Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمحمد علوی روز یکشنبه می‌گوید: هر چند ۸۰ درصد شهر‌های کشور و بیش از ۹۰ درصد شهر‌های خوزستان در حالت آبی قرار دارند، اما باید بدانیم که این وضعیت شکننده است.

او گفت: طبق آمار و گزارشات، خیز مجدد بیماری در دنیا شروع شده و موارد بیماری نسبت به هفته گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته است. همچنین موارد بیماری در کشور‌های اروپایی بزرگ بین ۳۰ تا ۷۰ درصد افرایش یافته که علت آن، واریانت‌های جدید اُمیکرون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مرکز بهداشت خوزستان ادامه داد: در منطقه خاورمیانه و به ویژه همسایگان شرقی و غربی ما، موارد بیماری در حال افزایش است و با توجه به ترددی که در مرز‌ها صورت می‌گیرد احتمال ورود واریانت و زیرواریانت‌ها از این طریق وجود دارد لذا باید کنترل مرز‌ها با شدت بیشتری انجام شود.

این مقام مسئول دلیل دیگر خیز بیماری را افت پوشش واکسیناسیون و ایمنی در کشور و خوزستان دانست و گفت: تاکنون بیش از هفت میلیون و ۳۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده، اما با این وجود پوشش ما نسبت به ماه‌های قبل ثابت مانده است.

به گفته آقای علوی؛ هم اکنون پوشش نوبت اول واکسیناسیون در خوزستان ۸۵ درصد، نوبت دوم ۷۴.۳ و نوبت سوم ۳۴.۳ درصد است.

رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: طبق نظر سازمان جهانی بهداشت، بیماری کرونا مثل آنفولانزا شده و هر سال باید یک دُز واکسن تزرزق کنیم لذا توصیه می‌شود آن‌ها که تا به حال واکسن نزده اند نسبت به این امر اقدام کنند همچنین کسانی که واکسیناسیون آن‌ها کامل نیست دُزهای بعدی را دریافت کرده و آن‌ها که واکسیناسیون کامل انجام داده اند برای سال ۱۴۰۱ یک دُز واکسن بزنند.

این مقام مسئول گفت: لازم است که در کنار واکسیناسیون، شیوه نامه بهداشتی را رعایت کنیم که متاسفانه این روز‌ها در خوزستان کمتر از ماسک استفاده می‌شود.

او  در پاسخ به این پرسش که آیا تاکنون موردی از بیماری التور در استان مشاهده شده است؟ گفت: تا به حال مواردی از بیماری شایع التور در استان پیدا نشده، اما در مرز غربی کشور موارد التور در حال افزایش است بنابراین باید مراقبت لازم انجام شده و شیوه نامه‌های بهداشتی مربوط به آب و مواد غذایی را رعایت کنیم.

هم اکنون ۲ شهرستان خوزستان در وضعیت زرد و بقیه در وضعیت آبی کرونایی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرزهای خوزستان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۲۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عرب علیدوستی، صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش موارد ابتلاء به سرخک در این شهرستان گفت: با توجه به نزدیکی استان کرمان به استان سیستان و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین کودکان اضافه شده است.

وی افزود: خانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر دلیل واکسن سرخک را دریافت نکرده‌اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان با بیان اینکه بیماری سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد از شهروندان تقاضا کرده اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند.

وی افزود: خانواده‌های رفسنجانی واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی با واکسن MMR انجام داده و در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک، جهت انجام نمونه‌گیری فوراً به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) مراجعه کنند.

.

کد خبر 6094301

دیگر خبرها

  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند
  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟