزش عالی رایانه‌ای تهران
مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه علم و صنعت ایران دانشگاه شهید بهشتی دوره‌های الکترونیکی
مرکز آموزش الترونیک دانشگاه خواجه نصیر مؤسسه آموزش عالی فارابی
مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه اصفهان مرکز آموزش‌ های مجازی دانشگاه تربیت معلم آذربایجان
مرکز آموزش‌ های‌ الکترونیکی دانشگاه صنعتی اصفهان دانشگاه الکترونیکی فاران
مرکز آموزش‌ های الکترونیکی دانشگاه تهران مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی نور طوبی
دانشگاه مجازی المصطفی آموزش‌ های مجازی دانشگاه سیستان و بلوچستان
دانشگاه مجازی امام خمینی واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد اسلامی
دانشگاه مهر البرز موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی رایانه­ای تهران
 

دانشجویانی که در یکی از واحد های دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در حال تحصیل می باشند، می توانند در صورت دارا بودن شرایط لازم برای انصراف از دانشگاه اقدام و مراحل انصراف از دانشگاه آزاد را انجام دهند. برای دریافت اطلاعات بیشتر مطالعه مقاله زیر را پیشنهاد می کنیم.


شهریه دانشگاه مجازی


همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم در دانشگاه های مجازی، در هر ترم موظف به پرداخت شهریه دانشگاه مجازی هستید. به همین دلیل، توصیه می کنیم پیش از ثبت نام، برای تحصیل در دانشگاه های مجازی، از میزان شهریه دانشگاه مورد نظر اطلاع کسب کرده تا هنگام تحصیل در پرداخت شهریه با مشکل مواجه نشوید. اما شهریه دانشگاه مجازی به چه صورت محاسبه و پرداخت می شود؟

 

هر یک از دانشگاه های مجازی، یک شهریه ثابت و یک شهریه متغیر دارند. در شهریه متغیر به ازای هر واحد درسی می بایست مبلغی پرداخت کنید. میزان دقیق شهریه از سوی دانشگاهی که پذیرفته شده اید اعلام می گردد. این نکته را اشاره کنیم که هزینه شهریه ثابت و متغیر در مقاطع ارشد نسبت به کارشناسی بالاتر است.

 

هر دانشگاه بسته به سطح کیفیت و امکانات آموزشی خود، یک شهریه خاص تعیین کرده و شهریه تمام دانشگاه های مجازی یکسان نیست. برای مثال، در سال تحصیلی گذشته، دانشگاه مجازی علم و صنعت و دانشگاه شیراز نسبت به دیگر دانشگاه های مجازی بیشترین میزان شهریه را از دانشجویان خود دریافت کردند.

 

 در ادامه، برای روشن شدن مطلب، میزان شهریه ثابت و هر واحد درسی دانشگاه مجازی علم صنعت در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ آورده شده است. بر این اساس اگر شما برای یک ترم، 15 واحد درسی پایه برداشته باشید شهریه متغیر شما 3 میلیون خواهد شد که با اضافه کردن شهریه ثابت به 3 میلیون 700 هزار تومان می رسد. 

 


شهریه ثابت و متغییر مقطع کارشناسی دانشگاه مجازی علم و صنعت در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹

شهریه ثابت یک ترم تحصیلی ۱ میلیون ۷۰۰ هزار تومان
شهریه متغیر هر واحد درسی پایه یا اختیاری ۲۰۰ هزار تومان
شهریه متغیر هر واحد درسی اصلی یا تخصصی ۲۰۰ هزار تومان
شهریه متغیر هر واحد عملی یا آزمایشگاهی ۲۰۰ هزار تومان
شهریه متغیر هر واحد پایان نامه ۳۷۰ هزار تومان
 

شهریه دانشگاه آزاد از دو بخش شهریه ثابت و متغیر تشکیل شده است که شهریه ثابت بر اساس نیمسال ورودی هر دانشجو تعیین می شود و تا پایان اتمام دوره تحصیل وی در سنوات مجاز بدون افزایش خواهد بود. برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شهریه این دانشگاه مقاله زیر را مطالعه نمایید. 


اعتبار مدرک دانشگاه مجازی


دانشگاه های مجازی باعث تسهیل فرایند آموزشی شده و علاقمندان به تحصیل در اقصی نقاط کشور می توانند از منزل خود به تحصیل بپردازند و مدرک خود را بگیرند. بسیاری از افراد به دلیل شرایطی مانند داشتن فرزند، شاغل بودن و یا هزینه های بالای رفت و آمد به دانشگاه و فراهم نبودن شرایط برای حضور فیزیکی در کلاس های دانشگاه به تحصیل در دانشگاه های مجازی فکر می کنند.

 

اما یکی از نگرانی ها و دغدغه های اصلی متقاضیان هنگام تصمیم گیری برای انتخاب دانشگاه مجازی و تحصیل در این دانشگاه ‌ها این است که مدرک دانشگاه مجازی تا چه حد معتبر است؟ از آنجایی که برای تحصیل در دانشگاه های مجازی باید هزینه شهریه هم پرداخت، اهمیت این موضوع برای متقاضیان دو چندان می شود.

 

بر اساس اعلام وزارت علوم، تمامی دانشگاه های مجازی ذکر شده در لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم هستند و در صورت تحصیل در این دانشگاه ها برای ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر هیچ منعی ندارید. علاوه بر این، مدارک این دانشگاه ها در سطح بین المللی و جهانی نیز معتبر بوده و در صورت تمایل به مهاجرت می توانید روی آن حساب باز کنید.

 

این نکته را هم باید یادآوری کرد که اعتبار مدرک دانشگاهی، با اعتبار دانشگاه برگزار کننده دوره تحصیلی، ارتباط تنگاتنگی دارد. قطعا مدارک دانشگاه‌ هایی که با رتبه بهتر نسبت به پذیرش دانشجو اقدام می کنند، از درجه اعتبار بالاتری برخوردار است. به همین دلیل، تمامی متقاضیان تحصیل در دانشگاه‌ های مجازی ابتدا باید تمام مزایا و معایب این نوع دانشگاه ها را در کنار هم قرار داده و سپس تصمیم نهایی خود را بگیرند.

 

افرادی که قصد شرکت و ثبت نام در آزمون های استخدامی را دارند نیز معمولا نگران اعتبار مدرک دانشگاه های مجازی هستند اما باید گفت که مدارک دانشگاه های مجازی در آزمون های استخدامی نیز معتبر است و تاکنون بسیاری از دانش آموختگان این دانشگاه ها نیز در آزمون های استخدامی مختلف پذیرفته و مشغول به کار شده اند.

 

کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص مقاله دانشگاه مجازی چیست را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این دانشگاه ها را دریافت نمایید.

 

یکی از مدارک معتبر و مورد تایید وزارت علوم، مدارک تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می باشد. میزان اعتبار این مدرک بستگی به نوع واحد دانشگاهی و رتبه علمی آن دارد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: مورد تایید وزارت علوم دانشگاه های مجازی الکترونیکی دانشگاه مجازی دانشگاه تحصیل در دانشگاه دانشگاه ها شهریه دانشگاه مقطع کارشناسی دانشگاه مجازی کارشناسی ارشد پذیرش دانشجو دانشگاه آزاد مدرک دانشگاه شهریه ثابت واحد درسی ادامه تحصیل حضور فیزیکی آموزش عالی کلاس درس ثبت نام کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۲۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم

ایسنا/کرمان مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: مرکز آمار تعداد دانش‌آموزان ترک تحصیل استان کرمان را ۷۵۰۰ نفر اعلام کرده اما ما این آمار را قبول نداریم.

رضا رضایی عصر امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت هفته معلم اظهار کرد: ۴۳ هزار و ۵۱۹ همکار فرهنگی در استان داریم.

وی افزود: ۲۹ هزار و ۲۷۰ کلاس درس در قالب ۶۰۲۰ مدرسه در استان کرمان فعال است.

رضایی با بیان این مطلب که در برخی مناطق عشایری و روستاهای صعب‌العبور کلاس درس با یک دانش آموز و یک معلم داریم، عنوان کرد: معلمان خیّر زیادی در استان داریم که یکی از آن‌ها عطا احمدی که حدود ۲۶۰ مدرسه ساخته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از فداکاری‌های معلمان سخن گفت و تصریح کرد: «همه ما مدیون تو هستیم» شعار هفته معلم امسال است.

وی با بیان این مطلب که امسال ۱۲ معلم نمونه از استان کرمان معرفی شده‌اند، گفت: دیدار با خانواده شهدای فرهنگی و عیادت از معلمان بیمار، غبارروبی مرقد شهدا، به صدا در آمدن زنگ «سپاس معلم» را از جمله برنامه‌های هفته معلم است.

اردیبهشت پایان مهلت سنجش دانش‌آموزان

رضایی حفظ کرامت معلمان و شفافیت در امور استخدامی، اداری و مالی را از جمله اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و افزود: دو سال قبل بیش از ۴۰۰۰ معلم در سطح استان جابجا کرده‌ایم و در سال گذشته نیز بیش از ۳۷۰۰ معلم نیز انتقال یافته‌اند.

وی مطرح کرد: اجرای طرح رتبه‌بندی معلم ویژه ۳۹ هزار فرهنگی در استان کرمان و افزایش ۱۰۰ درصدی حقوق فرهنگیان در دو سال اخیر، پرداخت هزینه‌های درمان، وام بلاعوض برای بیماری‌های صعب‌العلاج، پرداخت وام قرض‌الحسنه به فرهنگیان از جمله اقدامات آموزش و پروش استان کرمان هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به کسب رتبه ۲۶ کنکور رشته ریاضی دانش‌آموز رودبارجنوب که در طول تاریخ این منطقه بی‌نظیر بود و در ادامه کسب رتبه اول کشور در شاخص‌های اختصاصی و دوم کشور در کل شاخص‌ها، کسب شش رتبه تک رقمی در کنکور، رشد ۱۰۰ درصدی رتبه زیر ۱۰۰ در کنکور، کسب ۱۲۰ مدال رنگارنگ مسابقات کشوری، کسب ۱۰۷ رتبه برتر کشور توسط معلمان و دانش‌آموزان استثنایی، میزبانی از مسابقات ورزشی و ... را از جمله عملکردهای آموزش و پرورش استان کرمان برشمرد.

وی از جذب بیش از ۱۵۰۰ دانش‌آموزان ابتدایی جامانده از تحصیل خبر داد و در ادامه گفت: پایان سنجش دانش آموزان پایه اول دبستان، پایان اردیبهشت‌ماه است.

غیر ممکن بودن تقلب در امتحان نهایی

رضایی با اشاره به مجهز بودن حوزه‌های امتحان نهایی استان، تصریح کرد: امکان تقلب در امتحانات نهایی به صفر رسیده و برگه‌های امتحان نهایی دانش‌آموزان مشخص نیست که در کدام استان تصحیح می‌شود.

وی با بیان این مطلب که طبق برنامه پنج ساله توسعه، ۵۰ درصد دانش‌آموزان باید در هنرستان‌ها تحصیل کنند، اظهار کرد: در دولت سیزدهم آموزش و پرورش جازموریان استقلال یافت.

مدیرکل آموزش و پروش استان کرمان با تشریح اقدامات دانش‌آموزان استثنایی در هنرستان‌ها و درآمدزایی این دانش‌آموزان در ادامه پوشش ۱۰ هزار و ۷۵ سوادآموز در چرخ سوادآموزی استان، جذب اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان از طریق شرکت گهرزمین، توسعه رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش، ایجاد زمینه ۲۶۰ هزار دانش‌آموز برای حضور در راهیان پیشرفت، ۱۵۰ هزار دانش‌آموز برای شرکت در راهیان حاج قاسم را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش استان در دولت سیزدهم ذکر کرد.

وی بیان کرد: طی دو سال اخیر بیش از ۵۰۰ مدرسه نیمه تمام به بهره‌برداری رسید و ۱۰۳ مدرسه جدید در حال احداث داریم. همچنین سند ۴۰۵ ملک در سال ۱۴۰۱ و ۳۸۵ ملک را در سال گذشته اخذ کردیم.

رشد ۶۹ درصدی فضای آموزشی استان

رضایی با اشاره به ساخت و تکمیل بزرگترین مجتمع آموزشی کشور با نام سردار سلیمانی در کرمان، تصریح کرد: رشد ۶۹ درصدی فضای آموزشی با اعتباری بیش از ۸۰ میلیارد تومان در قالب طرح شهید سلیمانی داشته‌ایم.

وی بیان کرد: تکمیل ۴۰۸ کلاس درس که از سال ۹۰ ناتمام بودند که اکنون تجهیز شده‌اند، همچنین درآمدهای اختصاصی استان را ساماندهی کردیم.

رضایی با اشاره به اردوگاه شهید سلیمانی تصریح کرد: وزارت نفت موظف است امسال ۱۵ میلیارد تومان برای احداث این اردوگاه اختصاص دهد.

۷۵۰۰ دانش‌آموز ترک تحصیل در کرمان وجود دارد؟

وی درباره دانش‌آموزان ترک تحصیل در استان کرمان نیز گفت: صعب‌العبور بودن برخی مناطق و عدم تمایل خانواده برای تحصیل فرزندانشان از جمله علت‌های ترک تحصیل دانش‌آموزان کرمانی است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: مرکز آمار تعداد دانش‌آموزان ترک تحصیل استان کرمان را ۷۵۰۰ نفر اعلام کرده اما ما این آمار را قبول نداریم.

وی در ادامه از وجود ۳۹ مدرسه نمونه دولتی در استان خبر داد و اظهار کرد: هیچ یک از مدارس نمونه دولتی در دو سال گذشته در استان کرمان تعطیل نشده‌اند و دانش‌آموزان روستایی در این مدارس به صورت شبانه‌روزی پذیرفته می‌شوند.

رضایی در پایان تاکید کرد: حقوق معلمان غیر دولتی بر اساس حقوق اداره کار باید باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند