Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-بیست و پنجمین جلسه شورای هماهنگی معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق با میزبانی منطقه 10 و با هدف بررسی انجام همکاری‌های مشترک جهت تحقق محلات دوستدار کودک برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 10، مهدی امیری مدیرکل آموزش‌های شهروندی ضمن بیان کلیاتی از فعالیت‌های آن اداره‌کل و استقبال از انجام همکاری‌های مشترک میان معاونت‌های ترافیک و اجتماعی، اقداماتی همچون احداث اتاق‌های مادر و کودک را از جمله نتایج موفق همکاری‌های پیشین برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به بودجه اندک تخصیص یافته به بخش آموزش‌های شهروندی، عدم گردآوری و مستندسازی تولیدات و محصولات آموزشی در سنوات گذشته، گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی به صورت پراکنده در معاونت‌ها و بخش‌های مختلف شهرداری از جمله مهمترین آسیب‌های فعالیت‌های آموزشی است.
مدیرکل آموزش‌های شهروندی آمادگی مجموعه تحت مدیریت خود را جهت اصلاح و بهبود این فرآیندها اعلام کرد.
امیری در زمینه محلات دوستدار کودک اظهار داشت: از سال 98 مطالعاتی در زمینه ایجاد محلات دوستدار کودک در معاونت فرهنگی و اجتماعی آغاز شده و در 13 منطقه شهر تهران محلاتی به عنوان پایلوت جهت اجرای محله دوستدار کودک انتخاب شد.
در ادامه، مدیران بوستان‌های آموزش ترافیک مناطق 10، 16 و 17 ضمن استقبال از حضور فعال بوستان‌های آموزش ترافیک در دستیابی به اهداف محلات دوستدار کودک، کمبود اعتبارات نگهداشت بوستان‌های آموزش و همچنین فقدان نیروی متخصص جهت فعالیت در بوستان‌های آموزش ترافیک از مهمترین مشکلات کارکردی این بوستان‌ها برشمردند.
در پایان جلسه، «مهدی گلشنی» مدیرکل حمل و نقل عمومی و امور مناطق معاونت حمل و نقل و ترافیک، آموزش را یکی از مهمترین مولفه‌های مهندسی ترافیک برشمرد و ضمن استقبال از انجام هر گونه همکاری مشترک با معاونت فرهنگی و اجتماعی در زمینه انجام اقدامات آموزشی، تصریح کرد: علاوه بر 13 منطقه فعلی، لازم است به فوریت در 9 منطقه دیگر نیز محلاتی مناسب انتخاب شده و برنامه عملیاتی محلات دوستدار کودک برای آن موارد تدوین شده و اجرایی شود.
وی اصلاح ساختاری آموزش معاونت‌های ترافیک مناطق را از دیگر فعالیت‌های مهم و کلان معاونت حمل و نقل و ترافیک دانست و بهسازی و نگهداشت بوستان‌های ترافیک مناطق به خصوص بهسازی بخش‌های آسفالتی را از جمله اولویت‌های مهم معاونت‌های حمل و نقل و ترافیک اعلام کرد.
گلشنی افزود: با هدف اجرایی کردن نتایح حاصل از مطالعات شهر دوستدار کودک، کارگروهی متشکل از مدیران معاونت‌های اجتماعی و ترافیک، معاونان حمل و نقل و ترافیک مناطق منتخب و همچنین مشاوران پروژه تشکیل شده و ضمن بررسی و اعتبارسنجی نتایج آن مطالعات اقدامات اجرایی شهر دوستدار کودک و زمانبندی اجرای آن موارد تعیین شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دوستدار کودک محلات دوستدار کودک حمل و نقل و ترافیک بوستان های آموزش ترافیک مناطق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۹۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است

معاون علمی و پژوهشی سپاه استان قزوین، گفت: شعار سال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم یک راهبرد اجرایی برای همه اقشار مردم و مسئولان است که با تحقق آن مشکلات اقتصادی، سیاسی و فرهنگی هم برطرف می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، کریم عباسی در نخستین جلسه این معاونت ضمن تشریح و تبیین محورهای شعار سال که توسط مقام معظم رهبری اعلام شده، اظهار داشت: اگر چه فعالیت‌های بسیار خوب و مثبتی در حوزه تولید و چرخه اقتصاد در کشور صورت گرفته، ولی بیان مستمر این مهم در سال‌های اخیر توسط معظم‌له نشان از اهمیت استمرار، تلاش و نیاز به ایجاد دگرگونی در حوزه تولید و علم کشور است.

وی افزود: افکار عمومی و مردم باید نتایج فعالیت تولیدی و تحقق راهبرد سال را در عملکرد مسئولان لمس کند، چرا که ریشه حل مشکلات اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و بین‌الملل در تحقق شعار سال است و این مهم با مقوله علم قابل رفع شدن است و این موضوع نشان‌دهنده ارزش علم و عالم است.

معاون علمی و پژوهشی سپاه استان قزوین، خاطرنشان کرد: بی‌تردید برای هر پدیده در عالم هستی یک سیر تکامل قابل تصور است و اگر استعدادها و ظرفیت‌های موجود در جامعه به شکل صحیح به‌کارگیری شود می‌توان به جهش تولید دست یافت و نتایج شیرین آن را در کشور حس کرد.

عباسی به دستاوردهای جشنواره علمی جهادگران علم و فناوری این معاونت در استان قزوین اشاره کرد و افزود: این جشنواره تنها به یک همایش ختم نمی‌شود و برگزاری جشنواره علمی آغاز یک حرکت علمی در استان است که به همین منظور دبیرخانه این جشنواره فعال بوده و زمینه ساز فعالیت های جشنواره آتی خواهد بود.

وی تصریح کرد: سعی ما در معاونت علمی و پژوهشی در راستای شعار سال؛ شناسایی ظرفیت های مردمی و نیازهای مسئولان و ایجاد ارتباط بین این دو حوزه است تا بتوانیم گام اصلی را برای سربلندی و اعتلای جمهوری اسلامی ایران برداریم.

گفتنی است، در این جلسه هریک از مسئولان علمی نواحی و اقشار به ارائه گزارشی از فعالیت‌های خود در سال گذشته پرداخته و در خصوص برنامه‌های سال جدید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • ۴۸۰ کودک بازمانده از تحصیل در خراسان جنوبی به چرخه آموزش برگشتند
  • آتش‌نشانان بوشهری کودک گرفتار در بالابر را نجات دادند
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش سریع‌تر اجرایی شود
  • مخبر: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع تر اجرایی شود
  • سند تحول بنیادین آموزش و پرورش هرچه سریع‌تر اجرایی شود
  • شعار سال یک راهبرد اجرایی برای حل مشکلات است
  • رئیسی: به صورت ویژه در دستور کار وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی باشد