Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@23:34:52 GMT

۴۵۰۰ ماینر غیرمجاز در استان البرز کشف شد

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۲۷۳۱۱

۴۵۰۰ ماینر غیرمجاز در استان البرز کشف شد

مدیرعامل برق منطقه‌ای استان البرز با بیان اینکه در سال جاری مانند سال قبل خاموشی صنایع نداریم، گفت: ۴۵۰۰ ماینر غیرمجاز در استان البرز کشف شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج،  حسن کریمی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن جلسات اداره کل برق استان البرز برگزار شد با اشاره به اینکه تواید برق به سه دسته توزیع، تولید و انتقال تقسیم‌بندی می‌شوند، اظهار داشت: امسال تعمیرات واحدهای نیروگاهی برق آبی با برنامه‌ریزی کامل انجام و آماده برای کار در تابستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

13 دستگاه ماینرقاچاق در پردیس کشف شدماینرهای مجاز در صورت محدودیت در تامین برق خاموش می‌شوندکشف 141 مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز/هر دستگاه ماینر به اندازه 5 یخچال برق مصرف می‌کند

وی با اشاره به اینکه یکی از معضلات ما در اداره برق استان سرقت برق است، افزود: برای جلوگیری از سرقت شبکه برق تمام شبکه فشار ضعیف مسی را تبدیل به کابل‌های خود نگهدار کرده‌ایم و تاکنون کمتر از پنج درصد شبکه برای اجرای کابل‌های خودنگهدار باقی مانده است.

مدیر عامل شرکت برق منطقه‌ای استان البرز با بیان اینکه با افزایش قیمت تجهیزات برق سارقان اقدام به سرقت تجهیزات کردند به طوری که سال گذشته 30 میلیارد تومان از تجهیزات برقی استان به سرقت رفته است، بیان کرد: امسال 35 کیلومتر شبکه‌های کابلی زمینی در بلوارهای استان به سرقت رفت که این شبکه‌ها به خود نگهدار هوایی تبدیل شدند و ارزش ریالی برای سارقان ندارد.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته هزار و 200 فقره سرقت  شبکه برق در استان البرز صورت گرفت که منجر به خاموشی که سه ماه نخست امسال با مقایسه با سه ماهه سال قبل افزایش داشته است، عنوان کرد: در  سه ماهه نخست امسال تعداد این سرقت‌ها نسبت به مدت مشابه سال قبل  افزایش داشت.

کریمی با اشاره به برخورد با استخراج کنندگان غیرقانونی رمز ارز در استان البرز عنوان کرد: از ابتدای سال تاکنون 4 هزار و 500 ماینر غیر مجاز در استان البرز کشف شده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان البرز با اشاره به اینکه صرفا در حوزه صنعت، چاه‌های کشاورزی و ادارات پرمصرف کشاورزی است که ما جز در این موردها خاموشی نداریم،  تصریح کرد: بقیه خاموشی‌ها ناشی از  حوادث و اتفاقات است که در این حوادث سرقت هم  اتفاق می‌افتد.

وی با اشاره به اینکه در سال جاری با تهمیدات اندیشیده شده مانند سال گذشته خاموشی نداریم، ادامه داد: با هماهنگی با بخش صنعت قرار شد یک روز در هفته کارخانجات فعالیت خود حتی در روز تعطیل  خاموش کنند تا با کمبود برق مواجه نشویم.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان البرز کشف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۷۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل

باستان‌شناسان در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال پیش را کشف کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، باستان‌شناسان در کاوش آموزشی تپه «پیرزال سیستان»، بقایای معماری به قدمت حدودی ۴۵۰۰ سال را کشف کردند و حسین سرحدی، عضو هیئت علمی دانشگاه زابل و سرپرست دومین فصل کاوش آموزشی دانشگاه زابل در تپۀ «پیرزال» سیستان در این باره اظهار کرد: این معماری شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایه اول این محوطه است؛ این خانه متشکل از تعدادی اتاق در حاشیه جنوبی یک حیاط مرکزی است.

کاوش‌های اخیر بیانگر وجود یک کوچه است که احتمالاً این ساختمان را به ساختمان‌ها یا خانه‌های دیگر مرتبط می‌کرده است؛ بقایای این کوچه در ضلع شمالی کارگاه ۳ نشان‌دهنده توسعه ساخت و ساز در دوره آخر عصر مفرغ سیستان است؛ در این فصل، که کارگاه شماره ۳ به ابعاد ۱۰ در ۱۰ متر کاوش شد، سفال‌هایی متعلق به حدود ۴۳۰۰ سال پیش، اشیاء گلی شامل پیکرک‌ها و اشیاء شمارشی نیز کشف شد.

تپه پیرزال در ۶۰ کیلومتری جنوب زابل در استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و در سال ۱۳۸۷ در فهرست آثار ملی ثبت شده است؛ این تپه در سال ۱۴۰۲ از طرف دانشگاه زابل برای آموزش دروس عملی باستان‌شناسی به دانشجویان این رشته در دانشکده هنر و معماری، برای فصل دوم کاوش شد که مهم‌ترین یافته‌های آن، یک سازه معماری متعلق به دوره چهارم عصر مفرغ سیستان (حدود ۲۵۰۰ تا ۲۳۰۰ پیش از میلاد) بود، که شامل بقایای ساختمانی یک خانه در لایۀ اول این محوطه است.

بنا به یافته‌های سطحی، به نظر می‌رسد «پیرزال» یکی از بزرگترین تپه‌های متعلق به فاز انتهایی عصر مفرغ سیستان است،

کد خبر 749225

دیگر خبرها

  • کشف ۸ دستگاه ماینر غیرمجاز در روستای دودهک دلیجان
  • کشف تاریخ ۴۵۰۰ ساله در زابل
  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمز ارز
  • سرقت ۳۰۰ میلیارد ریال طلا در البرز/ سارقان دستگیر شدند
  • ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی