Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهشیری رئیس‌کل دادگستری استان یزد گفت: ورودی پرونده به دستگاه قضائی استان یزد در سال ۱۴۰۰، نسبت به سال ۱۳۹۹با افزایش ۶ درصدی مواجه بوده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ غلامعلی دهشیری در گفتگو با یزدرسا، آمار و عملکرد را یکی از ابزارهای تحرک در هر دستگاهی دانست و گفت: ورودی پرونده به دستگاه قضائی استان یزد در سال ۱۴۰۰، بالغ بر ۲۳۶ هزار و ۴۰۰ مورد بوده که نسبت به سال گذشته با افزایش ۶ درصدی مواجه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی مهاجرپذیری، جرائم مربوط به مواد مخدر و مسائل و مشکلات اقتصادی را در افزایش ورودی پرونده به دستگاه قضا تأثیرگذار خواند و ادامه داد: براساس گزارش معاونت راهبردی قوه قضائیه مربوط به سال ۱۴۰۰، استان یزد از حیث میزان ورودی پرونده به شعب فعال رتبه ۱۲ را به خود اختصاص داده است.   رئیس‌کل دادگستری استان یزد عنوان کرد: یزد در شاخص خروجی پرونده از دستگاه قضائی استان در سال ۱۴۰۰ با بالغ بر ۲۴۸ هزار فقره پرونده رتبه دوم را در کشور به خود اختصاص داده است که با افزایش سه‌درصدی نسبت به سال ۱۳۹۹مواجه بوده است.   دهشیری افزود: متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب قضایی استان در سال ۱۴۰۰، ۹۳ روز است که در مقایسه با سال ۱۳۹۹ با ۱۵۴ روز متوسط زمان رسیدگی، ۲۱ روز معادل ۱۸ درصد کاهش یافته است.   وی رتبه اول بالاترین عملکرد دستگاه قضائی در کشور را از نقاط قوت استان یزد خواند و گفت: دستگاه قضائی استان یزد با کاهش ۲۳.۲ درصدی از موجودی پرونده‌‌های سال ۱۴۰۰ بالاترین عملکرد و رتبه اول را در کشور به خود اختصاص داده است.   دهشیری گفت: در موضوع صلح و سازش نیز که موجب کاهش ورودی پرونده به دستگاه قضا می‌شود با ۵۳.۶ درصد مصالحه در پرونده‌ها رتبه دوم کشور به یزد تعلق گرفته و در حوزه عملکرد شوراهای حل اختلاف نیز رتبه پنجم کشور متعلق به یزد است و شوراهای حل اختلاف استان ۵۶.۶ درصد از پرونده‌های قابل صلح را به صلح ختم کردند.   انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: ورودی پرونده به دستگاه دستگاه قضائی استان یزد سال ۱۴۰۰ ۶ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۲۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آجیل فروش متخلف در زنجان جریمه شد

رضا مظفری گفت: با گزارش گشت مشترک تعزیرات حکومتی، پرونده گرانفروشی واحد آجیل فروشی در شهر زنجان به شعبه چهارم تعزیرات حکومتی زنجان ارسال شد.

مظفری گفت: پرونده این واحد صنفی آجیل و خشکبار با ارزش ۸۳ میلیون ریال در شعبه چهارم بدوی تعزیرات حکومتی زنجان رسیدگی شد.

وی اضافه کرد: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده و نظریه کارشناسی، تخلف را محرز دانست و متهم را به پرداخت ۸۳۰ میلیون ریال جریمه نقدی معادل ۱۰ برابر ارزش تخلف محکوم کرد.

مظفری، از تسریع در رسیدگی به پرونده های گرانفروشی در سطح استان خبر داد و گفت: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌ های حوزه کالا و خدمات در سطح کشوری ۱۱ روز و در استان زنجان ۷.۵ روز است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان خاطر نشان کرد: علت طولانی شدن روند بررسی برخی پرونده‌ها زمان‌بر بودن تحقیقات مربوط به نوع تخلف و استعلامات مربوط است.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • رسیدگی قضائی به اخلال ۶۰۰۰ میلیارد ریالی در نظام اقتصادی
  • آجیل فروش متخلف در زنجان جریمه شد
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • هوشمندسازی حداکثری و عدم ارجاع پرونده‌های ناقص
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • استفاده ۷۸ درصدی از سامانه ارجاع پرونده به کارشناسان