Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران گفت: برگزاری افتتاحیه رقابت های تفریحی ورزشی در مجموعه 12 هزار نفری آزادی، به مردم این موضوع را القا می کند که قرار است در سطح شهر اتفاق ورزشی خاصی رقم بخورد و همچنین باعث می شود مسئولان، ورزش را جزو اولویت های بالاتری قرار دهند.

به گزارش برنا، حسین اوجاقی با حضور در نشستی خبری در آستانه برگزاری افتتاحیه جشنواره های اوقات فراغت و فعالیت های تفریحی ورزشی محلات شهر تهران، به شریح برنامه ها و رویکردهای کلی سازمان متبوع خود پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری اظهار داشت: مدیریت شهری تهران معتقد است علاوه بر کالبد شهر باید روح شهر هم مورد توجه باشد، ورزش شهروندی که در قالب ورزش همگانی به مردم ارائه خدمت می کند محور و محل این توجه به روح شهری است.

اوجاقی خانواده محوری و محلات محوری را دو رویکرد کلی برنامه های سازمان ورزش شهرداری برشمرد و تاکید کرد: بخش عمده ای از فعالیت های ما مانند همایش های پیاده روی در قالب رویدادها دنبال می شود. 

وی به فرصت ها و تهدیدهای ناشی از شیوع پاندومی کرونا اشاره کرد و افزود: پیش از کرونا ١٩ میلیون و ١٥ هزار نفر از خدمات ورزش شهرداری در سانس های مختلف استفاده داشتند اما این آمار در دوره کرونا تغییر کرد که البته طبیعی هم می نمود. ما در این دوره به دلیل فرسودگی مجموعه های ورزشی ناشی از عدم استفاده شهروندان از امکانات، آسیب هایی متحمل شدیم که باید به آنها رسیدگی شود.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در بخش دیگری از اظهارات خود به مسابقات محله قهرمان اشاره کرد و افزود: این رقابت ها در قالب ٨ رشته و ابتدا به صورت محله ای برگزار می شود و سپس برترین های محلات رقابت با یکدیگر را ادامه می دهند و اینگونه قهرمان و برترین های شهر مشخص می شود. از این مرحله به بعد محله قهرمان می تواند ابعادی ملی به خود بگیرد زیرا با هماهنگی با کلانشهرهای کشور، آمادگی رقابت در سطحی ملی نیز به وجود می آید و به همین دلیل محله قهرمان، به شهر قهرمان بدل می شود.  

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تهران در ادامه این نشست خبری و در بخش پاسخ به پرسش خبرنگاران در رابطه با تغییر ذائقه ورزشی مردم و برنامه های پیش بینی شده برای همراستا کردن نگاه و نگرش ها به ورزش های سنتی گفت: با رعایت یکسری ملاحظات برنامه ریزی هایی بر اساس سخت افزارهای موجود در محلات شده است، در واقع دنبال این هستیم بر اساس تجهیزات و زیرساخت های موجود فعالیت در برخی رشته ها و به خصوص رشته های جدید را پیگیری خواهیم کرد. در این زمینه نظرسنجی هایی هم صورت گرفته تا طبق ذائقه مردم اقدام شود. در مسابقات محلات یکسری رشته وجود دارد اما فقط روی این رشته ها متمرکز نمی شویم.

اوجاقی در پاسخ به پرسشی در رابطه با تعداد نفر شرکت کننده و هماهنگی با نهادهای ذیربط از جمله وزارت ورزش گفت: ما تعامل خوبی با متولیان ورزش کشور از جمله فدراسیون همگانی و فدراسیون ورزش های دانش آموزی داریم. در این راستا، نشست هایی با آقای کلهر داشته ایم. باید اذعان کنیم که بازوان ما در اجرای برنامه سه شنبه( افتتاحیه) مناطق هستند.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری در مورد اینکه به دنبال اجرای چه برنامه هایی هستید تا بعدها از آن به عنوان اثر و یادگار دوره شما یاد شود، گفت: هدف این است که سرانه فعالیت بدنی افزایش باید و تمام پروژه ها و رویدادها هم در این راستا انجام می شود. در عین حال می خواهیم از طریق ورزش فرهنگ سازی لازم را داشته باشیم.

وی توضیحات تکمیلی در این زمینه را به مشهدی یاری رییس اداره تفریحات و بازی های سازمان ورزش شهرداری واگذار کرد. 

مشهدی یاری گفت: در سازمان ورزش افراد شایسته ای هستند که در زمینه همگانی کردن ورزش نقش بسزایی داشته اند. برای  برگزاری افتتاحیه ۷ تیرماه پیش بینی های لازم انجام شده و یک تیم ٢٥٠ نفره مسئول برای برقراری نظم این برنامه است.

در ادامه، اوجاقی در پاسخ به این سوال که" از کل مجموعه های پایتخت چه تعداد به جنوب شهر –نقاط محروم- اختصاص داده شده است" چنین گفت: شهرداری تهران برای احداث ورزشگاه ها نگاه عدالت محوری داشته است و اتفاقا تعداد مجموعه های ورزشی جنوب شهر بیشتر هم است. به طور مثال در منطقه ٢ فقط دو مجموعه و سالن داریم اما در منطقه ای مانند ١٥ یا ٢٠، باید از ٢٠ مجموعه و سالن صحبت کرد.

وی در این زمینه در مورد مربیان به کارگرفته شده در مجموعه های ورزشی پایتخت و اینکه بعضا بی اخلاقی هایی از آنها گزارش شده است، داد: مربیان با فرآیندی جذب می شوند، انها توسط شرکت پیمانکاری و متناسب با نیاز مجموعه ها جذب می شوند، تمام تلاش این است از طریق ورزش، شرایط فرهنگی خوب ایجاد شود، اگر قرار است اتفاقی رقم بخورد که نتیجه عکس داشته باشد حتما از آن جلوگیری می کنیم.

می توان از اوقات فراغت تابستان بهترین بهره برداری فرهنگی را داشت

در بخشی دیگر از این نشست خبری امیری مدیر کل آموزش شهروندی شهرداری تهران و دبیر ستاد اوقات فراغت گفت: برای ایام تابستان برنامه ریزی شده تا به اوقات فراغت شهروندان بپردازیم، اگر برنامه ریزی لازم را مسئولان و شهروندان داشته باشند می توان از این فرصت و اوقات خیلی خوب استفاده کرد.

وی با بیان اینکه ستاد اوقات فراغت در سازمان ورزش شهرداری شکل گرفته است، گفت: اولین تابستان قرن جدید است ضمن اینکه بعد از دو سال حالا با رهایی از کرونا می توانیم برنامه های موردنظر را اجرا کنیم به همین دلیل با شعار «تابستان اول» پیگیر برنامه های خود هستیم.

دبیر ستاد اوقات فراغت تصریح کرد: برای اجرای بهتر برنامه های پیش بینی شده، شهروندان را گروه بندی کرده و برای هر یک شعار و رویکرد ویژه ای را در نظر گرفته ایم، از نوجوانان تا سالمندان در این گروه بندی ها در نظر گرفته شده اند.

امیری برنامه های پیش بینی شده برای اجرا توسط ستاد اوقات فراغت را تشریح کرد و یادآور شد: به دنبال ایجاد ایام شاد برای شهروندان هستیم، برنامه های ما در دو بخش است، بخشی از برنامه ها ویژه قبل از محرم است و بعد از ایام محرم هم اجرای برنامه ها تا زمان پیاده روی اربعین دنبال می شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حسین اوجاقی سازمان ورزش شهرداری تهران سازمان ورزش شهرداری مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری ستاد اوقات فراغت شهرداری تهران برنامه ها مجموعه ها پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۶۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۵ دستاورد هوشمندسازی در سازمان آتش‌نشانی اصفهان

مدیرعامل سابق سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: این سازمان به کمک مدیریت شهری در این دوره افتخارات زیادی برای شهر اصفهان به ارمغان آورد، به‌طوری که اولین شهری در آتش‌نشانی‌های کشور هستیم کا سال گذشته توانسیم ۱۵ دستاورد هوشمندسازی را بهره‌برداری کنیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ابراهیم مطلبی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در آئین تکریم و معارفه چند تن از مدیران شهرداری اظهار کرد: خوشحال هستم که تمام عمر خدمتم را در سازمانی گذراندم که هر روز صبح دست به دعا برمی‌داشتیم تا بتوانیم برای نجات جان انسان‌ها از جان خود بگذریم.

وی با بیان اینکه سازمان آتش‌نشانی به کمک مدیریت شهری در این دوره افتخارات زیادی برای شهر اصفهان به ارمغان آورد، گفت: اولین شهری در آتش‌نشانی‌های کشور هستیم که سال گذشته توانستیم ۱۵ دستاورد هوشمندسازی را بهره‌برداری کنیم.

مدیرعامل سابق سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان با اشاره به دستاوردهایی از جمله اولین آزمایشگاه علت‌یابی حریق در غرب آسیا و اولین مرکز سگ‌های زنده‌یاب و مرده‌یاب در شهر اصفهان گفت: در دستیابی به این افتخارات من فقط وسیله بودم و تمام همکارانم همدل و همراه ما را یاری کردند،

مطلبی تاکید کرد: همگرایی از داخل ایستگاه آغاز شد، سند استراتژیک سازمان تدوین و بر اساس آن پیش رفتیم.

کد خبر 747945

دیگر خبرها

  • رویکرد ما همگانی کردن ورزش در سطح محلات است
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • آغاز ثبت نام معتادان بهبود یافته برای شغل پاکبانی /جزییات این طرح چیست؟
  • همایش پیاده‌روی میمند
  • تدبیر مدیران شهری در تحول زیرساخت‌های بوستان کوهستانی دراک
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه
  • همایش پیاده‌روی همگانی به مناسبت روز ملی میمند برگزار شد
  • محیط شهری باید برای کودکان شور و نشاط داشته باشد
  • ثبت ۱۵ دستاورد هوشمندسازی در سازمان آتش‌نشانی اصفهان