Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اعطای بسته حمایتی دولت برای بیماران خاص و تالاسمی خبر داد و گفت: دستورالعمل اجرایی تعرفه گذاری بسته های خدمات و مراقبت های پرستاری در شورای عالی بیمه تصویب شد.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر بهرام عین اللهی در پایان هشتاد و هشتمین جلسه شورای عالی بیمه سلامت گفت: با مصوبه شورای عالی بیمه سلامت دو داروی مهم بیماران خاص از جمله یک داروی بیماران تالاسمی تحت پوشش بیمه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که در ارتباط با بیماران خاص و صعب العلاج تصمیمات خوبی گرفته شده که بعد از تخصیص بودجه لازم، اجرایی می شود، افزود: این مصوبات به وزارت بهداشت کمک می کند تا بتواند حمایت های مؤثری از بیماران خاص انجام دهد.

تصویب دستورالعمل اجرایی تعرفه گذاری خدمات پرستاری

وزیر بهداشت در ادامه با بیان این که قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری که همواره از مطالبات جامعه پرستاری بوده است، از سال 1386 به تصویب رسیده،  ولی در این ۱۵ سال اجرایی نشده بود، افزود: خوشبختانه تعرفه خدمات پرستاری امسال در هیات دولت مصوب شد و برای اولین بار در کشور اجرا می شود.

عین اللهی ادامه داد: ضوابط و دستورالعمل های اجرایی این قانون در شورای عالی بیمه سلامت تصویب شد و سازمان های بیمه گر قبول کردند که اجرایی شود.

وی با اشاره به این که جلسه شورای عالی بیمه از جلسات بسیار مهم است که با حضور نمایندگان تمام سازمان ها و شرکت های بیمه برگزار می شود، تصریح کرد: در جلسه امروز مصوبات بسیار خوبی داشتیم و  ضوابط اجرایی که در بیمه الکترونیک وجود دارد، به تصویب رسید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: ما طبق قانون بودجه باید این ضوابط را اجرا می کردیم که تمام سازمان های بیمه متعهد شدند آن را اجرا کنند.

عین اللهی ادامه داد: در مصوبه دیگر این مجوز صادر شد که در صورت قطعی برق، قطعی سامانه و موارد احتمالی که ممکن است نسخه نویسی الکترونیک با اختلال موقت مواجه شود، ۱۲ درصد موارد نسخه نویسی و ۲۰ درصدِ موارد نسخه پیچی، خارج از سامانه انجام گیرد.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی تصریح کرد: نسخه نویسی الکترونیک در بیمه سلامت بالای ۹۰ درصد اجرایی شده و بیمه‌های دیگر موظفند نسخه نویسی الکترونیک را به طور کامل انجام دهند.

پوشش بیمه ای ۷۰ درصدی خدمات توانبخشی

وزیر بهداشت در خصوص مصوبه دیگر شورای عالی بیمه سلامت گفت: این شورا  همچنین در خصوص پوشش بیمه ای خدمات توانبخشی مصوباتی داشت. شورای عالی بیمه سلامت تصویب کرد که ۷۰ درصد هزینه های بخش غیردولتی در بخش توانبخشی پوشش داده شود. این طرح در منطقه سراوان به صورت آزمایشی شروع شده است و طبق این مصوبه بیماری هایی مثل تالاسمی و اوتیسم مشمول پوشش بیمه ای مناسبی خواهند شد.

فراخوان شرکت های بیمه برای اجرای کامل نسخه نویسی الکترونیک

بنابر اعلام وبدا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه شورای عالی بیمه سلامت از تمام شرکت های بیمه خواست با حرکت جهادی برنامه نسخه نویسی الکترونیک را اجرایی کنند.

عین اللهی با اشاره به اجرای موفق این برنامه توسط سازمان بیمه سلامت ایران، افزود: برخی بیمه ها از برنامه عقب هستند که این امر مانع از  اجرای کامل نسخه نویسی الکترونیک در کشور شده است.

وی افزود: لازم است تمام بیمه ها همگام با اجرای این طرح در وزارت بهداشت، برنامه نسخه نویسی الکترونیک را اجرایی کنند.

بنا بر این گزارش در هشتاد و هشتمین جلسه شواری عالی بیمه سلامت ۱۵ دستور جلسه توسط نمایندگان ۹ شرکت بیمه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و تعدادی از آنها به تصویب اکثریت اعضا رسید.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی شورای عالی بیمه سلامت نسخه نویسی الکترونیک درمان و آموزش پزشکی بیماران خاص وزیر بهداشت پوشش بیمه عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۴۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی

دکتر عبدالحسین خسروپناه در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره سرنوشت مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در زمینه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی در کنکور سراسری افزود: مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را فقط شورا می تواند تغییر دهد و فعلا مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی و دندانپزشکی تغییر نکرده است.

وی افزود: قرار بود بر اساس این مصوبه، از مناطق محروم دانشجو جذب شود و افزایش ظرفیت به منظور رفع نیاز آن مناطق طراحی شده بود. ضمن اینکه بر اساس این مصوبه مقرر شده بود که افرادی که در این ظرفیت جذب شوند باید تعهد خدمت بدهند تا در آن مناطق محروم خدمت کنند. قرار بود سازمان برنامه و بودجه هم زیرساخت های وزارت بهداشت را تامین کند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی یادآور شد: بخشی از این مصوبه که افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش بود، اجرا شد و در بخش هایی هم بیش از ۲۰ درصد ظرفیت اضافه شد. طبیعتا عدم تامین زیرساخت ها ما را در آینده با افت تحصیلی در آموزش پزشکی مواجه کند و می تواند برای آینده خطرناک باشد.

وی با اشاره به تشکیل کمیسیون سلامت در شورای عالی انقلاب فرهنگی خاطرنشان کرد: در کمیسیون سلامت هم پزشکان، هم مهندسان مرتبط با مباحث پزشکی، هم روانشناسان و هم دیگر دست اندرکاران و صاحب نظران علم و فناوری کشور حضور دارند، از این رو شائبه تعارض منافع منتفی است. موضوع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی در این کمیسیون در حال بررسی است.

خسروپناه اظهار داشت: این مصوبه در کمیسیون سلامت در حال بررسی است و در حال جمع آوری اطلاعات جامعی در این زمینه هستند که آن را در صحن شورا ارائه کنند. اگر اعضای شورا این جمع بندی را پذیرفتند و آن را مصوب کردند یک مهلتی برای سال های آینده اجرای این مصوبه درنظر گرفته می شود.

کد خبر 6091985 زهره بال

دیگر خبرها

  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • نقشه راه اجرایی‌سازیی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • بازبینی مصوبه افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پزشکی شورایعالی انقلاب فرهنگی
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • تصویب نقشه راه اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در شورای‌عالی انقلاب فرهنگی
  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • تغییر نام جزیره ابوموسی
  • تغییر نام جزیره ابوموسی!
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین