Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@00:02:45 GMT

«سینمای بی‌چیز» حبیب باوی‌ساجد منتشر شد

تاریخ انتشار: ۳ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۱۵۱۱۵

«سینمای بی‌چیز» حبیب باوی‌ساجد منتشر شد

ایسنا/خوزستان انتشارات افراز کتاب «سینمای بی‌چیز» نوشته حبیب باوی‌ساجد را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا، حبیب باوی‌ساجد، کارگردان سینما و داستان‌نویس، کتاب «سینمای بی‌چیز» را بر اساس یادداشت‌های دوران فیلم‌برداری و ساخت «سامی» نخستین فیلم بلند داستانی سینمایی خود نوشته است.

این کتاب شامل هفت فصل، مقدمه و بازتاب سینمای بی‌چیز است که در ۲۰۰ صفحه چاپ و منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باوی‌ساجد که پیش از این کتاب‌هایی درباره احمد محمود، عدنان غریفی و مجموعه داستان «عصابه» را نوشته و در انتشارات افراز" چاپ و منتشر کرده فیلم سینمایی «سامی» را مستقل و با استناد به کتاب «سینمای بی‌چیز» با هزینه بسیار کم تهیه و تولید کرد و با این فیلم موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم‌نامه از شانزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کازان در کشور روسیه شد. همچنین با این اثر سینمایی تاکنون منتخب فستیوال‌های رم در ایتالیا، نادو در مراکش و امید در سوئد شده است.

باوی‌ساجد که از شاگردان کارگاه آموزش فیلم‌سازی عباس کیارستمی است در کتاب «سینمای بی‌چیز» تلاش می‌کند با به اشتراک گذاشتن تجربه‌اش راه چگونه تهیه و تولید فیلم‌های کم‌هزینه را به صورت عملی برای فیلم‌سازان هم‌نسل خود شرح بدهد.

او در فیلم سینمایی «سامی» اغلب از نابازیگران استفاده کرده. همچنین با  گروه فنی باتجربه اما فاقد تجربه فیلم سینمایی داستانی بلند همکاری کرده و با فیلم‌برداری در فضای واقعی از ساخت دکور و طراحی صحنه پرهیز کرده تا در کنار چهره‌های واقعی و فاقد گریم هم فیلم خود را با هزینه کم بسازد و هم راوی زندگی واقعی مردم عرب جنوب کشور باشد.

کتاب «سینمای بی‌چیز» دربرگیرنده یادداشت‌های فیلم‌ساز از دوران نوشتن فیلمنامه، پیش تولید، تولید، مراحل فنی و آماده نمایش شدن و بازتاب فیلم نزد منتقدان، رسانه‌های گروهی و سینماگران است.

باوی‌ساجد در مقدمه نسبتا بلند با ارجاع به تاریخ سینما کوشش می‌کند نظریه سینمای بی‌چیز را فراتر از یک تجربه شخصی بسط و گسترش بدهد تا از این رهگذر، فیلم‌سازان جوان در چرخه سینمای سرمایه‌محور و بازیگرمحور انتظار نکشند و بتوانند فیلم‌های مستقل و شخصی خودشان را بسازند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری سینما فیلم سینمای بی چیز باوی ساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۵۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عنوان به مجموعه کتاب‌های کودکی نامداران اضافه می‌شود

                                             

آقای رسول محمد دینی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما افزود: در طرح  «کودکی نامداران» زندگی ۱۰۰ نفر از بزرگان که در یک قرن اخیر موثر بوده اند به شکل داستان برای کودکان و نوجوانان منتشر می‌شود.

وی گفت: در سال ۱۴۰۲ ده عنوان منتشر شده که همین تعداد را برای سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته ایم.

مدیرکل نظارت بر انتشارات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با بیان اینکه سال گذشته ۲۰ درصد کتاب‌های منتشر شده در این مجموعه مختص بانوان بوده است گفت: طاهر صفارزاده و پروین اعتصامی دو بانویی بودند که سال گذشته در مجموعه «کودکی نامداران» از آن‌ها کتاب منتشر شده است.  

محمددینی افزود: استقبال از کتاب‌های بانوان این مجموعه باعث شد در سال ۱۴۰۳ چهل درصد از موضوعات آینده این کتاب‌ها به بانوان اختصاص یابد.

سال گذشته کتاب‌های نامداران با این عناوین منتشر شدند: 

مصطفی چمران «مرد روز‌های سخت»، علی شریعتی «مردی از کویر»، پروین اعتصامی «بانوی شعر فارسی»، جلال آل‌احمد «خانه پدری»، سهراب سپهری «اتاق آبی»، طاهره صفارزاده «کودک قرن»، عباس کیارستمی «گندم‌زار‌های من»، علی حاتمی «شاعر سینما»، آیت‌الله محمدتقی بهجت «العبد» و علی‌اکبر صنعتی «مردی از جنس مس و خاک» ۱۰ چهره‌ای بودند که در اولین گروه از مجموعه «کودکی نامداران».

دیگر خبرها

  • «اخلاق و درام» راهی بازار نشر شد
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • چاپ دوم کتاب «ترجیع‌بند در شعر نو» منتشر شد
  • درآمد میلیون دلاری شبکه‌های ماهواره‌ای از سینمای ایران! چرا و چگونه؟!
  • ثبت رکورد پرمخاطب‌ترین روز سال برای «ملت» و «باغ کتاب»
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • پریناز ایزیار و حلقه طلای خاصی که دستش کرد | چهره سرشناس سینمای ایران ازدواج کرده است؟
  • ۱۰ عنوان به مجموعه کتاب‌های کودکی نامداران اضافه می‌شود