Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@23:49:30 GMT

اقتصاد کره جنوبی، در یک قدمی گرداب

تاریخ انتشار: ۴ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۲۲۱۴۰

اقتصاد کره جنوبی، در یک قدمی گرداب

به گزارش روز شنبه ایرنا، تارنمای روزنامه کره تایمز نوشت: مقامات و اقتصاد دان ها هشدار می دهند که ماهیت اقتصاد کره در سال ۲۰۲۲، شرایطی مشابه بحران جهانی نفت در دهه ۱۹۷۰ و بحران مالی جهانی بین سالهای ۲۰۰۹-۲۰۰۸ را ممکن است تجربه کند.

روز پنجشنبه برای مثال، ارزش پول کره جنوبی به زیر ۱۳۰۰ وون در مقابل دلارآمریکا سقوط کرد که ضعیف ترین سطح از ژوئیه سال ۲۰۰۹ و در بحبوحه بحران جهانی مالی بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نرخ تبادل ارزی وون- دلار مشکلات ناشی از تقویت دلار، افزایش قیمت ها و افزایش نرخ بهره را پیچیده تر کرد.

افزایش شدیدتر قیمت های وارداتی و گسترش کسری تجاری به مشلات ناشی از پیش بینی رشد کُند اقتصاد کره افزوده است. افزایش سال به سال نرخ قیمت های واردات از صادارت در ۱۲ ماه متوالی گذشته پیشی گرفته  است.

شاخص بازارهای سهام کره جنوبی تنها در ماه ژوئن هفت بار به پایین‌ترین حد سالانه خود رسیدند.جون کوانگ وو، رئیس مؤسسه اقتصاد جهانی و رئیس سابق کمیسیون خدمات مالی (FSC)، به روزنامه کره تایمز گفت: همه این مشکلات وجود داشته اند،  اما پیچیده تر شده اند و نگرانی هایی را درباره بروز  توفان کامل اقتصادی برانگیخته است.

لی بوک هیون، فرماندار سرویس نظارت مالی (FSS) در اوایل این هفته در نشستی با روسای اندیشکده های اقتصادی، رکود اقتصاد امسال را با بحران نفت مقایسه کرد.

لی آخرین فردی است که به مجموعه ای از مقامات مالی، از جمله چو کیونگ هو معاون نخست وزیر و وزیر اقتصاد و دارایی، و ری چانگ یونگ رئیس بانک مرکزی کره (BOK) پیوسته و نسبت به احتمال وقوع یک توفان اقتصادی کامل هشدار داده است.

جون گفت که به دلیل افزایش بدهی‌های خانوارها و افزایش نرخ بهره معیار بانک مرکزی کره، «بعید است که بازار سهام در کوتاه‌مدت به وضعیت قبلی بازگردد».وی خاطرنشان کرد که سرمایه گذاران- شامل وام گیرندگان جوان که پس از گرفتن وام های کلان در زمانی که نرخ پایه پایین بود -متحمل ضرر شده اند و اکنون تحت فشار فزاینده ای برای بازپرداخت با نرخ های بالاتر هستند. نرخ بهره معیار سه بار در سال جاری افزایش یافت و به ۱.۷۵ درصد رسید که بالاترین سطح از زمان شروع همه گیری است.

تحلیل گران اقتصادی و بازار سهام می گویند که شاخص «کوسپی» (بازار سهام کره جنوبی) ممکن است در حالت شدید به زیر ۲۲۰۰ واحد سقوط کند که این امر مشکلات وام گیرندگان جوان را تشدید خواهد کرد.

چوی هی نام، معاون سابق وزیر دارایی و همچنین رئیس سابق شرکت سرمایه‌گذاری کره نیز، به کره تایمز گفت که بدهی خانوارها می تواند با شدت بیشتری به بازار سهام ضربه بزند.

وی به عنوان یک  راه‌ حل‌ ممکن، به وزارت دارایی پیشنهاد کرد «بر روی هر ابزار سیاسی ممکن سرمایه‌گذاری کند».

به گفته این مقام کره ای به رغم کسری مالی که در دولت قبلی افزایش یافت دولت می تواند تلاش هایی را برای حمایت مالی از افراد نیازمند انجام دهد.بانگ کی سون، معاون اول وزیر دارایی، روز جمعه در یک نشست اضطراری معاونان وزیر اقتصاد گفت که دولت «به طور کامل برای افزایش و گسترش صادرات تلاش خواهد کرد.»

جو وون، اقتصاددان موسسه تحقیقاتی هیوندای، در پاسخ به این سوال که آیا بانک مرکزی کره باید «گام بزرگی» مهار تورم بردارد، گفت: «این اقدام نباید آن قدر شدید باشد که معیشت مردم را تحت تاثیر قرار دهد.»

برچسب‌ها کره‌ جنوبی بحران مالی سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کره جنوبی بحران مالی سرمایه گذاری کره جنوبی بحران مالی سرمایه گذاری بازار سهام کره جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۲۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی

سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و دارایی که برای شرکت در پنجمین مجمع بانک توسعه اسلامی به ریاض سفر کرده است در گفتگویی اظهار کرد: امسال پنجمین سالگرد تاسیس بانک توسعه اسلامی به عنوان بزرگترین نهاد مالی کشور‌های مسلمان است.

وی ادامه داد: ۵۷ کشور مسلمان عضو از تسهیلاتی که این بانک برای پروژه‌های زیرساختی انرژی آموزش بهداشت و سلامت تزریق می‌کند استفاده می‌کنند، ما هم در ایران به عنوان یکی از سه سهامدار بزرگ که از ابتدا نقش آفرین بودیم در پنجاهمین سالگرد مجمع عمومی بانک در ریاض شرکت فعالانه داشتیم.

خاندوزی گفت: در این اجلاس هم بخش خصوصی کشور مشارکت وسیعی داشت، هم نمایندگان بخش‌های دولتی، وزارت اقتصاد و سایر وزارتخانه‌های ذیربط در این دوره حضور فعال دارند.

وی تاکید کرد: تنها نهادی که علی رغم تحریم‌های ظالمانه آمریکا همچنان در تامین مالی پروژه‌ها از اعتبارات بین‌المللی به طرح‌های عمرانی کشور کمک می‌کند، بانک توسعه اسلامی است.

وزیر اقتصاد یادآور شد: ما امروز ۱۱ طرح مهم در استان‌های مختلف داریم که تامین مالی آنها به صورت ارزی توسط بانک توسعه اسلامی انجام می‌شود.

وی گفت: در سال‌های ۹۷ تا ۱۴۰۰ مشکلاتی در نظام بازپرداخت ایران وجود داشت که موجب توقف عمرانی جمهوری اسلامی ایران شده بود؛ دولت سیزدهم با اهتمام جدی این موانع و مشکلات را برطرف کرد و مجدداً شاهد این هستیم که تزریق به پروژه‌های ایران از سوی بانک توسعه اسلامی آغاز شده است.

خاندوزی اظهار کرد: در مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی غیر از اینکه صورت‌های مالی بانک به تصویب می‌رسد، خط مشی سال آینده بانک توسعه اسلامی نیز توسط وزرای قتصاد عضو تعیین می‌شود.

وی با اشاره به پیشنهاد ایران که در این نشست مطرح خواهد شد، گفت: یک پیشنهاد مهم پنجره تامین مالی ترجیحی است که با نرخ‌های ترجیحی و حمایتی بتواند از طرح‌ها در کشور‌هایی که نیاز به پروژه‌های حمایتی دارند استفاده کند. جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد خود را برای تاسیس این پنجره تامین مالی ترجیحی ارائه داده است و امیدواریم مصوب شود.

خاندوزی خبر داد: یکی از نکاتی که در دستور کار مذاکرات ما با بانک توسعه اسلامی است؛ اضافه کردن سه پروژه مهم حوزه بهداشتی درمانی و دانش بنیان کشور به ۱۱ پروژه‌ای است که قبلاً تامین مالی آنها توسط بانک توسعه اسلامی انجام شد.

وی تاکید کرد: در حاشیه اجلاس سالانه جلساتی با وزرای اقتصادی کشور‌های عضو به خصوص کشور‌های هدف که نقش پررنگ تری در تعاملات اقتصادی ما دارند به ویژه در خاورمیانه و شمال آفریقابه صورت دوجانبه تنظیم کرده‌ایم؛ البته دیدار مفصلی با همتای سعودی خود خواهم داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • خاندوزی: ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانکها واگذار شد
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟