Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا از سازمان تامین‌اجتماعی، میرهاشم موسوی، در بازدید از این شرکت زیرمجموعه شرکت سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی، افزود: این بازدید و گزارش‌های ارائه شده در مورد مجموعه نفت پاسارگاد، حاکی از روند روبه‌رشد فعالیت این شرکت دارد که مشخصه اصلی آن هدفگذاری مناسب و تلاش برای حداکثر بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود درجهت افزایش تولید و رشد سودآوری و حفظ و ارتقای ارزش سرمایه بازنشستگان، کارگران و همه سهامداران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی با اشاره به ماموریت اجتماعی این سازمان در زمینه امیدآفرینی و اعتمادسازی با شرکای اجتماعی گفت: در بخش اقتصادی و سرمایه‌گذاری تأمین‌اجتماعی، علاوه بر تلاش برای ارتقای ارزش ذخایر، باید این حس اعتماد و اطمینان را در شرکای اجتماعی‌ خود یعنی بیمه‌شدگان و بازنشستگان ایجاد کنیم که امانتدار خوبی برای سرمایه آنان هستیم.

وی عنوان کرد: به دنبال ایجاد ارزش افزوده و بالا بردن بازدهی سرمایه‌ها هستیم و اگر همین موضوع را به عنوان محور برنامه‌های خود قرار دهیم، در چند شاخص بایستی نگاه رو به جلویی داشته باشیم که نخستین مولفه، تولید پایدار است. باید سهمی را که در تولید و بازار داشته‌ایم، احیا کنیم و در سالی که به نام تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین نامگذاری شده، با تنوع محصول در راستای تحقق اهداف اقتصادی نظام گام برداریم.

موسوی با استقبال از ارتباط و تعامل مناسب مجموعه نفت پاسارگاد با دانشگاه‌ها و تاکید بر لزوم استفاده بیشتر از ظرفیت حوزه‌های علمی و شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر توسعه این مجموعه گفت: هدف گذاری برای افزایش تولید و تحقق سودآوری باید در سیاستگذاری‌های بنیادین مجموعه، مد نظر قرار گیرد و نگرش راهبردی در بحث‌های عرضه، تقاضا و تحلیل بازار  مورد توجه باشد.

وی ادامه داد:  تقویت زیرساخت‌های صادرات مجموعه و در اولویت قراردادن توسعه مخازن مجموعه نفت پاسارگاد، امری شایسته و قابل تقدیر است.

مدیرعامل سازمان تامین‌اجتماعی، با اشاره به اینکه بسیاری از پتروشیمی‌ها امروز با چالش‌هایی مواجه هستند که اگر سال‌های گذشته به فکر بازطراحی و توسعه بودند، امروز با این وضعیت مواجه نمی‌شدند، گفت: با توجه به استقرار شرکت نفت پاسارگاد در شهر تهران و عمر این مجموعه، باید از هم‌اکنون برای سال‌های آینده و حفظ تولید و توسعه آن، برنامه‌ریزی متناسب با اقتضائات و شرایط کارخانه، به صورت جدی در دستور کار باشد.

موسوی خاطر نشان کرد: مجموعه بزرگ شرکت‌های شستا، سهم زیادی در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی دارد و با تنوع محصولات استراتژیک این مجموعه و برخی محصولات منحصر به فرد آن، موضوع هم‌افزایی درون‌گروهی، نکته‌ای بسیار مهم است. باید فرهنگ بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های داخلی مجموعه شستا را در شرکت‌های زیرمجموعه شستا تعمیم دهیم و از این طریق بدون شک به پتانسیل بزرگی خواهیم رسید. اگر همین رویکرد را به شرکت‌های زیرمجموعه وزارت کار تعمیم بدهیم به مجموعه بسیار بزرگی خواهیم رسید که مشمل بر بیش از ۴۰۰ شرکت است که هرکدام می‌توانند نقطه‌اتکایی برای انجام ماموریت‌ها باشند. طبق گزارش‌ها، در مجموعه نفت پاسارگاد در زمینه هم‌افزایی و تحقق جهش تولید، گام‌هایی برداشته شده که ضمن تشکر از این اقدامات، تاکید می‌کنم که از این ظرفیت‌ها بلید استفاده بیشتری کنیم.

وی افزود: محصولات جایگزینی که بررسی فرآیند تولید آن در نفت پاسارگاد آغاز شده، با رویکرو هم‌افزایی و استفاده از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، دستاوردهای قابل توجهی خواهد داشت.

موسوی گفت: در این دوره، یکی از مهمترین اهداف و رویکردهای موردتوجه، ایجاد شفافیت، دوری و پرهیز از کارهای ناصواب و ایستادگی و مقاومت در برابر ناکارآمدی‌های درون و بیرون سیستم است که می‌توان به وضوح در تغییر مدیریت‌ها آن‌را مشاهده کرد.

برچسب‌ها سازمان تامین اجتماعی نفت میرهاشم موسوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی نفت میرهاشم موسوی سازمان تامین اجتماعی نفت میرهاشم موسوی سازمان تامین اجتماعی مجموعه نفت پاسارگاد ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۴۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: نان کامل تولید شده در خراسان رضوی تعدای از بیماری‌ها را از بین خواهد برد و به غیر از سلامت، بحث امنیت غذایی را نیز به همراه خواهد داشت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید مجتبی خیام نکویی امروز در حاشیه بازدید از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگاران بیان کرد: میزان شرکت های دانش بنیان نسبت به شرکت های دیگر بسیار کم بود و هم اکنون 621 شرکت در این حوزه فعالیت دارند که شرکت های دیگر 10 هزار مورد است.

وی افزود: اگر می‌خواهیم در حوزه کشاورزی انگیزه ایجاد کند نیازمند حمایت های خاص نسبت به سایر حوزه ها هستیم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی گفت: تلاش شده تا شتاب مناسبی به تشکیل شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی خراسان رضوی داده شود زیرا تحول در بخش کشاورزی و ایجاد امنیت غذایی نیازمند تحول و حمایت از شرکت های دانش بنیان است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی های لازم برای 1000 واحد شرکت دانش بنیان در دهکده های فناوری و نوآوری دیده شده که از نظر تعداد و فعالیت خراسان رضوی متمایز است.

خیام نکویی عنوان کرد: دستاوردهای شرکت های دانش بنیان که امروز در خراسان رضوی به بهره برداری رسید می تواند در کل کشور تحول در بخش هایی مانند ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند ولی مهمترین نکته امروز تولید نان کامل و می تواند در خراسان رضوی به سرعت فراگیر شود.

وی ادامه داد: اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقای سلامت مردم برداشته ایم.

رئیس سازمان تحقیقات و نوآوری کشاورزی با اشاره به اهمیت تولید نان کامل در سطح کشور گفت: تولید نان کامل خواهد توانست در سلامت جامعه اثرگذار باشد و استفاده مردم از این نان تعدادی از بیماری‌ها را از بین خواهد برد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • نگاهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی در مجموعه «خط روی خط»
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • برگزاری ۸۰ میز خدمت تامین اجتماعی استان مرکزی در هفته کار و کارگر
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی