Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-02@15:23:27 GMT

موانع صدور ضمانت نامه بانکی برای «آذرآب» رفع شد

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۲۱۳۱۷

موانع صدور ضمانت نامه بانکی برای «آذرآب» رفع شد

موانع صدور ضمانت نامه بانکی برای شرکت آذرآب اراک جهت حضور و مشارکت در مناقصات و انعقاد قراردادهای جدید رفع شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ شرکت صنایع آذرآب اراک از رفع موانع اخذ ضمانت‌نامه بانکی جهت انعقاد قراردادهای جدید و مشارکت در مناقصات خبر داد.

این شرکت از آذرماه سال ۱۳۹۹ به دلیل محدودیت‌ها و مشکلات بانکی ایجادشده ناشی از چک‌های برگشتی و معوقات بانکی موفق به دریافت انواع ضمانت‌نامه‌های بانکی نگردیده بود که این موضوع باعث ایجاد مانع در عقد قراردادهای جدید و همچنین پیش برد مالی برخی پروژه‌های منعقده قبلی شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا و با پیگیری‌های مستمر مدیران شرکت و همچنین مساعدت سایر مقامات عالی‌رتبه کشور و سایر مسئولین طراز اول استان مرکزی این مهم تحقق پذیرفته و در حال حاضر اخذ ضمانت‌نامه بانکی جهت حضور و مشارکت در مناقصات (قراردادهای جدید)، حسن انجام تعهدات و پیش‌پرداخت برای این شرکت میسر گردیده است. 

گفتنی است شرکت صنایع آذرآب اراک فعالیت خود را به‌طور رسمی از سال ۱۳۶۸ آغاز کرد، این مجموعه که از ظرفیت فنی و تخصصی عظیمی برخوردار است یکی از بزرگ‌ترین، مجهزترین و پیشرفته‌ترین کارخانه‌های تولید انواع بویلرها و تجهیزات نفتی و گازی در کشور است و بسیاری از پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌های بزرگ کشور و به‌طور کل پروژه‌های نفتی و گازی با تولیدات استراتژیک این شرکت در چرخه‌ی تولید قرارگرفته‌اند.

شرکت صنایع آذرآب که عنوان بزرگترین شرکت پیمانکاری عمومی ایران را یدک می کشد یکی از قربانیان خصوصی‌سازی‌های غیراصولی و مدیریت‌های فاقد اهلیت و کش‌وقوس‌های مالکیتی در سال‌های اخیر است که در نهایت سهام عمده (معادل ۳۰ درصد) این شرکت در پرونده شکایت فریبرز پرنا مدیرعامل و سهامدار سابق آذرآب با رأی مراجع قضایی در سال ۹۹ به بانک کشاورزی تعلق گرفت اما بی توجهی ها به این مجموعه عظیم صنعتی باعث شد تا آذرآب با مشکلات متعدد و بدهی ها انباشته سنگین مواجه شود.

طی چندماه اخیر و پس از آغار به کار دولت سیزدهم اما با عزم جدی مسئولان استانی پیگیری هایی در سطح ملی برای رفع موانع تولید در شرکت آذرآب صورت گرفت تا در نهایت بخش عمده مشکلات که مسئله اخد ضمانت نامه های بانکی بود رفع گردید.

در حال حاضر نیز مهمترین پروژه پیش روی شرکت آذرآب قرارداد ۷۲ میلیون یورویی با شرکت های پیمانکار سازمان انرژی اتمی و همکاری با طرف روسی است که انعقاد این قرارداد مهم و اجرای پروزه های جدید توسط شرکت آذرآب می تواند این مجموعه را در مسیر رونق و بازگشت دوباره به جایگاه استراتژیک خود در صنایع پتروپالایشی و نیروگاهی کشور قرار دهد.

پایگاه خبری دیارآفتاب همواره در راستای حمایت از تولید و پیگیری مطالبات به حق جامعه کارگری به ویژه دو واحد صنعتی «هپکو» و «آذرآب» به عنوان نگین صنعت استان مرکزی و کشور قدم برداشته و مطالبه گری از متولیان امر به منظور تحقق رونق تولید در واحدهای صنعتی بزرگ استان را در دستور کار قرار داده است که در نتیجه امروز شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه هستیم لذا با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر امر تولید و اشتغال تلاش برای فعلیت بخشیدن به ظرفیت عظیم صنعتی استان مرکزی در راستای جهش تولید یک اولویت اساسی است و مطالبه گری در این راستان نیز استمرار خواهد داشت.

 

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: ضمانت نامه بانکی قراردادهای جدید شرکت آذرآب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۱۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت

به گزارش قدس آنلاین، «مرتضی شاهمیرزایی» امروز (سه‌شنبه) در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی در محل وزارت نفت افزود: پتروشیمی‌ها با پرداخت معوقات خود مانع از محدودیت‌های گازی شوند.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: در دولت سیزدهم با اجازه ورود به بخش خصوصی منجر به توسعه میادین شده و تا کنون نیز چهار طرح بید بلند خلیج فارس، NGL ۳۱۰۰, NGL۳۲۰۰ و به سازی مشعل‌های مارون را شاهد بودیم.

شاهمیرزایی گفت: با جمع‌آوری گازهای همراه، روزانه ۴۰ میلیون متر مکعب به شبکه سراسری گاز وارد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی گفت: این تفاهم‌نامه روزی تاریخی را رقم زد و برای بهتر انجام شدن آن باید همکاری بین هلدینگ‌ها با دولت بیشتر شود و هلدینگ‌ها باید به اندازه توان خود سرمایه بیاورند.

وی در پایان گفت: مهم‌ترین راهبردهای پتروشیمی تکمیل زنجیره ارزش است که طبق برنامه در حال پیگیری آن هستیم.

گفتنی است؛ تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور «جواد اوجی» وزیر نفت، «محسن خجسته‌مهر» مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز به امضا رسید ۶.۴ میلیارد دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، حدود ۱۲۷ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور با هدف تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • زاکانی: ورود اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی دارد | می خواهند قراردادمان با چین را منحل کنند اما نمی توانند
  • زاکانی: اولین نمونه قطار چینی در خرداد به تهران می رسد | تمام قراردادهای ما ضمانت بانکی بین المللی دارد
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری کرمان با همکاری فرمانداران
  • امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی