Web Analytics Made Easy - Statcounter

به عبارت دیگر، بسیاری از سرمایه گذاران که در بازار سرمایه فعال هستند در حال حاضر سرمایه زیادی برای ورود به بازار سرمایه را به صورت نقد نگه داشته اند و  منتظر ورود نقدینگی، رشد مجدد بورس و بالا رفتن ارزش معاملات هستند. «رسالت» در بررسی بیشتر این موضوع با احمد اشتیاقی، کارشناس بازار سرمایه به گفت‌وگو پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در تشریح وضعیت بازار بورس گفت: بازار در نقطه ارزندگی قرار دارد و تنها با نوسانات ناشی از اخبار سیاسی محاوره شده، کمی تغییر یافته است. طی سه هفته گذشته اخبار اقتصادی و سیاسی بین الملل موجب شد تا استراتژی بازار نامشخص گردد و بازار دچار سردرگمی شود.
وی افزود: به طورحتم پیدا کردن مسیر ثبات در بازار بورس نیازمند زمان است و مؤلفه‌های مهم برای آنکه بتوانند از مسیر اخبارهای سیاسی روز دنیا متأثر نشوند، نیازمند جریان‌های نوسانی و صبر سرمایه‌گذاران هستند. 
اشتیاقی تصریح کرد: توقف ایجاد شده در روند بازار به دلیل اخبار عدم احیای برجام بود. ابهامات سیاسی دیگر همچون افزایش نرخ ارز از جمله موارد تأثیر گذار و البته کوتاه مدت در بازار بورس بود. بنابراین کلیت بازار تغییر نکرده و همچنان در نقطه ارزندگی است. 
 افزایش نرخ دلار نیمایی موجب رشد بازار بورس می‌شود
کارشناس بازار سرمایه همچنین خاطرنشان کرد: مطابق وضعیت کنونی و براساس مؤلفه‌های تأثیرگذار پیش‌بینی می‌شود که روند صعودی در انتظار باشد. اکنون بازار دچار ابهام است و چنانچه این ابهامات رفع گردد، مسیر برای افزایش نقدینگی و بهبود شاخص مبرهن می‌شود. او اضافه کرد: چنانچه بتوانیم در هفته جاری، دلار نیمایی را تا نرخ ۲۶ هزار تومان برسانیم، تغییرات خوبی در بازار ایجاد خواهد شد. وی در پایان این گفت‌وگو گفت: متأسفانه بازار با کمبود جریان نقد مواجه شده است چراکه بیشتر صندوق‌های بازنشستگی فروشنده شدند و درصدد فروش سهم خود هستند. این جریانات بر روند بازار مؤثر واقع شده و تعادل عرضه و تقاضا را برهم زده است. کلیت بازار اما به دلیل قرارگیری در فصل مجامع و برخورداری از سود تقسیمی ارزنده است و می‌توان انتظار بهبود داشت. 

منبع: رسالت

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بورس ایران بازار سرمایه بازار بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۵۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 

رونق تولید موضوعی است که در سال های اخیر بیشتر مورد توجه سیاست گذاران کلان و مسئولان اقتصادی کشور قرار گرفته و سال ۱۴۰۳ نیز شعار جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب شده است اما نقش بورس در این زمینه چیست؟

به گزارش ایسنا، کارشناسان اقتصادی بازار سرمایه را یکی از ابزارهای مناسب برای اجرای سیاست رونق تولید عنوان می‌کنند، اما آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید در کشور شود؟ برخی معتقدند که بورس به واسطه بازار ثانویه امکان جذب نقدینگی جدیدی ندارد و بنابراین نمیتواند به شرکت ها کمک کند و  آنچه در بورس اتفاق می افتد، نوسانات متعدد است.

برزو حق شناس در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه بازار سرمایه یکی از مولفه‌های اقتصادی هر کشوری است، گفت: در  واقع رونق تولید نیز یکی از سیاست‌های کلان کشور در حوزه اقتصاد  محسوب می‌شود که بورس جزئی از آن و یکی از ابزارهای اجرای این سیاست کلان محسوب می‌شود. 
وی با اشاره به اینکه بورس نمی‌تواند به تنهایی باعث رونق تولید شود، یادآور شد: اگر سیاست های دیگر کشور در کنار بورس به کمک رونق تولید بیاید در آن زمان است که رونق تولید شکل می گیرد. 
وی در بخش دیگری از صحبت های خود به تفاوت بازارهای اولیه و ثانویه پرداخت و ادامه داد: اینکه بورس بازار ثانویه است تعریف درستی است،  اما اگر به درستی مدیریت نشود باعث اختلال در بازار اولیه می شود.
به گفته حق شناس، بازار اولیه به شرکت‌ها کمک می‌کند تا تامین مالی شوند و بتوانند عرضه اولیه خود را برای سرمایه گذاران به نمایش بگذارند، اما در کنار بازار اولیه اگر بازار ثانویه یعنی بورس فعالیت بانشاطی نداشته باشد نمی توان انتظار داشت که بازار اولیه هم رونق پیدا کرده و با استقبال سرمایه گذاران رو به رو شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هفت پله قرمز بورس
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • ریزش بورس تا کی ادامه خواهد داشت؟
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • بازارگردانی به نفع یا به ضرر بورس؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟