Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عزیزالله سیفی روز یکشنبه در نشست مشترک اعضای شوراهای اسلامی تبریز و یزد با بیان اینکه پیوندهای دینی، فرهنگی، تاریخی و دوستی شهرهای تبریز و یزد، عمیق و دیرینه است، خاطرنشان کرد: تبریز و یزد از گذشته‌های دور مراودات اقتصادی، تجاری، بازرگانی و حتی مدیریتی با هم داشته‌اند.

وی اظهار داشت: وجود «خانه تبریزی‌ها » در یزد، نماد این مراودات بوده و علاوه بر این نخستین شهردار بعد از انقلاب یزد، رییس ۲ دوره شورای شهر یزد و یکی از شهرداران مناطق این شهر در زمان کنونی، تبریزی بوده و هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای اسلامی یزد، گفت: با توجه به سوابق و تجارب مدیریت شهری تبریز در حوزه‌هایی مانند سرمایه گذاری بخش خصوصی، عمرانی، خدماتی و فرهنگی، می توان زمینه را برای انتقال تجارب مدیریت شهر تبریز به یزد فراهم کرد.

سیفی، با اشاره به اینکه تبریز به عنوان شهری با ویژگی‌ها و شاخص‌های «جهان‌ شهری» است، ادامه داد: یزد نیز به عنوان دومین شهر تاریخی جهان بعد از ونیز بوده و بافت تاریخی و قدیمی این شهر در زمره زنده‌ترین و پویاترین بافت‌های تاریخی جهان به شمار می‌رود که زندگی در تار و پود آن جاری و ساری است.

به گزارش ایرنا، اعضای شورای اسلامی یزد که به منظور تبادل نظر و دیدار با اعضای شورای اسلامی و شهردار تبریز و بازدید از طرح ها و پروژه های عمرانی، خدماتی و سرمایه گذاری شهرداری به این شهر سفر کرده اند، در نشست کاری و مشترک با اعضای شورای اسلامی تبریز شرکت کردند.

تبادل نظر در خصوص تجارب و موفقیت های مدیریت شهری تبریز و هم اندیشی با اعضای کمیسیون های تخصصی شورای اسلامی شهر از دیگر اهداف سفر اعضای شورای اسلامی یزد به تبریز است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز شورای اسلامی شهر تبريز یزد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز شورای اسلامی شهر تبريز آذربایجان شرقی تبریز شورای اسلامی شهر تبريز یزد اعضای شورای اسلامی تبریز و یزد مدیریت شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۰۸۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس

ایسنا/مازندران رئیس شورای شهر چالوس با اشاره به توجه مدیریت شهری به توسعه همه جانبه بخصوص توسعه زیرساختی در شهر، گفت: کارهای زیرساختی، مدیریت قوی و اتاق فکر قوی دغدغه اصلی مدیریت شهری چالوس است.

آرش رضوی امروز، ۸ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های کوتاه، میان و بلندمدت مدیریت  شهری در جهت توسعه در چالوس اظهار کرد: اولویت با اقدامات زیرساختی است و در کنار آن کارهای واکسی از جمله مبلمان شهری، رنگ‌آمیزی و جمع آوری زباله و سایر اقدامات انجام می‌شود.

وی تلاش در جهت کاهش بار ترافیکی معضل همیشگی چالوس را از مهم‌ترین اقدامات برشمرد و گفت: محدودیت کوه، جنگل و دریا موجب شده است چالوس یک شهر خطی باشد.

رضوی با بیان اینکه این شهر تنها شهری است که تمامی فضای ساحلی شهری آن باز است، تصریح کرد: برای رفاه شهروندان از رودخانه چالوس تا سردابرود مسیر پیاده رو و دوچرخه رو احداث خواهد شد و تا پایان امسال از پل آب‌نما به رادیو دریا متصل و مسیر ۱۷ شهریور به رادیو دریا کوتاه خواهد شد.

رئیس شورای شهر چالوس، روشنایی معابر و بلوارهای سطح شهر و پیاده روها را از دیگر اقدامات مهم برشمرد و گفت: در سال گذشته حدود ۵۰ میلیارد صرف خرید  روشنایی و حدود ۲۰ میلیارد برای نصب آن شد که در حال انجام است.

رضوی  پیاده رو سازی و مکانیزه کانال را از دیگر اقدامات دانست و یادآور شد: در رادیو دریا ۳۷ کیلومتر کانال کشی برای پیاده روسازی انجام شد.

وی با اشاره به آسفالت معابر چالوس به حجم اعتباری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان در راستای عدالت محوری انجام شد، بیان کرد: امسال بوستان‌ها و پارک‌ها درعلویکلا، دارمیشکلا، شمال آباد، اشکاردشت و آبرنگ به‌زودی تجهیز و بهسازی می‌شود.

رئیس شورای شهر چالوس به تملک ۳۶ هزار متر برای ساختمان جدید شهرداری با همکاری سپاه خبر داد و یادآور شد: حیاط و فضای ساختمان جدید شهرداری باید به عنوان بوستان مرکزی شهر تبدیل شود و همه مردم از آن استفاده کنند.

رضوی خاطرنشان کرد: کشتارگاه سنتی چالوس از دغدغه‌های مردم و بویژه منطقه عسل‌سر و فرج آباد است که با احداث کشتارگاه صنعتی جدید در فضای جدید در مرزن آباد این معضل بزرگ برطرف خواهد شد و مدیریت شهری در نظر دارد بخشی از فضای کشتارگاه را در زمینه بوستان و فضای بازی و بخشی هم به مزار یوسف رضا اختصاص دهد.

وی از دیگر خدمات مدیریت شهری در چالوس را حل معضل زباله دانست و گفت: با پیگیری مدیریت شهری محل دفع زباله در نواب تعطیل و با کمک فرماندار به زباله سوز نوشهر انتقال یافت.

رئیس شورای شهر چالوس از تصویب بودجه هزار و ۵۰ میلیارد تومانی شورا خبر داد و افزود: از این میزان بودجه ۲۷۰ میلیارد تومان بودجه جاری و مابقی برای کارهای عمرانی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • پیشرفت‌های شهرداری مبارکه نتیجه تعامل موثر با شورای شهر است
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • توجه مدیریت شهری به توسعه زیرساختی شهر چالوس
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • توصیه‌های رئیس دستگاه قضای البرز به شورای شهر کرج
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز