Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران عملیات بتن‌ریزی بخش نخست دیواره راکتور واحد دوم نیروگاه اتمی بوشهر آغاز شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد اسلامی امشب در حاشیه مراسم عملیات بتن‌ریزی دیواره راکتور نیروگاه اتمی بوشهر و در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آن چه که امروز اتفاق افتاد یک نوع حرکت متفاوت است نسبت به آنچه که تا امروز صورت گرفته است و ما نیاز داریم که از این تاریخ به بعد علمکرد متفاوتی را در این طرح ثبت کنیم و حرکت پیوسته تری را شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: برای ما اهمیت داشت که موانع پیشبرد کار در واحد‌های دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر را برطرف کنیم و با توجه به تاکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب و ارده‌ای که در دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهوروجود دارد و با توجه به بازدیدی که رئیس جمهور در سفر استانی خود به بوشهر از نیروگاه داشت، با استفاده ازشرایط به وجود آمده برای شناسایی آسیب‌ها و برطرف کردن آن‎‌ها اقدام کردیم تا بتوانیم در چارچوب اهداف اصلی و عملیاتی که می‌تواند ما را برای هر چه سریع‌تر به ثمر رساندن واحد ۲ و ۳ کمک کند، برنامه ریزی کنیم.

وی تصریح کرد: ۲۸ ماه تاخیر اجرایی در ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر داریم و این اتفاق در شرایطی بوده که تحمیل شده، اما با تدابیر اتخاذ شده و تامین مالی که در دست اجرااست این طرح ازپشتوانه مالی متفاوتی برخوردارمی‌شود و در عمل این عملکرد را شاهد خواهمی بود. پیگیری خواهیم کرد که اوضاع گذشته تکرار نشود و شاهد روند مهندسی و حساب شده و اجرای طرح به معنی واقعی مطابق زمان باشیم.

اسلامی افزود: امیدواریم الان با توجه به اینکه محدویت کرونایی وجود ندارد و شرایط کرونایی با وضعیت روان تری دنبال می‌شود، بشود عملکرد جدید با اراده و ساختار جدیدی که در تولید و توسعه دنبال می‌کنیم محقق شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: پیشرفت ساخت واحد‌های جدید نیروگاه اتمی بوشهر، نسبت به برنامه از نظر وزنی ۲۴ درصد عقب ماندگی دارد، یعنی ما الان باید ۳۲ درصد پیشرفت می‌کردیم، اما پیشرفت کمتر از ۱۰ درصد است. این قابل جبران نیست.

اسلامی بیان کرد: نکته مهم این است که تداوم نداشته باشد و تاخیر بیشتری تحمیل نشود که بر آن اراده کرده‌ایم و با توکل به خدا همت و حرکت غیرتمندانه و همکاران دستگاه مجری طرح، محقق خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان انرژی اتمی صنعت هسته ای رآکتور هسته ای برق هسته ای نیروگاه اتمی بوشهر نیروگاه اتمی بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۶۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات

ایسنا/خراسان رضوی مدیر برق مه‌ولات از آغاز طرح نهضت «تولید محصول سبز با برق سبز» در این شهرستان خبر داد.

مهدی مشفق امروز، ۸ اردیبهشت در کمیته راهبری نهضت تولید محصول سبز با برق سبز این شهرستان اظهار کرد: تولید محصول سبز با برق سبز با هدف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی و همچنین پیرو ابلاغیه مقام عالی وزارت نیرو در خصوص توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک به منظور تأمین برق چاه‌های کشاورزی در مه‌ولات آغاز شده است.

وی افزود: لزوم مدیریت بار در روزهای اوج بار تابستان سال ۱۴۰۳ و همچنین ضرورت حمایت از تولید پایدار محصولات کشاورزی از دیگر اهداف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی در شهرستان است.

مدیر برق شهرستان مه‌ولات بیان کرد: مه‌ولات یکی از شهرستان‌های پیشتاز در حوزه نصب و بهره‌برداری از نیروگاه‌های خورشیدی خانگی بوده و تاکنون ۵۲ نیروگاه خورشیدی انشعابی به ظرفیت ۵۰۰ کیلووات در شهرستان برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با مشارکت بسیج سازندگی نصب شده است.

وی گفت: پس از ابلاغ مصوبه مقام عالی وزارت نیرو و با توجه به اهمیت و فوریت موضوع نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی، بلافاصله جلسه‌ای فوری در محل فرمانداری با حضور فرماندار محترم شهرستان و جهاد کشاورزی تشکیل و مصوبه و روش اجرایی ابلاغی تشریح شد.

 مشفق افزود: لازم است متقاضیان و کشاورزان، به همکاران مدیریت برق شهرستان از صبح روز شنبه مورخه ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ مراجعه تا راهنمایی لازم برخوردار و مقدمات انجام فرآیند آغاز شود.

وی اظهار کرد: به این منظور مقرر شده با هدف انسجام‌بخشی و هم‌افزایی فعالیت‌های این نهضت، کمیته راهبری این نهضت با حضور فرماندار، معاون هماهنگی امور عمرانی و هماهنگی امور اقتصادی فرمانداری در شهرستان و با حضور مدیر و کارشناسان اداره جهاد کشاورزی، مدیر و کارشناسان مدیریت برق شهرستان تشکیل و به صورت هفتگی نشست‌های خود را برگزار کرده تا مسیر راهبری طرح تا قبل از آغاز روزهای پیک تابستان ۱۴۰۳ هموار و این طرح اجرایی شود.

مدیر برق شهرستان مه‌ولات در اولویت قرار گرفتن بازدید از ساختگاه‌های درخواستی کشاورزان متقاضی و تهیه فهرست مربوطه و تکمیل فرم بازدید اولیه، برآورد ظرفیت احداث نیروگاه خورشیدی هر کشاورز و راهنمایی لازم به این قشر و نیز انجام تبلیغات محیطی درباره این نهضت و در تمامی ساختمان‌های اداری به‌ویژه مدیریت برق و جهاد کشاورزی شهرستان را ضروری دانست.

وی اظهار امیدواری کرد: با اجرای نهضت نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی گامی مؤثر در راستای کاهش ناترازی‌های تابستان و تولید پایدار محصولات کشاورزان برداشته تا رضایت این قشر ایثارگر نیز تأمین شود.

وی خاطرنشان کرد: ۹۱۱ مشترک از کل مشترکین شهرستان مه‌ولات را بخش کشاورزی تشکیل می‌دهد که بیشترین مصرف برق این شهرستان را در سال گذشته معادل ۷۱ درصد از کل مصرف برق مشترکین شهرستان را داشتند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • «دودا» هیچ اختیاری درباره استقرار تسلیحات اتمی آمریکا ندارد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق
  • خروج از مدار واحد ۳ بخار نیروگاه نکا
  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • استاندار مازندران؛ گره کور طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برقِ نیروگاه شهید سلیمی نکا را باز کرد
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • توان نیروگاهی نکا برای تولید برق افزایش یافته است