Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قناد باشی گفت: اجلاسیه بریکس فرصتی برای اقتصاد های نوظهور جهانی و توسعه و گسترش همکاری های تجاری و اقتصادی با سایر کشور های جهان است که می تواند در برابر استعمارگران غربی ایستادگی کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جعفر قنادباشی کارشناس و تحلیلگر مسائل خاور میانه  در گفت و گو با خبرنگار مرآت  با اشاره به حضور ایران به عنوان تنها نماینده خاورمیانه در اجلاس سران بریکس پلاس گفت: شرکت ایران در این اجلاس به معنای پذیرش قابلیت های اقتصادی ما توسط سایر کشورها است و نشان از آن دارد که ایران پتانسیل ها وتونمندی های  ارزشمندی در ابعاد گوناگون دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس و تحلیلگر مسائل خاور میانه در ادامه افزود: این اجلاسیه فرصتی برای اقتصاد های نوظهور جهانی و توسعه و گسترش همکاری های تجاری و اقتصادی با سایر کشور های جهان است.

قناد باشی خاطر نشان کرد: بریکس نمایانگر نیمی از جمعیت جهان است و بخش قابل توجهی از قدرت اقتصادی دنیا را  منهای استعمارگران غربی در اختیار دارد.

وی با اشاره به اینکه اقتصاد آمریکا در حال فروپاشی است، اذعان کرد: فساد و انحطاط اجتماعی در داخل آمریکا از یک سو و اتخاذ سیاست های یک جانبه در معاملات آمریکایی و عدم برقراری ارتباط با سایر کشور ها موجب تنفر جهانی و عدم تمایل  ارتباط با آمریکا شده است.

قناد باشی نکته حائز اهمیت این اجلاس را توافق بر سر حذف دلار از معاملات میان این کشور ها دانست و بیان کرد: این موضوع نکته حائز اهمیتی است که می تواند به پاشنه آشیل نابودی قدرت های استعمار گر دنیا کمک کند.

تحلیلگر سیاسی اذعان کرد: در گذشته  چین به تنهایی اقتصاد آمریکا را به چالش می کشید، اما بریکس فرصتی برای کنار هم قرار گرفتن اقتصاد های قدرتمند دنیا است تا به حذف استعمار گران از قطب اقتصادی دنیا منجر شود.

لازم بذکر است بریکس نام گروهی به رهبری قدرت‌های اقتصادی نوظهور است که از به هم پیوستن حروف اول نام انگلیسی کشورهای عضو برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی تشکیل شده‌ است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سایر کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۰۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است

ایسنا/تهران امام جمعه شهرستان ملارد گفت: تنها راه نجات اقتصاد کشور تولید با کیفیت و مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی خوبانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اظهار کرد: نام گذاری شعال سال توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نوعی روایت سازی راهبردی است که نظام حکمرانی باید جهت‌گیری سیاسی و اقتصادی خودش را در آن متمرکز کند. همچنین از همه چرخ دنده‌های کوچک و بزرگ کشور، زیر ساخت‌ها، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی و فعالان مدیریتی و نیروهای متخصص جوان استفاده شود تا شاهد پیشرفت کشور باشیم.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر کشور از همه ظرفیت‌های خود استفاده نمی‌کند. از شرکت‌های دانش بنیان باید حمایت کرد که البته دولت جناب رئیسی در این خصوص حمایت‌هایی را انجام داده است. همه این‌ها ابزارهایی هستند که اگر مورد توجه قرار گیرند بدون شک اقتصاد کشور به شکوفایی خواهد رسید. 

خطیب نماز جمعه شهرستان ملارد در خصوص روز کارگر تصریح کرد: اگر کارگر در جامعه از رفاه و امنیت شغلی برخوردار شود آن وقت می‌توان گفت حرکت کشور به سوی پیشرفت، آسان خواهد شد. باید کارگران را تکریم و حمایت کرد زیرا آن‌ها رزمندگان جهاد اقتصادی و ستون فقرات تولید کشور هستند. درآمدشان عادلانه و بیمه، بهداشت، توانمندی و امنیت شغلی آن‌ها تامین شود تا تورم ۵۰ درصدی کمرشان را خم نکند.

حجت الاسلام خوبانی با اشاره به روز شهادت شهید مطهری و روز معلم تشریح کرد: وظیفه معلم است که در یک کشور مردم شجاع، آزاده، فهمیده، عاقل، خردمند، متفکر و متخصص پرورش دهد. جایگاه معلم، جایگاه بسیار والایی است و دانش آموز ما باید به معلم شدن افتخار کند. 

امام جمعه شهرستان ملارد در پایان افزود: دولت‌ها موظف هستند نیازهای حداقلی قشری که با روح جامعه سر و کار دارد را تامین کنند تا آن‌ها  به جای تحقیق و پژوهش درباره روش‌های تربیتی جدید به دلیل دغدغه مالی مشغول کار با اسنپ نشوند که چرخ زندگی خود را بچرخانند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • آمریکا عامل همه جنگ‌ها در دنیا است
  • مهمترین پیشران تولید، مشارکت واقعی مردم است
  • وضعیت امروز دانشگاه‌های آمریکا دستاورد عملیات «وعده صادق» است
  • قیمت جهانی نفت؛ برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • تعطیلی پنج‌شنبه این بالا را بر سر اقتصاد کشور می‌آورد