Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود پورداوودی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در بازدیدی که هفته گذشته از روند اجرای پروژه های عمرانی این منطقه به عمل آمد، پروژه خیابان سازی قطعه یک به طول ۳.۵ کیلومتر با اعتبار ۲۳ میلیارد تومان و خیابان سازی قطعه ۲، به طول ۳.۵ کیلومتر، با اعتبار ۲۴ میلیارد تومان فعال است.

وی اظهارداشت: عملیات اجرایی پروژه احداث جاده بازرسی گمرک قطعه یک به طول هفت کیلومتر و عرض ۶ متر با اعتبار ۱۴ میلیارد تومان و پروژه احداث جاده بازرسی گمرک قطعه ۳، به طول هفت کیلومتر و عرض ۶ متر با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان این هفته آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورداوودی گفت: همچنین پیمانکار پروژه احداث دیوار پیرامونی قطعه یک به طول هفت کیلومتر  با اعتبار ۲۳.۵ میلیارد تومان و پروژه احداث دیوار پیرامونی قطعه ۳، به طول هفت کیلومتر، با اعتبار ۲۲.۵ میلیارد تومان مشخص شده است که امیدواریم تا ٢ ماه دیگر عملیات نصب دیوارهای پیش‌ساخته آغاز شود.

معاون برنامه ریزی و امورعمرانی فرمانداری دیلم بیان کرد: ۴۰ میلیارد تومان از اعتبار فوق مربوط به اعتبارات مصوب سفر استانی ۱۶ مهرماه سال گذشته رئیس جمهور و هیات دولت سیزدهم به استان بوشهر و مابقی از اعتبارات داخلی شرکت شهرک‌های صنعتی این استان تامین شده است.

                                                                         

وی یادآورشد: پروژه احداث شبکه برق دو مداره منطقه ویژه اقتصادی شمال استان به طول ۴.۵ کیلومتر در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ اجرا می‌شود.

منطقه ویژه انرژی اقتصادی شمال استان بوشهر در اراضی ملی شهرستان دیلم با رویکرد تخصصی نفت و گاز و پتروشیمی به مساحت بیش از سه هزار و ۹۰۰ هکتار جانمایی شده است که موافقت مصوبه مجلس شورای اسلامی و شورای  نگهبان را در سال ۱۳۸۹ اخذ کرده و  امکان سرمایه گذاری احداث واحدهای پالایشگاهی و پتروشیمی در آن فراهم شده است.

این منطقه به دلیل موقعیت جغرافیایی دارای مزیت های بسیاری  از جمله ایجاد زنجیره ارزش از طریق استقرار مجموعه ای از صنایع مرتبط با نفت، گاز و پتروشیمی، دسترسی و نزدیکی به آب های آزاد،  همجواری با منطقه نفتی بهرگان و تاسیسات نفتی گوره و امکان اتصال به خطوط سراسری ششم و نهم انتقال گاز،  منابع انسانی ماهر باتوجه به سابقه استقرار صنایع نفت و گاز در منطقه ، امکان استقرار صنایع آب بر در منطقه و بازارهای خارجی از طریق مسیر های دریایی است.

برخی از زیرساخت‌های اساسی این منطقه در قالب امکان فعالیت‌های کارگاهی فراهم شده و ضرورت توسعه و تکمیل زیرساخت‌های منطقه ویژه شمال استان وجود دارد.

مراسم کلنگ زنی احداث پتروشیمی سراج گستران در منطقه ویژه اقتصادی شمال استان ( واقع در شهرستان دیلم ) با حضور نعمت زاده وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت در مرداد ماه سال ۱۳۹۶ انجام گرفت. 

برچسب‌ها بوشهر اشتغال زایی گناوه بندردیلم منطقه ویژه اقتصادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر اشتغال زایی گناوه بوشهر اشتغال زایی گناوه بندردیلم منطقه ویژه اقتصادی اقتصادی شمال استان منطقه ویژه اقتصادی طول هفت کیلومتر میلیارد تومان پروژه احداث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۸۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: تکمیل و احداث پروژه تقاطع غیرهمسطح نیک‌اندیش سبب بهبود دسترسی محلی میان مناطق ۲ و ۴ شهری قم خواهد شد.

عباس حلوایی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم در خصوص عملیات عمرانی پروژه تقاطع غیر همسطح بلوار صدوقی و محور فردوسی اظهار کرد: این طرح از آن پروژه‌هایی است که طراحی آن به شکل سه سطح و با توجه به تصمیمات شورای ترافیکی استان گرفته شد و در حال حاضر ساخت روگذر به عنوان اولویت اول در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه در این پروژه حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل شده و مبلغ قرارداد ۱۶۰ میلیارد است، افزود: معارضاتی در این تقاطع وجود داشت که مربوط به بحث تأسیسات و مسائل ملکی بود، به لطف خداوند بیش از ۹۰ درصد این معارضات رفع شد و تنها مسئله وجود یک لوله گاز باقی مانده است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: چنانچه این مسئله نیز حل شود تمام ستون‌ها علم می‌شود و عرشه سمت فردوسی تکمیل خواهد شد تا در نیمه اول سال جاری به پایان برسد.

حلوایی‌زاده اضافه کرد: پروژه بعدی تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش است که موجب ارتباط بهتر بین مناطق ۲ و ۴ است.

وی با اشاره به اینکه تقاطع نیک‌اندیش پیشرفت فیزیکی ۳۳ درصدی دارد، تاکید کرد: مبلغ اولیه قرارداد ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است و همه در تلاش هستند تا در سال جاری به بهره‌برداری برسد و دسترسی‌های محلی میان این دو منطقه شهری قم بهتر شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم ادامه داد: این پروژه یک پل روگذر است که از بلوار سردار سلیمانی عبور و در سمت منطقه دو نشست می‌کند.

حلوایی‌زاده گفت: عرشه‌سازی در سمت قمرود شمالی صورت گرفته است و اگر به نتیجه برسد در سمت بلوار سردار سلیمانی مدتی انسداد ترافیکی ایجاد می‌شود تا ستون‌ها تعبیه شود.

وی افزود: انجام این پروژه در زمان بروز سیل نیز مشکلی ندارد و مجوزهای لازم از شرکت آب منطقه‌ای را کسب کرده است؛ ساخت این پل مورد تاکید این شرکت برای عبور بهتر سیلاب است.

کد خبر 749829

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۰ درصدی طرح احداث محل های اسکان پرستاران بیمارستان امام حسین (ع)تربت حیدریه
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش
  • نیروگاه خورشیدی ویژه شرکت سیمان دشتستان احداث می‌شود
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • حفظ چنار ۸۰ ساله در پروژه احداث سرای محله باغ فردوس | ببینید چطور گوهر سبز در دل ساختمان ۵ طبقه زنده ماند
  • ضعف شدید پیشاهنگی کرج در زیرساخت‌های شهری
  • تعداد تشکل‌های کارگری در استان بوشهر ۳۵ درصد افزایش یافت