Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخیراً جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تدوین طرحی خواستار تشکیل تاسیس سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضائیه شدند که این طرح برای بررسی بیشتر به کمیسیون‌های اجتماعی، امنیت‌ملی و قضائی و حقوقی قوه مقننه ارجاع شده است.

به گزارش تسنیم متن این طرح به شرح زیر است:

ماده واحده:

به قوه قضائیه اجازه داده می شود " مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه " را برای انجام ماموریت های قانونی آن به " سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه " ارتقاء دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماده 1- به قوه قضائیه اجازه داده می شود " سازمان حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه " را با هداف انجام ماموریت های ذاتی و قانونی به شرح ذیل ارتقاء دهد؛

الف- ایجاد سرویس های اطلاعاتی هوشمند برای شناسایی، پیشگیری و مقابله با انواع فساد در قوه قضائیه اعم از مراجع قضایی و شبه قضایی و سازمان های تابعه و مراکز وابسته.

ب- مقابله با هر گونه فشار، تهدید، تطمیع و فریب علیه مقامات و کارکنان قوه قضائیه به منظور حفظ استقلال

قوه قضائیه

پ- پیشگیری، کشف، شناسایی و مقابله با توطئه ها و فعالیت های جاسوسی ، خرابکاری، براندازی و ایجاد عوامل نارضایتی در بین مردم و اقدامات علیه امنیت ملی در سطح قوه قضائیه و پرونده های مورد رسیدگی در آن قوه.

ت- نظارت و حفظ امنیت فردی و فیزیکی در حجم عظیم ترددها و رفت و آمد روزانه اشخاص و اصحاب پرونده ها و زندانیان و متهمان بین مراجع قضایی، انتظامی و سازمان زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی و دیگر سازمان ها و مراکز تابعه .

ث- حفاظت و مراقبت فیزیکی و سایبری از اماکن، تاسیسات، اسناد، پروندها، دارایی و اموال دولتی و غیردولتی در قوه قضائیه.

ج- شناسایی آسیب ها، انحرافات فکری، نفوذ بیگانگان و رفتار خلاف اخلاق حرفه ای در جامعه کارکنان قضایی و مقابله با آن.

چ- نظارت مستمر بر رفتار و عملکرد کارکنان مراجع مذکور در این ماده و هماهنگی و راهبری حفاظتی و امنیتی در قوه قضائیه و سازمان های وابسته و مراکز تابعه.

ح- نظارت بر سلامت و امنیت فرایندهای دادرسی با هدف جلوگیری از مداخله افراد ناصالح و فاقد سمت در روندها و پرونده های قضایی و نظارت بر محیط پیرامونی قوه قضائیه برای مقابله با تحرکات سودجویان و رفتارهای غیرقانونی به منظور اعمال نفوذ ناروا.

خ- صیانت از جان، مال و آبروی قضات و دیگر کارکنان و خانواده آنان در پرونده های حساس و مهم یا مناطق ناامن و یا جرم خیز.

د- همکاری با دیگر نهادهای امنیتی، پلیس بین الملل و دستگاه های اجرایی ذیربط برای دستگیری مجرمان و متهمان متواری در پرونده های قضایی ملی و فراملی.

ذ- فراهم آوردن اطلاعات و گزارش های پرونده های قضایی مهم و حساس تحت نظارت مرجع قضایی ذی صلاح به منظور مقابله با تبلیغات استکباری جهانی و شبه افکنی معاندان و مخالفان.

ر- مشارکت در برگزاری آزمون ها، جذب، گزینش، پذیرش و اعطای صلاحیت و مجوزها به افراد صالح در مشاغل حساس و مهم، پست های قضایی و مدیریتی و در حرفه های وابسته مانند کارشناسی، وکالت، مشاوره و مددکاری، میانجیگری و داوری.

ز- دیگر مواردی که در قوانین و مقررات پیش بینی شده یا می شود .

تبصره 1- ساختار و تشکیلات تفصیلی سازمان به تصویب رئیس قوه قضائیه می رسد.

تبصره 2- امور اداری و استخدامی کارکنان، نظام حقوق، مزایا و امور مالی این سازمان ، بر اساس قانون استخدامی وزارت اطلاعات مصوب 1374 با اصلاحات و الحاقات بعدی آن و مقررات مربوط می باشد که با موافقت و هماهنگی رئیس قوه قضائیه انجام می شود.

تبصره 3- امور مالی، معاملاتی و اعتبارات این سازمان از شمول قانون محاسبات عمومی خارج و تابع آئین نامه مالی و معاملاتی مصوب رئیس قوه قضائیه می باشد.

ماده 2- کارکنان و عوامل سازمان با منظور نظارت، پیشگیری، شناسایی، بازرسی،کشف،مقابله با فساد،نفوذ،تبعیض و تبانی، تهدید و تطمیع و همچنین در پرونده های کیفری که موضوع مربوط به اشخاص حقوقی یا کارکنان قوه قضائیه و سازمان های وابسته و تابعه باشد، ضابط خاص محسوب می شود و مشمول احکام مربوط در قوانین و مقررات مربوط می باشند. تعقیب جرم و فراهم آوردن ادله اثبات جرم در این امور، توسط سازمان و تحت نظارت دادستان و دادگاه ذی صلاح انجام می شود.

ماده 3- در صورت اختلاف در نظرات یا گزارش های مراجع و نهادهای امنیتی در موضوعات قضایی یا در پرونده های جرایم ضد امنیت داخلی و خارجی، سازمان نقش هماهنگ کننده را دارد و اعلام نظر نهایی توسط این سازمان و با مشارکت مراجع مذکور تهیه و به مرجع صالح اعلام می شود.

ماده 4- دستگاه های اجرایی موضوع ماده (5) قانون مدیریت خدمات کشوری، نهادهای امنیتی دیگر و سازمان ها و نهادهای تابعه ، مکلفند همکاری لازم را در اجرای این قانون با این سازمان به عمل آورند.

تبصره: کلیه هزینه های احتمالی اجرای این قانون را قوه قضائیه به عهده گرفته است./تسنیم

منبع: فردا

کلیدواژه: نمایندگان سازمان حفاظت اطلاعات قوه قضائیه اطلاعات قوه قضائیه سازمان حفاظت سازمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۳۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با تأکید بر ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب، گفت: اگر دانش افراد در کسوت‌های مختلف روزآمد نشود همچون آب و سرابی خواهند بود که پس از مدتی به‌دلیل سیالیت نداشتن علمی از بین خواهد رفت.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، علیرضا دانشی در حاشیه نخستین روز از برگزاری دوره آموزشی اقتصاد انرژی ویژه مدیران ارشد سازمان، بیان کرد: موظف و مکلفیم به عنوان شرکتی صنعتی و بزرگ در کشور و منطقه، پیرامون روزآمدسازی اطلاعات خود اقدام‌های لازم و مؤثر را انجام دهیم.

وی افزود: اهمیت کسب علم برای مناطق نفت‌خیز جنوب به‌دلیل گستردگی حوزه عملیات و تنوع مأموریت‌ها بیش از دیگر دستگاه‌هاست، از وجهی دیگر این مجموعه بنگاهی اقتصادی نیز به شمار می‌آید و باید براساس منطق اداره شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب بر ضرورت اهتمام مدیران و کارکنان در علم آموزی تأکید کرد و گفت: دین و شریعت برای طلب علم جایگاهی ویژه‌ قائل است، به‌طوری که در آموزه‌های قرآنی نیز ارزش انسان به دانش او ذکر شده است.

دانشی تصریح کرد: انتظار می‌رود که مدیریت منابع انسانی در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با اهتمامی ویژه و تلاشی مضاعف برای برگزاری دوره‌های آموزشی مدیران و کارکنان تلاش کند.

مرکز توانمندسازی مدیران و کارکنان راه‌اندازی می‌شود

در ادامه این نشست، ابوالقاسم حبیبی‌پور با بیان اینکه در نظر داریم که دانش مدیران را به موازات کارکنان صنعت نفت ارتقا دهیم، بیان کرد: سرانه آموزش مدیران نیازمند بهبود است از این رو برای مجموعه آموزش برنامه‌ریزی جدی شده است تا این سرانه به حداکثر برسد.

وی از راه‌اندازی مرکز توانمندسازی مدیران و کارکنان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: رایزنی‌های اولیه به‌منظور راه‌اندازی این مرکز در تهران انجام شده است و با تاکید مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز طی امسال اقدام‌های لازم برای راه‌اندازی این مجموعه آموزشی کلید خواهد خورد.

مدیر منابع انسانی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در پایان با تاکید بر ضرورت حضور فعال مدیران در دوره‌های آموزشی تصریح کرد: بقا و رشد هر سازمان به مدیران وابسته است، از این رو روزآمدسازی اطلاعات آنها تضمین کننده موفقیت مجموعه تحت مدیریت آنها خواهد بود.

دیگر خبرها

  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب
  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی
  • انتصاب نمایندگان قوه قضاییه در شورای نظارت بر صداوسیما
  • نمایندگان جدید قوه قضاییه در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما منصوب شدند
  • ۲ عضو جدید وارد شورای نظارت بر صدا و سیما شدند
  • نمایندگان جدید قوه قضائیه در شورای نظارت بر سازمان صدا و سیما منصوب شدند
  • نمایندگان قوه قضاییه در شورای نظارت بر صدا وسیما منصوب شدند
  • رونمایی از سامانه جامع انتظامی سازمان نظام پزشکی
  • نظارت بر ٣ هزار و ١٨٦ درخواست انتقال پسماند صنعتی و ویژه در کشور