Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-04@03:53:03 GMT

بهترین دبیران شیمی کنکور ایران

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۲۸۸۰۶

همه ما در دوران تحصیلی خود معلمان خوب و دبیرانی داشته ایم که مسیر زندگی ما را تغییر داده اند و همواره آرزو داشتیم که ایکاش تمامی دبیران مدرسه مان همانند دبیر محبوبمان بودند. ما در مجموعه آموزشی کارنامه خرد به این رویا تحقق بخشیدیم و برترین دبیران ایران و اساتید برند ایران در تمام دروس را برای اولین در ایران،گردهم آورده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارنامه خرد که توسط دبیران برند ایران، مهندس مهدی باباخانی و مهندس سامان سلامیان اداره میگردد،به عنوان لاکچری ترین موسسه آموزشی ایران، برای تمام دروس فقط از اساتید برند و رنکینگ یک تا سه دبیران ایران بهره میبرد

رزومه و نمونه تدریس اساتید برند ایران را از کجا ببینیم؟

جهت مشاهده رزومه بهترین اساتید شیمی و فیزیک و ریاضی و زیست ایران روی لینک زیر کلیک نمایید

مشاهده وبسایت معرفی برترین اساتید ایران(اینجا کلیک نمایید)

روش ثبت نام کلاس آنلاین گروهی یا کلاس حضوری با دبیران برند ایران چگونه است؟

برای اطلاع از شرایط کلاسها با مرکز تماس ما به شماره 02126401062 تماس حاصل فرمایید

آیا کلاسهای آنلاین را میتوانیم بصورت آفلاین هم ببینیم؟

بله،پس از ثبت نام،پنلی برای شما ایجاد میگردد که میتونید پس از مشاهده کلاس به صورت زنده، به آفلاین کلاس ها نیز دسترسی داشته باشید.

ویژگی های برترین اساتید شیمی ایران چیست؟

بهترین دبیران شیمی کنکور ایران قطعاً از طریق مجموعه‌ای از ویژگی‌های اساسی همچون سواد بالا و کاریزمایی که که دارند، اثر خود را بر رشد هماهنگ و همه جانبه دانش‌آموزانشان می‌گذارند. هر پدر و مادری برای فرزندش آموزشی بی نقص می خواهد، اما آیا واقعاً می دانید که چگونه بهترین دبیران شیمی کنکور ایران کار تدریس اثرگزارشان را انجام میدهند؟

با گذشت زمان، متخصصان روانشناسی آموزشی، پرتره بهترین دبیران شیمی کنکور ایران را ساخته و بازسازی کردند . آیا برای بهترین دبیران شیمی کنکور ایران ، شدید و مستبد بودن ترجیح دارد یا مدارا و انعطاف پذیر بودن؟ آیا آنها باید روی حفظ کردن یا به کار بردن دانش تمرکز کنند؟ نظریه ها متعدد هستند، اما برخی از ویژگی های ضروری، مطلوب، بومی و آموخته شده را برجسته می کنند که ی بهترین دبیران شیمی کنکور ایران را باید دارا باشند. در اینجا مواردی وجود دارد که به بررسی آنها میپردازیم.

بهترین دبیران شیمی کنکور ایران افرادی خوب و سازنده هستند. سازه انگاری یک نظریه یادگیری متفاوت از آموزش سنتی است که مبتنی بر حمایت روش شناختی قوی در عمل آموزشی است. بهترین دبیران شیمی کنکور ایران افرادی سازنده گرا تاکید کمتری بر آموزش دانش آموزان و بیشتر بر ایجاد مهارت های شناختی، فیزیکی، نگرشی، عاطفی و اجتماعی دانش آموزان دارند.

بنابراین، بهترین دبیران شیمی کنکور ایران سازنده‌گرا، بسیاری از مؤلفه‌های خودانگیخته، مانند یادگیری از طریق کشف، بازی، برنامه درسی اختیاری، کار گروهی، آزمایش‌ها و غیره را در فرآیند تدریس ادغام می‌کنند. چنین بهترین دبیران شیمی کنکور ایران ی مستلزم شهامت فراوان، آموزش ویژه و پیشرفت مستمر است، اما نتایج به دست آمده استثنایی است.

مشخصات بهترین دبیران شیمی کنکور ایران شامل موارد زیر نیز است

عشق به مردم؛ یادگیری انگیزشی و معنادار؛ درک عمیق فرآیندها و پدیده ها؛ کار گروهی؛ تفکر خلاق (جانبی)؛

تخیل زیاد؛ مهارتهای ارتباطی عالی؛ اشتیاق به داستان و خواندن؛ صبر؛ حس شوخ طبعی. سازنده

بنابراین، دانش آموزان بهترین دبیران شیمی کنکور ایران سازنده یاد می گیرند که واقعیت را کشف کنند، خودمختار باشند، نظرات و خواسته های خود را بیان کنند، سؤال بپرسند و اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورند. دانش آموزان با لذت به مدرسه می آیند، زیرا هیچ روزی مانند روز دیگر نیست و در معرض تغییر دائمی در محرک های یادگیری قرار می گیرند. در عین حال، برنامه درسی به نفع رشد فردی دانش آموزان است و بهترین دبیران شیمی کنکور ایران با توجه به مرحله رشد هر دانش آموز، ریتم یادگیری را ایجاد می کنند.

بهترین دبیران شیمی کنکور ایران افرادی خوب و منصف هستند. بهترین دبیران شیمی کنکور ایران خودشان استانداردهای تحمیل شده به شاگردانشان را رعایت می کنند. او قوانین و مختصاتی را اعمال می کند که به نوبه خود به آنها احترام می گذارد تا ارتباط نزدیک و صمیمانه ای با دانش آموزان تقویت کند.

بهترین دبیران شیمی کنکور ایران افرادی خوب و سازگار با تغییرات هستند. آنها از طریق افزایش سازگاری، تغییر درس یا فعالیت ها به طور خود به خود، در برابر پس زمینه یک موقعیت غیرقابل پیش بینی به دست می آید از خود ری اکشن نشان میدهند. برای مثال، اگر به نظر می رسد دانش آموزان مفهومی را درک نمی کنند، بهترین دبیران شیمی کنکور ایران باید فوراً بهترین راه برای توضیح آن را شناسایی کنند.

بهترین دبیران شیمی کنکور ایران خوب به نیازهای فردی دانش آموزان خود توجه دارند

برای بهترین اساتید شیمی کنکور ایران به همان اندازه مهم است که شخصیت و علایق هر دانش آموز را کشف کنند و در عمل آموزشی آن مؤلفه های متمایز را معرفی کنند که واقعاً به یادگیری و رشد دانش آموزان کمک می کند.

بهترین دبیران شیمی کنکور ایران خوب می دانند که چگونه در یک تیم کار کنند

برترین اساتید کنکور شیمی ایران توانایی همکاری موثر با سایر دبیران برتر شیمی ایران و والدین، مدیران مدرسه و سایر طرف هایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم در آموزش دانش آموزان دخیل هستند یکی دیگر از ویژگی های ضروری یک بهترین دبیران شیمی کنکور ایران است.

برترین معلم شیمی خوب ان شیمی کنکور ایران هنگام تدریس عاشقانه این کار را انجام میدهند

بهترین دبیران شیمی کنکور ایران افرادی به خوبی خلاق هستند

گرفتن یک مفهوم و طرح آن در یک درس اصیل، تعاملی و پویا یکی دیگر از مهارت های اساسی است که بهترین دبیران شیمی کنکور ایران دارا میباشند. بهترین دبیران شیمی کنکور ایران همیشه می تواند توجه دانش آموزان خود را به خود جلب کند و آنها را وادار به تکرار این تجربیات در کلاس کند.

بهترین دبیران شیمی کنکور ایران افرادی همدل و همراه هستند

حساس بودن به مشکلاتی که دانش آموزان با آن روبرو هستند، اگرچه در نگاه اول در حیطه وظایف کلاس برترین اساتید شیمی ایران قرار نمی گیرد، اما ویژگی استثنایی ی بهترین دبیران شیمی کنکور ایران است. وقتی بهترین دبیران شیمی کنکور ایران ی موفق می شود از منظر دانش آموزانش به مسائل نگاه کند، واقعاً برای آنها در مسیر موفقیت به عنوان مربی تبدیل می شود.



بهترین دبیران شیمی کنکور ایران همواره در حال پیشرفت و ترقی هستند ضرب المثل «تا انسان زنده است یاد می گیرد» در حرفه او به عنوان بهترین دبیران شیمی کنکور ایران اهمیت ویژه ای دارد. بهترین دبیران شیمی کنکور ایران خوب دائماً به فکر پیشرفت خود است و در خود منابع بی نهایت اراده برای تکامل پیدا می کند. و این آموزش مستمر نه تنها به تسلط بر رشته تدریس شده، بلکه به بهبود روش های تدریس و روابط با دانش آموزان ، به عنوان یک روانشناس خوب که می داند در سطح رفتاری چه رویکردی را در پیش گیرد، اشاره دارد.



ویژگی های برترین معلم شیمی خوب ان شیمی کنکور ایران فقط به شایستگی آموزشی او مربوط نمی شود، بلکه به توانایی های همدلانه و اجتماعی او نیز اشاره دارد. بنابراین، داشتن مهارت های تخصصی - بسته به رشته ای که تدریس می شود و آموزشی مهم است، اما به اندازه ای نیست که واقعاً معلم شیمی خوب ی باشد که مورد قدردانی دانش آموزان باشد.



اول از همه، ویژگی های برترین معلم شیمی خوب ان شیمی کنکور ایران دلالت بر داشتن توانایی های اجتماعی خاص برای نفوذ در زندگی درونی گروه دانش آموزان، توانایی های همدلانه، درک دانش آموزان و اینکه بتواند به دنیا از دریچه چشم آن ها نگاه کند، می باشد. برای معلم شیمی خوب الگوی شاگردانش است (یا باید باشد). غیر ممکن به نظر می رسد؟ چنین معلم شیمی خوب کاملی متأسفانه نمونه کمیاب است و این به این دلیل است که فردی که تصمیم می گیرد معلم شیمی خوب شود لازم است این تصمیم را بر اساس یک حرفه درونی بگیرد، ایده آل برای شکل دادن به ذهن های جوان. درعوض، تصمیم اغلب برای یک شغل در آموزش و پرورش به دلایل کاملاً عملی گرفته می شود ، فقدان شغل بهتر دیگر، موقعیت اجتماعی قابل تقدیر.

بنابراین، در میان ویژگی های برترین معلم شیمی وبهترین معلمان شیمی کنکور ایران ، مهمترین آنها درایت و استعداد تربیتی، توانایی شکل دادن به ذهن جوانان، آموزش خلاقانه و محدود نشدن به یک مونولوگ خسته کننده است. اغلب مهم نیست که معلم شیمی خوب چه می گوید، بلکه مهم این است که چگونه آن را بیان می کند. تدریس یک درس از طریق یک مونولوگ طولانی (که متاسفانه هنوز هم در اکثر مواقع اتفاق می افتد) علاقه دانش آموزان را برانگیخته نمی کند، علاوه بر این آنها را آزار می دهد، زیرا در این تعامل یک طرفه احساس می کنند کاملا نادیده گرفته شده اند. نحوه ارتباط معلم شیمی خوب با دانش‌آموزان ضروری است و اگر راه‌های جذابی برای ارائه اطلاعات بیابد و سعی در تعامل واقعی با دانش‌آموزان خود داشته باشد، نتایج بلافاصله مشاهده می‌شود.

از جمله ویژگی های برترین معلم شیمی و بهترین معلمان شیمی کنکور ایران ، عشق به دانش آموزان همچون عشق به فرزندان ضروری است. برترین معلم شیمی و بهترین دبیران شیمی کنکور ایران ، حرفه ای درونی برای انتقال صحیح اطلاعات دارد، اما باید دانش آموزان را نیز دوست داشته باشد و درک کند. نگرش معلم شیمی خوب نسبت به دانش آموزان اثر خود را در روابط کلاس درس می گذارد و اگر به دانش آموزان عشق، احترام و درک نشان دهد، روند تدریس بسیار ساده می شود.

هنگام صحبت در مورد ویژگی های برترین معلم شیمی و برترین اساتید شیمی کنکور ایران ، همدلی بسیار مهم است : او باید روانشناسی جوانان را بداند، بداند ذهن آنها چگونه کار می کند و اول از همه بتواند دانش آموزان را درک کند. همدلی یعنی شهود، درک، ورود به دنیای درونی کودک یا جوان و توانایی نگاه کردن (و) به مسائل از منظر او. همچنین به این معنی است که بتوانیم هر دانش آموز را تا حد ممکن بشناسیم و پیش بینی کنیم که کدام یک از آنها در موقعیت های خاص مشکلات خاصی را نشان خواهند داد. کیفیت چندان رایجی نیست.

از جمله ویژگی های برترین معلم شیمی خوب ان شیمی کنکور ایران ، مهارت های اجتماعی است: معلم شیمی خوب ی که می داند چگونه با دانش آموزان خود ارتباط برقرار کند، باید اجتماعی، معمولی، باز و دارای مهارت های ارتباطی باشد. معلم شیمی خوب درونگرا و بسته نتیجه ای نخواهد داشت و به هیچ وجه شاگردانش را تحت تاثیر قرار نمی دهد. مهم این است که بتوانیم یک رابطه واقعی بر اساس ارتباطات باز، احترام متقابل و حتی وابستگی برقرار کنیم تا تأثیری مشهود بر ذهن جوان داشته باشیم.

رابطه معلم شیمی خوب و دانش آموز نباید در مدل استبدادی محبوس بماند. به معلم شیمی خوب مورد علاقه خود فکر کنید : آیا او کسی نبود که می دانست چگونه با دانش آموزان صحبت کند، که می توانست شوخی کند، احترام را نه از طریق ترس و تنبیه، بلکه دقیقاً از طریق احترامی که خود به دانش آموزان می کند تحمیل کرد؟ این جور معلم شیمی خوب عاشق می شود و تأثیر چشمگیری روی بچه ها می گذارد.

بهترین دبیران ریاضی کنکور ایران چه کسانی هستند؟

بهترین معلم شیمی خوب ان ریاضی کنکور ایران چه ویژگی هایی دارند؟

بهترین اساتید ریاضی کنکور ایران چه کسانی هستند؟

بهترین دبیران ریاضی کنکور ایران چگونه تدریس میکنند؟

ویژگی های بهترین دبیران ریاضی کنکور ایران چیست؟

بهترین دبیر ریاضی کنکور ایران کیست؟

بهترین دبیران ریاضی کنکور ایران چگونه تدریس میکنند؟

منبع: الف

کلیدواژه: دانش آموزان خود دانش آموزان دانش آموزان برترین اساتید اساتید شیمی برند ایران شیمی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۸۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌آموزان باید بدانند چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور سرفصل‌های آموزش و پرورش تراز انقلاب را تبیین کردند.

به گزارش ایسنا، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز معلم در دیدار هزاران نفر از معلمان و فرهنگیان سراسر کشور، تکریم و تشکر از معلم را وظیفه فرد فرد ملت خواندند و با اشاره به اینکه آموزش‌وپرورش از لحاظ اهمیت و تأثیرگذاری با هیچ دستگاه دیگری قابل مقایسه نیست، افزودند: هویت‌سازی نسل نوجوان و جوان و ایجاد شوق و امید در او، تحول مستمر، توانمندسازی مادی و غیرمادی معلمین، حمایت از مراکز تربیت معلم، تقویت معاونت پرورشی و الگوسازی در جامعه معلمین، مهمترین سرفصل‌های کاری آموزش‌وپرورش است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین گسترش تظاهرات حمایت از ملت فلسطین در آمریکا و کشورهای دیگر را نشانه استمرار اولویت مسئله غزه در افکار عمومی جهان خواندند و تأکید کردند: جنایات رژیم صهیونیستی و همدستی آمریکا با او، حقانیت مواضع نظام و ملت ایران را در نفی رژیم اشغالگر و بدبینی به آمریکا اثبات کرد و همه بدانند هیچ راه حلی برای حل مسئله فلسطین جز بازگشت این سرزمین به صاحبان مسلمان، یهودی و مسیحی آن وجود ندارد و روابط با رژیم صهیونیستی و عادی‌سازی، مشکلی را حل نخواهد کرد.
ایشان با تبریک روز معلم به جامعه عزیز معلمان به عنوان پرورش‌دهندگان فضیلت و سازندگان آینده کشور، گفتند: توجه و احترام همگانی به معلمان، باعث ایجاد جاذبه بیشتر برای این شغل شریف، ارتقای سطح جامعه معلمین و در نتیجه، ارتقای کشور می‌شود و لازم است رسانه‌ها و صاحبان تریبون‌های عمومی در زمینه تبیین جایگاه معلم و ضرورت تمجید از او، فعال شوند.
رهبر انقلاب علت متفاوت بودن اهمیت آموزش‌وپرورش با دیگر دستگاه‌ها را تربیت منابع انسانی برشمردند و گفتند: همه دستگاه‌ها بکارگیرنده نیروی انسانی هستند اما آموزش‌وپرورش، پرورش‌دهنده منابع انسانی است.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای معلمان فعال را هویت‌سازان نسل نوجوان و جوانان دانستند و گفتند: هر حرف و رفتار و موضع‌گیری و حتی اشاره معلم در شخصیت‌سازی نسل نو تأثیر دارد.
ایشان وجود نیروی انسانی خوب را غیرقابل مقایسه با منابع و سرمایه‌های طبیعی خواندند و گفتند: پیشرفت،‌ امنیت، سلامت، علم و تحقق همه ارزش‌های انسانی و اسلامی در کشور در گرو وجود نیروی انسانی مناسب است که این کار عظیم برعهده آموزش‌وپرورش است.
حضرت آیت‌‎الله خامنه‌ای سخنان وزیر آموزش‌وپرورش در این دیدار را خوب ارزیابی کردند و افزودند: بحمدالله برخی نکاتی که در سالهای گذشته بیان کرده‌ایم در مسیر اجرا قرار گرفته است.
رهبر انقلاب در تبیین سرفصل‌های مهم آموزش‌وپرورش، اجرای سند تحول را مهمترین خواندند و گفتند: از انفعال و کم‌توجهی به این سند در سالهای گذشته، ضرر کردیم اما بازنگریِ در حال نهایی شدن این سند و تدوین نقشه‌راه اجرایی آن خبر خوبی است که ترمیم سند تحول با استفاده از نخبگان داخل و خارج آموزش‌وپرورش، باید مستمر ادامه یابد.
«توانمندسازی»، سرفصل دومی بود که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در باب وظایف آموزش‌وپرورش مطرح کردند.
ایشان گفتند: توانمندسازی معیشتی و مادی معلمان همیشه مورد تأکید بوده و اکنون نیز هرچه ممکن است باید در این زمینه تلاش شود.
رهبر انقلاب افزودند: توانمندسازی اما محور دیگری هم دارد ‌و آن قوام‌یافتگی کار «معلمی» است؛ یعنی معلم از نیروی معنوی و عشقی که در وجود هر انسانی به تعلیم و تربیت وجود دارد، استفاده کند و با بهره‌مندی از ملزومات، نیازها و تجربیات، شغل پرمرتبت معلم را قوام و استواری و استحکام دهد.
ایشان در همین بحث، نیت، روحیه، انگیزه و درک حقیقی از «معلمی» را لازمه پرورش نسل‌ نو دانستند و افزودند: معلمی صرفاً با کلاس و تدریس محقق نمی‌شود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین تقویت مراکز تربیت معلم را لازمه دستیابی جامعه معلمین به سطح تراز خواندند و افزودند: دانشگاه فرهنگیان و دیگر مراکز تربیت معلم باید کاملاً تقویت شوند.
سرفصل سومی که رهبرانقلاب به تبیین پرداختند، اهمیت و لزوم تقویت معاونت پرورشی بود. ایشان گفتند: در برهه‌ای عده‌ای می‌گفتند معاونت پرورشی لازم نیست و خود معلم در کنار تعلیم وظیفه پرورش را هم انجام می‌دهد؛‌ البته این حرف درست است اما صرف توجه معلم به مسائل پرورشی کافی نیست و باید مجموعه‌ای، متولی این مسئله بسیار مهم باشد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، جلوگیری از ایجاد و شیوع آسیب‌های اجتماعی را جزو توقعات از جوانان خواندند و گفتند: مقدمه و شرط تحقق این مهم آن است که در خود مدارس آسیب‌های اجتماعی وجود نداشته باشد که این جزو وظایف معاونت پرورشی است.
تبیین صحیح مسائل بنیادی کشور و نظام برای نوجوانان و جوانان، وظیفه دیگر معاونت پرورشی بود که رهبر انقلاب با اشاره به آن گفتند: اگر میلیون‌ها جوان و نوجوان، مصالح بنیادی و مسائل اساسی کشور را بشناسند، از جبهه دوست و دشمن آگاه باشند و در مقابل اهداف دشمنان ملت واکسینه شوند، سرمایه‌گذاری عظیم رسانه‌ای و سیاسی دشمنان نتیجه‌ای نخواهد داد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: دانش‌آموزان، جوانان و نوجوانان باید از منطق و عقلانیت سیاست‌ها و رفتار نظام باخبر باشند و بدانند پشت شعارهای  «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیلِ» ملت چه منطقی نهفته است و چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست.
رهبر انقلاب در سرفصلی دیگر با تأکید بر اهمیت ثبات مدیریتی در آموزش و پرورش، تغییرات کوتاه‌مدت مدیریتی را موجب به ثمر نرسیدن کارهای اساسی دانستند و گفتند: بنده در مدیریت‌های سطح بالا تا متوسط تأکید بر ثبات دارم تا بتوان برنامه‌ها و کارهای مهم را دنبال کرد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به وجود الگوهایی برای اقشار در صنوف مختلف جامعه، الگوسازی و معرفی نمونه‌های برتر معلمان را ضروری و شوق‌آفرین خواندند و افزودند: آموزش و پرورش باید الگوهای موفقی همچون معلمی که خوب تدریس می‌کند یا سالهای طولانی از عمر خود را صرف تدریس کرده است، یا رنج رفت و آمد به مناطق دشوار برای تدریس به دانش‌آموزان را به جان خریده است، شناسایی، و این معلمان را به عنوان قهرمانان تعلیم و تربیت معرفی کند.
ایشان در بخش دیگری از سخنانشان و در بیان انتظارات از جامعه معلمان، معلم را نه فقط آموزنده علم بلکه پرورنده هویت دانش‌آموز خواندند و گفتند: معلم می‌تواند توانایی‌های بالقوه و استعدادهای دانش‌آموز را همچون استخراج طلا و نقره از معدن، کشف و بالفعل کند؛ بنابراین معلم باید در کنار علم‌آموزی، انگیزه، همت، اعتماد به نفس و شوق به درس و کار هم به دانش‌آموز بدهد تا ظرفیت‌های درونی او شکوفا شود.
«دادن نگاه ملی به دانش‌آموز» انتظار دیگری بود که رهبر انقلاب با اشاره به آن گفتند: نگاه ملی یعنی دانش‌آموز بداند که تحصیل و کلاس درس قطعه‌ای از حرکت عمومیِ پیشرفت و جزیی از ماشین عظیم پیش‌برنده کشور و نظام است، بنابراین لازم است دانش‌آموزان را با افتخارات ملی، داشته‌های کشور، پیروزی‌های ناشی از راههای درست، آشنا و همچنین از خطرها و دشمنی‌ها آگاه کنید.
ایشان امیدآفرینی را وظیفه دیگر معلمان دانستند و افزودند: امید تضمین‌کننده آینده کشور است و اگر کسی امید را در دل و جان جوان و نوجوان برانگیزد در واقع به ساخت آینده کشور کمک کرده است و به همین علت است که مکرراً بر امیدآفرینی اصرار می‌کنیم.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: افرادی که از سر لجاجت با نظام یا دولت یا اشخاص دیگر، جوانان را ناامید می‌کنند در واقع به آینده کشور لطمه می‌زنند.
«تشویق دانش‌آموزان به فعالیت‌های اجتماعی» و همچنین «مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان»، توصیه‌های دیگر رهبر انقلاب به معلمان بود.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در بخش پایانی سخنانشان به مسئله غزه پرداختند و افزودند: با وجود تلاش‌های زیاد صهیونیست‌ها و پشتیبانان آمریکایی و اروپایی آنها مسئله غزه همچنان مسئله اول دنیا است که اعتراض‌ها به جنایات رژیم صهیونیستی در دانشگاههای آمریکا و گسترش آن به دانشگاههای اروپا از نشانه‌های استمرار حساسیت افکار عمومی جهان به مسئله غزه است.
ایشان افزایش روزافزون فشار افکار عمومی بر روی رژیم اشغالگر را ضروری خواندند و افزودند: رفتار وحشیانه و بی‌رحمانه سگ هار صهیونیستی باعث اثبات حقانیت موضع جمهوری اسلامی و ملت ایران شد و کشتار سی و چند هزار نفر که نیمی از آنها زنان و کودکان هستند ذات شریر و خبیث رژیم صهیونیستی و حقانیت موضع همیشگی ایران را به همه دنیا نشان داد.
رهبر انقلاب، رفتار آمریکا و دستگاههای مرتبط با آنها را در قبال «اعتراض بدون خشونت و تخریب» دانشجویان معترض به جنایات اسرائیل، دلیل دیگری بر اثبات موضع جمهوری اسلامی ایران در بدبینی به دولت آمریکا دانستند و گفتند: این موضوع به همه نشان داد که آمریکا شریک جرم و همدست صهیونیست‌ها در گناه نابخشودنی کشتار مردم غزه است و برخی حرف‌های به‌ظاهر دلسوزانه آنها هم دروغ است؛ بنابراین موضع جمهوری اسلامی که نمی‌توان به دولت آمریکا خوش‌بین بود و به آن اعتماد کرد، اثبات شد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تنها راه‌حل مسئله فلسطین را پیشنهاد مطرح شده از جانب ایران یعنی بازگشت فلسطین به صاحبان اصلی آن اعم از مسلمان، مسیحی و یهودی خواندند و تأکید کردند: تا وقتی فلسطین به صاحبان خود بازنگردد مشکل غرب آسیا حل نخواهد شد و حتی اگر بیست، سی سال دیگر هم تلاش کنند که رژیم صهیونیستی را سر پا نگه دارند -که ان‌شاءالله نمی‌توانند- این مسئله، حل شدنی نخواهد بود.
رهبر انقلاب افزودند: فلسطین باید به مردم آن بازگردد و پس از تشکیل نظام فلسطینی، خودشان تصمیم بگیرند که با صهیونیست‌ها چه کنند.
ایشان با اشاره به تحرکاتی برای عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه، گفتند: بعضی‌ها خیال می‌کنند با این کارها مسئله حل خواهد شد در حالی که با فرض عادی شدن روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عربی اطراف، نه تنها مشکل حل نمی‌شود بلکه مشکل متوجه دولت‌هایی خواهد شد که با چشم بستن بر جنایات رژیم اشغالگر با آن دست دوستی داده‌اند و ملت‌ها به جان خود آن دولت‌ها خواهند افتاد.
در ابتدای این دیدار وزیر آموزش و پرورش در گزارشی از مراحل نهایی بازنگری در سند تحول خبر داد. آقای صحرایی، تصویب نقشه‌ راه اجرایی سند تحول با محوریت معلمان، برنامه‌های درسی و تربیتی، مدارس و ارزشیابی تحصیلی را از دیگر فعالیت‌ها اعلام کرد.
استخدام کم‌سابقه ۷۰ هزار معلم با اولویت جذب دانشجو-معلمان، تکمیل و ساخت ۲۹۰۰ مدرسه در سراسر کشور، افزایش سهم دانش‌آموزان فنی‌وحرفه‌ای در مقطع تحصیلی متوسطه دوم، پیگیری سیاست «هر دانش‌آموز یک مهارت شغلی» ، ارتقای امور پرورشی و مشاوره‌ای از جمله محورهای گزارش وزیر آموزش‌وپرورش در این دیدار بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است
  • فیلمی متفاوت از کنکور دادن دانش آموزان قبل از انقلاب
  • آموزش زبان فارسی در ارمنستان موجب تقویت تعاملات دو کشور می‌شود
  • محتواهای کمک‌ آموزشی برای امتحانات نهایی موضوعیتی ندارد
  • حضور ۳۰ هزار دانش‌آموز کرجی در کنکور امسال
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • دانش‌آموزان باید بدانند چرا ایران حاضر به ایجاد روابط با برخی کشورها و دولت‌ها نیست
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان