Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، کنسرت علیرضا طلیسچی خواننده موسیقی پاپ شامگاه چهارم تیرماه طی دو سانس ۱۸:۳۰ و ۲۲ در برج میلاد برگزار شد و این خواننده منتخبی از قطعاتش را به همراه تازه‌ترین اثر خود برای مخاطبانش خواند.

این کنسرت با قطعه زندگی جونم آغاز شد و در ادامه نوبت به اجرای قطعات تو فکر می‌کنی کی‌ای و نفس کی بودی تو رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

طلیسچی ای دل خودم را آغاز تغییر مسیر موسیقایی خود دانست و گفت: به همین دلیل است که علاقه دارد این قطعه در فهرست آثار کنسرت‌هایش قرار بگیرد و آن را برای طرفدارانش اجرا کند.

این خواننده سپس به اجرای آی دل خودم و دیوونه دوست داشتنی پرداخت تا نوبت به سورپرایز کنسرتش برسد.

طلیسچی برای اجرای تازه‌ترین اثر خود، به همراه ارکسترش به جلوی صحنه آمد و با نشستن روی صندلی در کنار آنها، قطعه یه دریا نریم را برای تماشاگران اجرا کرد. این نخستین باری بود که طلیسچی قطعه‌ خود را با چنین چیدمانی اجرا می‌کند و همین امر فضای خودمانی به کنسرت او داد که همخوانی و همراهی مخاطبان را نیز به همراه داشت.

با اجرای قطعات لیلا و دل به دل، نوبت به قطعه قاف رسید که ابتدا بدون موسیقی و با همخوانی یک‌صدای تماشاگران به اجرا درآمد و در ادامه این قطعه به‌ صورت کامل و همراهی ارکستر شنیدنی‌تر شد.

سختگیر، آخرش قشنگه، نه نمیارم و ای دل غافل دیگر قطعات اجرایی کنسرت چهارم تیرماه طلیسچی بودند.

به درخواست مخاطبان قطعات دریا، قاف و دیوونه دوست داشتنی مجدداً اجرا شدند.

در این کنسرت محمد عارف (گیتار نایلون)، مهراد حیدری (گیتار الکتریک)، فرید الهی (بیس)، امیرحسین آزموده (پرکاشن)، کامیار عبدی (درامز)، مسیح منتظری (کیبورد) و سهند اسدی (ساکسیفون) به رهبری امیر بهادر دهقان نوازنده کیبورد در کنار طلیسچی به اجرا پرداختند. 

این کنسرت به همت موسسه فرهنگی هنری نوای سپند به مدیریت مهدی اسفندیار برگزار و برای دهم تیرماه در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تهران نیز تمدید شد.

برچسب‌ها علیرضا طلیسچی کنسرت موسیقی موسیقی پاپ برج میلاد تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علیرضا طلیسچی کنسرت موسیقی موسیقی پاپ علیرضا طلیسچی کنسرت موسیقی موسیقی پاپ برج میلاد تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۹۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران

مهدی وجدانی آهنگساز و رهبر ارکستر قطعه «DONDOBAY» دوندوبای را با تنظیم متفاوت منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، مهدی وجدانی آهنگساز و رهبر ارکستر درباره این کار توضیح داد: قطعه «DONDOBAY» براساس موسیقی شمال خراسان است که این قطعه را برای کوارتت زهی که شامل دو ویلن، یک ویولا و یک ویلنسل تنظیم و سعی کردم که به ساختار و بافت اثر لطمه‌ای وارد نشده و آن را حفظ کنم. همچنین در یک بخش‌هایی نیز سعی کردم در تنظیم از فرهنگ و آیین موسیقی آن منطقه استفاده کنم. به هر حال همه ما می‌دانیم که آن‌ها در این قطعه علاوه بر موسیقی که با دوتا خراسانی اجرا می‌کنند، رقص‌هایی همانند رقص چوب نیز دارند و سعی کردم که این قطعه را نوعی تنظیم کنم که بتوانیم آن ریتم و رقص‌ها را نیز با هارمونی مدرن بشنویم.

مدرس آکادمی هنرهای مدرن استانبول ادامه داد: بحث موسیقی شمال خراسان را نیز تمام مردم ایران می‌دانند که از قدیم مهد فرهنگ و تمدن بوده و به دلیل وسعت جغرافیایی که داشته، سرشار از موسیقی و فرهنگ بوده و همینطور فرهنگ کتبی شفاهی همانند شاهنامه، لیلی و مجنون، شاه‌صنم و... که آن‌قدر خراسان گسترش داشته که موسیقی آن شامل خراسان شمال، شرق، جنوب است، به دلیل اینکه در آن منطقه، اقلیت‌های کرد، ترک، ترکمن و دامنه وسیعی از این گویش‌ها هستند، سبک‌های مختلف موسیقی نیز در آن منطقه وجود دارد و به همین علت بخش خراسان و موسیقی آن حائز اهمیت بوده است.

او اضافه کرد: از دوران موسیقی کلاسیک و دوره رمانتیک مشاهده می‌کنید ریشه اکثر موسیقی‌های آن دوره، بر اساس موسیقی‌های فولک یا محلی آن بوده که نمونه‌های آن در آثار بتهوون، برامز، فرانس شوبرت و... بوده است. منشاء اصلی موسیقی تمام آهنگسازان کلاسیک و معاصر، به موسیقی محلی، فولک و نواها و آواهایی که در آن زمان داشتند، برمی‌گردد.

وجدانی همچنین گفت: به نظرم شنیدن موسیقی‌های فولکلور که در هر بخشی از کشور و شنیدن آن‌ها با تنظیم‌های جدید، می‌تواند سرآغاز اتفاق جدید در موسیقی کشور باشد به دلیل اینکه این آثار قابلیت این را دارند که این ملودی‌ها برای ارکستر سمفونیک و یا ارکستر ملی تنظیم شوند و این آثار بسیار جذاب و شنیدنی خواهد بود چرا که قطعا این‌ها در بن مایه ایرانی‌ها بوده و با این قطعات ارتباط می‌گیرند.

رهبرارکستر MSA استانبول در پایان نیز گفت: این قطعات را با ساختار مدرن و معاصر تنظیم کردم، قطعا اگر از سازهای اصیل ایرانی استفاده می‌کردم، شاید حس و حال آن تغییر پیدا می‌کرد. به شخصه علاقه داشتم که قطعات را به صورت مدرن تنظیم کنم یعنی جغرافیای آن را مقداری جهانی ببینم. به همین علت، سازها را در کوارتت زهی آوردم که که تماما سازها کلاسیک هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • پولاد کیمیایی خواننده «گالیله» شد
  • خوانندگی پولاد کیمیایی برای «گالیله» + ویدیو
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • کنسرت سامان احتشامی دو شب دیگر تمدید شد/ پنج شب اجرا در تالار رودکی
  • آغاز عملیات تکمیلی ۴ خطه شدن محور خروجی دره شهر به طول ۱۱‌.۵ کیلومتر
  • گریه ناگهانی آقای خواننده در هنگام اجرای آهنگ در کنسرت | فیلم
  • تصاویر جدید جاستین بیبر که طرفدارانش را نگران کرد + عکس
  • «شب نغمه‌های اذان ایرانی» روی صحنه می‌رود