Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@14:24:51 GMT

کرونا رنگ آبی چهار شهرستان مازندران را پس گرفت

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۱۹۹۸۸

کرونا رنگ آبی چهار شهرستان مازندران را پس گرفت

به گزارش خبرنگار ایرنا، براساس آخرین اطلاع رسانی رنگ بندی کرونایی مناطق مختلف کشور از سوی مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، علاوه بر شهرستان های چالوس و سوادکوه شمالی که در محدوده زرد کرونایی قرار داشتند، چهار شهرستان دیگر نیز از وضعیت عادی کرونایی فاصله گرفتند و وارد محدوده زرد کرونایی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 بر اساس آخرین ارزیابی وزارت بهداشت شهرستان عباس آباد در غرب مازندران  که هفته گذشته پس از حدود ۲ ماه از رنگ زرد کرونایی به آبی تغییر وضعیت داد بار دیگر به رنگ زرد کرونایی در آمد.

شهرستان نکا نیز که از تاریخ هفتم  تا چهاردهم خرداد ماه در وضعیت نسبتا پرخطر کرونایی قرار گرفت، مجددا با روند افزایشی کرونایی مواجه شده است و طبق آخرین ارزیابی وزارت بهداشت این شهرستان از وضعیت آبی کرونایی خارج و وارد رنگ زرد کرونایی شد. 

 شهرستان گلوگاه که  طی دو هفته اخیر در وضعیت عادی کرونایی قرار داشت ، طبق آخرین ارزیابی اعلام شده به رنگ زرد  کرونایی به معنای نسبتا پر خطر در آمد.

 همچنین شهرستان نوشهر در غرب مازندران که برخلاف سایر شهرستان های استان از  ثبات کرونایی برخوردار بوده  و در  یک ماه اخیر در وضعیت آبی قرار داشت در حال حاضر از این وضعیت خارج و وارد محدوده زرد کرونایی شد.

در حال حاضر  بر اساس آخرین ارزیابی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ۱۶شهرستان شامل بهشهر، میاندورد، ساری، قایمشهر، جویبار، سیمرغ، سوادکوه، آمل، بابل، بابلسر، محمودآباد، فریدونکنار، نور، کلاردشت، تنکابن و رامسر در وضعیت آبی قراردارند.

بر اساس این ارزیابی شهرستان های نکا و گلوگاه در شرق، سوادکوه شمالی در مرکز و چالوس،عباس آباد و نوشهر در غرب مازندران به رنگ زرد کرونایی در آمدند.

رنگ آبی در فرهنگ ستاد مقابله با کرونا به معنی عادی است. این رنگ به مناطقی داده می شود که آماربیماران کرونایی بستری روزانه در آنجا ۲ نفر به ازای هر یکصد هزار نفر جمعیت باشد.

رنگ زرد از سوی ستاد مقابله با کرونا به معنای نسبتا پرخطر محسوب می شود. مناطقی که بین چهار تا ۶ نفراز میان هر یکصد هزار نفر بیمار کووید ۱۹ بستری به صورت روزانه داشته باشند با وضعیت زرد تعریف می شوند.

احتمال پیک مجدد کرونا در مازندران

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از افزایش موارد مثبت تست کرونا در استان خبرداد و گفت:  طی روزهای اخیر با وجود ثبات نسبی مجموع بستری شدگان در بیمارستان ها ، موارد تست مثبت کرونا در عموم مردم افزایش یافته است.

دکتر عباس علی پور همچنین به ابتلای بالا زائرین مازندرانی عتبات عالیات اشاره کرد و افزود: طبق بررسی ها میزان ابتلا زائرین در سایر استان های کشور حدود 5 درصد است اما این عدد در مازندران به حدود 30 درصد می رسد که نگران کننده می باشد.

وی نسبت به عادی انگاری مردم در برابر  بیماری کووید 19 هشدار داد و  بیان کرد: افزایش موارد تست مثبت ابتلا به کرونا در مازندران احتمالا سبب بیشتر شدن تعداد  بیماران سرپایی و بستری‌ها  در هفته های آتی خواهد شد.

معاون بهداشتی علوم پزشکی مازندران بیان کرد: بررسی ها از موارد جدید مبتلا به کرونا در استان حاکی از آن است که بیش از پنج ماه از تزریق واکسن این افراد گذشته و به نظر می رسد به دلیل کاهش سطح ایمنی در این افراد، موارد ابتلا در زائرین رخ داده است.

وی ادامه داد: از این رو لازم است تمامی افرادی که واکسن دز سوم را تزریق نکردند برای دریافت آن مراجعه نمایند و همچنین بر اساس آخرین دستورالعمل ستاد کرونای کشور، همه افراد در محیط های سربسته حتما از ماسک استفاده نموده و تهویه فضای سربسته را بخوبی رعایت کنند.

دکتر علی پور ضمن انتقاد از عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی در ادارات و سازمان های رسمی از شیوع مجدد کرونا در استان ابراز نگرانی کرد و گفت: هرچند در حال حاضر روند افزایش کرونا در استان با شیب بسیار ملایمی در حال افزایش است ولی ادامه عادی انگاری ها و فاصله گرفتن مردم از رعایت پروتکل های بهداشتی و عدم تزریق دز سوم واکسن می تواند احتمال وقوع پیک مجددا کرونا در استان را افزایش دهد.

براساس آمارهای علوم پزشکی مازندران و بابل مجموع بیمارهای بستری شده در استان  در ابتدای خردادماه ۷۵ نفر بوده که از این تعداد ۶۷ بیمار در بیمارستان های زیر مجموعه علوم پزشکی مازندران و ۸ نفر در بیمارستان های علوم پزشکی بابل بستری بودند. مجموع بستری شدگان پس از یک هفته روند کاهشی در تاریخ هفتم خرداد به ۴۱ نفر کاهش یافت و پس از آن مجددا یک سیر صعودی را در پیش گرفت و در تاریخ هفدهم خرداد ماه با بستری ۶۱ نفر به اوج خود رسید ولی پس از آن منحنی بستری شدگان در بیمارستان استان مجددا کاهشی شد و در تاریخ ۲۲ خردادماه  بستری ۴۰ بیمار کرونایی ثبت شد و پس از آن مجددا صعودی شد و در حال حاضر نیز طبق آخرین آمار ۴۵ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند.

نکته دیگر بیماران بستری شده در بیمارستان های زیر مجموعه علوم پزشکی بابل است که در ابتدای خرداد ماه سال جاری هشت نفر بوده است و با وجود اینکه در ۱۳  و ۲۶ خردادماه به عدد صفر رسید بار دیگر با افزایش موارد بستری روبه رو شد و در حال حاضر نیز هشت بیمار کرونایی در بیمارستان های زیر مجموعه علوم پزشکی بابل بستری هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مازندران محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مازندران محدودیت های کرونا ویروس کرونا مازندران محدودیت های کرونا علوم پزشکی مازندران بیمارستان ها رنگ زرد کرونایی کرونا در استان آخرین ارزیابی وزارت بهداشت حال حاضر اساس آخرین بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۹۹۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس عبادی گفت: در شرایط کنونی، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح مشغول خدمت هستند.

وی افزود: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیروهای طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند.

معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و…، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

کد خبر 6088263 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • برگزاری جلسه بررسی نحوه تقسیم و توزیع آب در دشت هراز
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • انهدام باند ۳ نفره سارقان با اعتراف به ۱۹ فقره سرقت
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن