Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی به نقل از رییس تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران گفت: علی باقری تاکید کرد که سفر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران ارتباطی به محتوای برجام ندارد.

به گزارش ایران اکونومیست، محمدعلی محسنی بندپی در توضیح نشست روز یکشنبه فراکسیون مستقلین ولایی که با حضور علی باقری رئیس تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران در این فراکسیون برگزار شد به خبرنگاران گفت: در نشست امروز رییس تیم مذاکره کننده ایران گزارشی از شرایط و وضعیت مذاکرات و روند پیشرفت آن به اعضای فراکسیون ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی فراکسیون مستقلین ولایی افزود: دراین نشست اعضای فراکسیون دغدغه‌های خود را درباره فرسایشی شدن مذاکرات احیای برجام بیان کرده و تاکید کردند که بین تحریم‌ها و مذاکرات با تورم و معیشت مردم، واسطه‌ها ایفای نقش می‌کنند که این موضوع نگران کننده است. چرا که باید مذاکرات مبتنی بر حفظ منافع مردم و رعایت خطوط قرمز نظام پیش برود.

وی با اشاره به پاسخ رییس تیم مذاکره کننده ایران به سوالات نمایندگان اظهار داشت: باقری تاکید داشت که دولت به اصول نظام پایبند و ثابت قدم است و تلاش کرده که اقتصاد و معیشت مردم را به برجام گره نزند.

محسنی بندپی تصریح کرد: در این نشست رییس تیم مذاکره کننده ایران فرسایشی شدن مذاکرات را پذیرفت اما تاکید کرد که روند مذاکرات تحت کنترل هیات مذاکره کننده است. همچنین از واسطه‌های مذاکرات هم به عنوان منافع طلبان یاد کرد.

وی با بیان اینکه در این نشست باقری درباره زمان به نتیجه رسیدن مذاکرات پاسخ شفافی ارائه نکرد، افزود: رییس تیم مذاکره کننده ایران در این نشست تاکید کرد که مذاکرات دو طرف دارد و طرفین باید با هم به توافق برسند. در نهایت هم باقری به این نکته اشاره کرد که سفر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران ارتباطی به محتوای برجام ندارد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: فراکسیون مستقلین ولایی ، اتحادیه اروپا ، محمدعلی محسنی بندپی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فراکسیون مستقلین ولایی اتحادیه اروپا محمدعلی محسنی بندپی رییس تیم مذاکره کننده ایران فراکسیون مستقلین ولایی اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۴۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان

به گزارش «تابناک» به نقل از یورو نیوز، فون در لاین در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: من با نگرانی شدید اوضاع گرجستان را دنبال و خشونت در خیابان‌های تفلیس را محکوم می‌کنم.

رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا ادامه داد: مردم گرجستان خواهان یک آینده اروپایی برای کشورشان هستند.

وی با بیان اینکه اعتراضات روز چهارشنبه مردم گرجستان در واکنش به تصویب لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» از سوی پارلمان این کشور صورت گرفته است، افزود: آنها نگرانند که از این قانون برای محدود کردن آزادی مطبوعات در گرجستان استفاده شود.

همچنین جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز خشونت علیه معترضان گرجستانی را به شدت محکوم کرد.

بورل در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: من خشونت علیه معترضان را به شدت محکوم می‌کنم و از مقام‌های گرجستان می‌خواهم که حق تجمع مسالمت‌آمیز را تضمین کنند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ادامه داد: استفاده از زور برای سرکوب معترضان غیرقابل قبول است.

بورل پیشتر نیز هشدار داده بود که این لایحه در صورت تصویب و تبدیل شدن به قانون، ممکن است شانس پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا را از بین ببرد.

به نوشته یورو نیوز، هزاران نفر از مردم گرجستان روز سه‌شنبه در حالی که پارلمان این کشور در مورد تصویب لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» بحث می‌کرد، به خیابان‌های تفلیس پایتخت گرجستان آمدند.

پلیس ضد شورش گرجستان با استفاده از گلوله‌های لاستیکی، گاز اشک آور، نارنجک‌های شوکر و ماشین‌های آب پاش، معترضانی را که پرچم‌های این کشور و اتحادیه اروپا را در دست داشتند، متفرق و چندین نفر از آنان را دستگیر کرد.

اعتراض مردم گرجستان به تصویب این لایحه در روز چهارشنبه هم ادامه داشت ولی پارلمان این کشور بدون توجه به اعتراضات، این لایحه را در روز چهارشنبه تصویب و آن را به قانون تبدیل کرد.

این لایحه جنجالی، سال گذشته با نام «عامل نفوذ خارجی» پیشنهاد شده بود و در ادامه به «شفافیت نفوذ خارجی» تغییر نام یافت.

معترضان این لایحه را بازتابی از یک قانون مشابه روسی می‌دانند و در تظاهرات خود شعار می‌دادند: نه به قانون روسی.

این قانون، رسانه‌ها و سازمان‌های غیرتجاری را ملزم می‌کند در صورتی که بیش از ۲۰ درصد از بودجه خود را از خارج دریافت می‌کنند، به عنوان نهادهای تحت نفوذ خارجی ثبت نام کنند.

«عامل خارجی» یک اصلاح مربوط به اتحاد جماهیر شوروی سابق است و چنین افرادی خائن یا دشمن کشور شناخته می‌شوند.

معترضان می‌گویند که این لایحه تلاش گرجستان برای پیوستن به اتحادیه اروپا را تضعیف می‌کند.

سالومه زورابیشویلی رئیس جمهور گرجستان نیز در شبکه‌های اجتماعی از واکنش پلیس به تظاهرات‌های روز سه‌شنبه و چهارشنبه معترضان انتقاد کرد.

وی خشونت پلیس را کاملاً غیرقابل توجیه، تحریک کننده و نامتناسب توصیف کرد.

زورابیشویلی پیشتر متعهد شده بود که در صورت تصویب این لایحه در پارلمان گرجستان، آن را وتو خواهد کرد.

همه این اعتراض‌ها و محکومیت‌ها در حالی انجام می‌شود که حامیان این قانون در گرجستان معتقدند که تصویب آن برای تضمین حاکمیت ملی گرجستان ضروری بود.

دیگر خبرها

  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • بورل: هیچ همبستگی میان اروپا درباره روسیه وجود ندارد
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان
  • بورل: آواره شدن بیش از یک میلیون نفر در رفح ویرانگر خواهد بود
  • اقدام کمیسیون اروپا علیه فیس بوک و اینستاگرام
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • استاد دانشگاه کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری