Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-29@12:49:20 GMT

راه‌اندازی «خانه امن» جدید در تهران

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۲۸۸۱۳

راه‌اندازی «خانه امن» جدید در تهران

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران در روز جهانی قربانیان خشونت از بهره‌مندی ۲۸۰ فرد خشونت‌دیده از خدمات بهزیستی طی سال گذشته خبر داد.

فاطمه ارزانیان در گفتگو با ایسنا، با اشاره به خدمات سازمان بهزیستی به افراد خشونت‌دیده یا در معرض آسیب، بیان کرد: طی سال گذشته ۲۸۰ فرد خشونت‌دیده یا در معرض خشونت با میانگین سنی ٢٥ تا ٣٥ سال از سازمان بهزیستی خدمت گرفتند و از خدمات تخصصی مددکاری، روانشناسی، بهداشتی، حقوقی، آموزشی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. با هدف توانمندسازی و بازگشت به کانون گرم خانواده یا جامعه بهره‌مند شدند.

وی ضمن تشریح نوع خدمات تخصصی سازمان به افراد خشونت‌دیده یا در معرض خشونت، اظهار کرد: خدمات به جامعه هدف در چند بخش ارائه می‌شود که خدمات سرپایی شامل خدمات تخصصی مددکاری اجتماعی، روانشناسی، پزشکی و… است. در خدمات اقامت شبانه‌روزی، علاوه بر ارائه خدمات سرپایی، افراد می‌توانند حداکثر به مدت ١٢٠ روز از خدمات نگهداری موقت استفاده کنند؛ این مدت در صورت نیاز با تأیید تیم تخصصی برای ٦٩ روز دیگر نیز قابل تمدید است.

به گفته معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران، انجام حمایت‌های مالی طبق دستورالعمل مالی سازمان بهزیستی و بخشنامه‌های ارسالی از دفتر امور آسیب‌دیدگان اجتماعی و ایجاد فرصت‌های اشتغال موجود در سازمان بهزیستی یا سایر سازمان‌ها با هدف توانمندسازی، از دیگر خدمات تخصصی به افراد در معرض آسیب یا خشونت‌دیده است.

ارزانیان خاطرنشان کرد: همچنین ارائه خدمات تخصصی توسط سایر سازمان‌ها به افراد خشونت‌دیده با شناسایی و برقراری ارتباط حرفه‌ای، هماهنگی‌های لازم از طریق برگزاری جلسات توجیهی و ترجیحاً با انعقاد تفاهم نامه با نهاد‌های ذیربط از جمله مراکز نیروی انتظامی، دادگستری، زندانها، پزشکی قانونی و … به منظور شناسایی و ارائه خدمات تخصصی امکان‌پذیر است.

وی در ادامه این گفتگو و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شرط بازگرداندن افراد خشونت‌دیده به خانواده‌شان چیست؟، گفت: ترخیص خدمت‌گیرندگان با نظر خدمت‌گیرنده و تأیید تیم تخصصی، زمانی که بستر‌های مناسب برای خدمت‌گیرنده فراهم شده باشد، صورت می‌پذیرد؛ ترخیص فرد خشونت‌دیده یا در معرض خشونت مشروط بر این است که او پس از طلاق از لحاظ اقتصادی و اجتماعی به استقلال رسیده باشد، دارای شغل درآمدزا و سلامت عقلانی و روانی باشد. همچنین بازگشت به خانواده در صورت اصلاح رفتار فرد آزارگر و در صورت تأیید اصلاح رفتار و سلامت روانی آزارگر توسط پزشکی قانونی و اخذ تعهد قضایی از فرد آزارگر مبتنی بر عدم تکرار خشونت و اطمینان تیم تخصصی مرکز از امن بودن بازگشت خدمت‌گیرنده به زندگی با فردی که قبلاً دست به خشونت زده، صورت می‌گیرد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی استان تهران همچنین درخصوص برنامه امسال بهزیستی برای توسعه خدمات به افراد آسیب‌دیده نیز یادآور شد: برنامه امسال بهزیستی افزایش ظرفیت حداقل یک مرکز با توسعه خوابگاه آن و اضافه کردن مرکز غیردولتی دیگری به خانه‌های امن است که خدمات مددکاری، روانشناسی، بهداشتی و درمانی، خدمات حقوقی و فرهنگی، آموزشی و اشتغال با هدف توانمندسازی جامعه هدف در این خانه‌ها صورت می‌پذیرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: خشونت خانگی خشونت دیده یا در معرض افراد خشونت دیده سازمان بهزیستی خدمات تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۸۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار

«علی محمد قادری»، با اشاره به بهره‌گیری سازمان بهزیستی از ظرفیت مساجد، بیان کرد: سازمان بهزیستی در اجرای برنامه ها تلاش دارد که از سازه زنده جهان اسلام یعنی مساجد بهره مند شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه مسجد مکان مقدس و خانه خدا است، تصریح کرد: خوشبختانه یک وفاق جدی اتفاق افتاده است و ما فعالیت های خودمان را معطوف به حضور در مسجد نموده‌ایم، زیرا که فعالیت در مساجد مشمول برکات بسیاری است.

وی ادامه داد: به همین دلیل سازمان بهزیستی از ظرفیت خانه های خدا برای رسیدگی به مسائل و مشکلات بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت و نیز تسهیل‌گری امورات آنها استفاده می‌کند.

قادری افزود: همچنین در قالب طرحی، رسیدگی به وضعیت و مشکلات افراد دارای معلولیت را در مساجد مورد توجه قرار دادیم و بنا داریم که این جلسات را در سال جدید در ۵۰۰ مسجد برگزار نماییم.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی | جزییات این طرح چیست؟
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟