Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، « بهراد زندیه » در نشست خبری خود درباره تولید داروها، واکسن، مکمل‌ها و کنستانتره‌های دامی افزود: این کشورها شامل روسیه، ترکیه، عراق، آذربایجان، ترکمنستان، افغانستان، پاکستان و ونزوئلا  هستند که مذاکره با کشور ونزوئلا به نتیجه رسیده است.

مدیرعامل شرکت شیمی دارو کوثر عنوان داشت: در صورت انعقاد قراراداد با کشورهای یاد شده به میزان نیازشان ما توان صادرات محصولات بدون محدودیت را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  طی سه تا چهار ماه آینده نخستین محموله از این محصولات صادر می‌شود.

وی به تولید سه محصول داروی انسانی اشاره کرد و گفت: اکنون در این شرکت داروی انسانی شربت گاستروپلاس، گل بنفشه و زوفا تولید می شود که آمادگی صادراتشان را داریم.

زندیه تصریح کرد: این شرکت داروهای پودری، مکمل ها و کنستانتره های دامی تولید دارد به طوری که ظرفیت تولید ۲ هزارو ۵۰۰ تن مکمل و پنج هزارتن کنسانتره دامی است.

حذف ارز ترجیحی به نفع بخش تولید

مدیرعامل شرکت شیمی دارو کوثر با اشاره به اینکه حذف ارز ترجیحی به نفع تولیدکنندگان است گفت: تزریق ارز ۴۲۰۰ تومانی از ابتدای امر اشتباه بود، زیرا به جای منافع مردم تنها عده ای واردکننده سود می بردند و  کاهشی در قیمت ها صورت نمی گرفت، اما اکنون با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و اصلاح نظام عادلانه یارانه‌ها قیمت‌ها رقابتی شده است.

وی اظهارداشت: با این اقدام دولت چون کشور از یارانه انرژی و سوخت بهره مند است همچنان تولیدات ایران با کشورهای همسایه رقابتی است بنابراین از سرگیری صادرات به نفع تولید داخل خواهد شد.

کاهش قاچاق در پی حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی

زندیه کاهش قاچاق را از دیگر مزایای این طرح دانست و گفت: پیش از این به دلیل دریافت ارز ۴۲۰۰ تومانی بخشی از تولیدات شامل مکمل ها و کنستانتره های دامی به صورت قاچاق از کشور خارج می شد اما اکنون با این اقدام دولت میزان قاچاق کاهش می یابد که این امر به نفع منافع ملی کشور است.

وی تنها مسئله را کمبود نقدینگی تولیدکنندگان دانست و افزود: اکنون نقدینگی بخش تولید دارو، واکسن، مکمل ها و کنستانتره های دامی حدود ۴ برابر افزایش یافته اما تلاش داریم تاثیر چندانی بر قیمت کالاهای تولیدی نداشته باشد زیرا پیش از این نیز بخشی از مواد اولیه با ارز نیمایی تامین می شد.

افزایش دو برابری تولید تا سال ۱۴۰۵

مدیرعامل شرکت شیمی دارو کوثر با اشاره به این که مکمل و کنسانتره های دامی بین ۵ تا ۱۰ درصد خوراک دام و طیور کشور را تشکیل می دهد، گفت: این شرکت توانسته با تولیدات خود سهم  ۴ درصدی در تولید مکمل های دامی کشور را به خود اختصاص دهد.

وی افزود: طبق برنامه ریزی قرار است برای سال ۱۴۰۵ میزان تولید این شرکت به دو برابر افزایش یابد.

وی با بیان اینکه بخشی از مواد اولیه تولید مکمل ها و کنستانتره دامی از کشورهای اروپایی و چین  تامین می شود تصریح کرد: بنابراین تولیدات این شرکت از کیفیت مطلوبی برخوردار است.

به گفته وی، اکنون این شرکت چهار طرح دانش بنیان را در دست اجرا دارد و همچنین دارای آزمایشگاه مرجع مجهزی است که با همکاری با سازمان دامپزشکی کشور می تواند با تشخیص بیماری ها به صنعت دام، طیور و آبزیان کشور کمک کند.

وی اضافه کرد: شرکت دارویی هلدینگ کشاورزی کوثر در جهت افزایش کیفیت تولیدات خود با مراکز دانشگاهی و علمی کشور همکاری دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور گوشت قرمز سید جواد ساداتی نژاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گوشت قرمز وزارت جهاد کشاورزی گوشت قرمز سید جواد ساداتی نژاد ارز ۴۲۰۰ تومانی حذف ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۲۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آصف مهدوی دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو گفت: ایران در زمینه تولید تجهیزات پزشکی توانمند است و ۱۷۰۰ تولید کننده تجهیزات پزشکی در ایران مشغول فعالیت هستند از این رو ایران می تواند این محصولات را به کشور‌های حوزه آفریقایی صادر کند.

دبیر شورای سیاستگذاری صادرات سازمان غذا و دارو درباره صادرات تجهیزات پزشکی ایران به دیگر کشورها  افزود: هم اکنون تجهیزات و ملزومات پزشکی تولیدی ایران به کشور‌های مختلفی در منطقه خاورمیانه، آسیا  حتی اروپا صادر می‌شود و امکان همکاری در حوزه  تنظیم گری برای تسهیل صادرات ملزومات پزشکی به آفریقا نیز مهیاست.

آصف مهدوی گفت: تولیدکنندگان ایرانی می‌توانند در حوزه انتقال فن آوری ساخت تجهیزات و همچنین تأمین کمبود‌های این حوزه به کشور‌های آفریقایی کمک کنند.

دیگر خبرها

  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند