Web Analytics Made Easy - Statcounter

یادداشت: مجتبی احمدی ؛ دبیر گروه فرهنگ و هنر؛ خبرگزاری برنا

سال 1399 رضا عطاران با دو فیلم شیشلیگ و روشن در جشنواره 39 حاضر شد تا حضور متنوعی را به لحاظ ژانر تجربه کند و البته برای یک فیلم اجتماعی صاحب سیمرغ شود نکته ای که در زمان خود نظر  بسیاری را جلب کرد اما اخبار نشان از توقیف هر دو فیلم آماده به اکران رضا عطاران دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه هر اثر با چه ویژگی هایی در نوبت اکران قرار می گیرد و چه گزینه هایی عامل توقیف یک فیلم است از یک سو اینکه چه هزینه هایی بر ساخت یک فیلم مترتب می شود و آن فیلم به یک باره با آیتم های مد نظر مسئولین مرتبط همخوانی ندارد و در نهایت به توقیف می رسد از سوی دیگر مواردی است که شاید در حوزه فرهنگ و هنر می تواند با نگاهی متفاوت مدیریت شود و آثار تولید شده اگر با رعایت قواعد و قوانین مشخص از جمله پروانه ساخت در ریل تولید قرار گرفته اند و احیانا در جایی از مسیر جابجا شده اند موضوع را روی میز حل کنیم تا به جای نباید کشیده نشود.

تمام افرادی که در هر مملکتی کار می کنند و به خصوص در دنیای تولید آثار نمایشی فعال هستند خوب می دانند که باید بر اساس مدیوم تولید با چارچوب های معین و مشخص آن مرز و بوم همراه باشند و طبیعی است که فیلمساز ایرانی با شناخت کامل از محلی که در آن فیلم می سازد و تقاضای اکران اثرش را دارد فیلمش را کلید می زند و البته سرمایه گذار نیز با شناخت و تحقیق کامل سرمایه اش را در اختیار آن کارگردان می گذارد در این شرایط باید گفت قواعد و قوانین بایستی کمک حال فیلمساز باشند و شرایط را طوری مهیا کنند که سرمایه گذاران از فعالیت در عرصه فرهنگ فرار نکنند .

تلویزیون روزی با سخت گیری رضا عطاران را از دست داد و حالا سینما نیز با کنار گذاشتن دو فیلم از او این هنرمند مشهدی را که در ادوار مختلف نشان داده است جزء سرمایه های سینمای این مملکت به شمار می رود و به رغم فعالیت پررنگش معمولا چارچوب را خوب می شناسد می رود تا فراری دهد .

سوال این جاست اگر دو فیلم روشن و شیشلیگ تمام و کمال قابل اکران نیستند آن را با دلیل و مدرک رسانه ای کنیم یا اینکه با دعوت سازندگان فیلم مشکلات قابل حل اثر را مرتفع سازیم تا این سرمایه چندین میلیاردی سوخت نشود. 

بدیهی است که عطاران در شرایط فعلی می تواند مهره مهم و موثر در بازگرداندن سرمایه سینما باشد و تاثیر پررنگی بر گیشه کم رمق این روزهای سینما بگذارد.

انتهای پیام//

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روشن مهدویان رضا عطاران مجتبی احمدی شیشلیک فیلم روشن فیلم شیشلیک دو فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۵۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

مدت‌هاست که رضا عطاران در تلویزیون سریال جدیدی ندارد در حالی‌که برخی در فضای‌مجازی شایعاتی از حضور او را در این سریال مطرح می‌کنند اما کارگردان سریال به یک واقعیت اشاره کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سریال «بدل» به کارگردانی علیرضا مسعودی معروف به علی مشهدی در راه آنتن تلویزیون است. سریالی که قرار بود جزو ویژه‌های عید نوروز باشد اما به هر حال بعد از «هفت سر اژدها» ابوالقاسم طالبی پخش خود را آغاز خواهد کرد. 

یکی از نکات جالب در قصه این سریال، نام خانواده «عطاران» و یکی از شخصیت‌های محوری داستان است که به او «رضا عطاران» گفته می‌شود. همین نکته باعث شد برخی در فضای‌مجازی از این تیتر استفاده کنند: «حضور رضا عطاران در سریال جدید تلویزیون». خبر در نوع خودش جالب اما این صفحات مجازی برای دیده شدنِ خودشان از این عناوین خبری استفاده می‌کنند وگرنه حقیقت چیز دیگری است. 

علی مشهدی به عنوان کارگردان سریال به خبرنگار تسنیم گفت: ماجرا از این قرار است که قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال 1402 رقم می‌خورد و به یک خانواده‌ای برمی‌گردد که نسل اندر نسل عطارند. به همین خاطر نام فامیلی‌اش «عطاران» شده، همچون کسی که به او آهنگر می‌گویند فامیلی‌اش «ی» نسبتی می‌گیرد و او را «آهنگری» می‌خوانند. 

آخرین وضعیت سعید آقاخانی و توضیحاتی درباره ادامه «نون‌ خ»

وی در خصوص اینکه چرا نام پسر خانواده رضا عطاران گذاشته شده و آیا پایِ استفاده ابزاری از نام رضا عطارانِ بازیگر شناخته شده در میان است، تأکید کرد: شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می‌کند، پریسا مقتدی همسرش و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران بازی می‌کند. اصلاً هیچ استفاده ابزاری نشده حتی با وجود رفاقت و قرابت تنگاتنگ با رضا عطاران، از او اجازه گرفتم که نامِ کاراکترمان را رضا عطاران بگذاریم.

این کارگردان و نویسنده شاخص حوزه طنز در تلویزیون ابراز امیدواری کرد که تلویزیون بتواند در حوزه طنز بدرخشد و مخاطب را با خودش به دورانی ببرد که بهترین‌های طنز در تلویزیون کار می‌کردند و بسیاری از خیابان‌خلوت‌کن‌های تلویزیون جزو همین طنزها و کمدی‌های سیما بودند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ۵ معلم از ۵ دهه؛ از پرویز فنی‌زاده تا رضا عطاران 
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • «مدیر مدرسه» به اکران آنلاین رسید
  • ۵ معلم از ۵ دهه سینمای ایران؛ از پرویز فنی‌زاده تا رضا عطاران 
  • ۵ معلم از ۵ دهه ؛ از پرویز فنی‌زاده تا رضا عطاران
  • ۵ معلم از ۵ دهه ؛ از پرویز فنی‌زاده تا رضا عطاران 
  • اعلام اولویت‌های تولیدی از سوی رییس سازمان سینمایی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران