Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: درحال دریافت آمار دانش‌آموزان استثنایی هستیم که بیمه سلامت ندارند و سپس این افراد برای دریافت بیمه معرفی می‌شوند تا خدمات توانبخشی را در قالب بیمه دریافت کنند.

حمید طریفی حسینی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار گروه جامعه ایران اکونومیست درباره ارائه خدمات توانبخشی به دانش آموزان اظهار کرد: در سال گذشته حدود ۶ و نیم میلیارد تومان خدمات حمایتی به دانش آموزان ارائه شد، خدمات حمایتی که عمدتا در حیطه وظایف سایر دستگاه ها مانند سازمان بهزیستی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین سازمان آموزش و پرورش استثنایی درکنار یاری سایر دستگاه ها و نهادها به دانش آموزان، در تلاش است که دانش آموزان در تهیه خدماتی از جمله سمعک، ویلچر، عینک و مواردی از این قبیل یاری رساند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: سازمان حدود ۶ میلیارد در حوزه توانبخشی در بیرون از مدرسه برای دانش آموزان اختصاص داد، به این ترتیب دانش آموزان پس از مراجعه به مراکز درمانی و توانبخشی، هزینه خدمات خود را از سازمان دریافت می کنند که البته این اقدام هم بخشی از وظایف سایر دستگاه ها مانند بهزیستی و وزارت بهداشت و سازمان های بیمه گر است.

طریفی حسینی افزود: اکنون در کشور ما  فقط طیف اوتیسم  در حد چند خدمت توانبخشی تا سن پیش از هفت سالگی حمایت می شود و پس از هفت سالگی هم حمایتی از این دانش آموزان نمی شود.

توسعه خدمات توانبخشی بیمه‌ای

وی خاطرنشان کرد: اکنون تلاش بر این است که با تعامل و همکاری با وزارت بهداشت و سازمان بیمه گر و سازمان بهزیستی بتوانیم گروه های دیگر معلولیت را هم به حوزه بیمه ای وارد کنیم و خدمات توانبخشی مورد حمایت بیمه ها را هم توسعه دهیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: بیش از ۵۰ خدمت توانبخشی در سطح کشور توسط مراکز توانبخشی ارائه می شود که لازم است بخش زیادی تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار گیرد که اکنون درحال دنبال کردن این موضوع هستیم تا شرایط استفاده دانش آموزان از خدمات توانبخشی بیرون از مدرسه را فراهم کنیم.

طریفی حسینی ادامه داد: براساس آمار بدست آمده، بسیاری از دانش آموزان بیمه پایه سلامت ندارند، یعنی بیمه ای که اکنون دولت اعلام کرده تا خانواده هایی که بیمه پایه ندارند، برای دریافت بیمه سلامت اقدام کنند.

وی عنوان کرد: در تلاش هستیم که مبتنی بر بیمه پایه شرایط استفاده دانش آموزان از خدمات توانبخشی را مهیا کنیم.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: اکنون در حال دریافت آمار دانش آموزانی هستیم که بیمه ندارند، سپس این افراد را برای اخذ بیمه معرفی می کنیم تا خدمات توانبخشی آنها را به  خدمات بیمه ای تبدیل کنیم تا به این ترتیب مقداری از بار مالی بر دوش خانواده ها برای تامین هزینه های توانبخشی  برداشته شود.

طریفی حسینی ادامه داد: به این منظور با نمایندگان مجلس و سازمان های بیمه گر باید مذاکره شود و درحال انجام اقدامات لازم برای توسعه خدمات توانبخشی هستیم.

به گزارش ایران اکونومیست، آموزش‌ و پرورش استثنایی بیش از ۱۴۱هزار دانش‌آموز را  در قالب هفت گروه آسیب بینایی، شنوایی، ذهنی، جسمی حرکتی، اوتیسم، چندمعلولیتی و مشکلات ویژه یادگیری تحت پوشش دارد.

 یکی از راهبردهای مهم سازمان آموزش و پرورش استثنایی در کنار آموزش، ارائه خدمات توان بخشی و مشاوره به دانش آموزان با نیاز ویژه است.

در سال تحصیلی پیش رو، برنامه ریزی برای دسترسی دانش آموزان نیازمند به خدمات توان بخشی باید به گونه ای انجام پذیرد که هیچ دانش آموزی از دریافت این خدمات باز نماند. از این رو "شیوه نامه ارائه خدمات توان بخشی و مشاوره در مدارس استثنایی به همراه اطلس  توان بخشی" برای اجرا ابلاغ  شده است.

در  این بخشنامه آمده است: در صورت باز بودن مدارس به لحاظ قانونی و حضور کادر آموزشگاه در مدرسه، چنانچه تعدادی از دانش‌آموزان بنا به دلایل مختلف از جمله بیماری زمینه ای یا نوبتی بودن حضور در مدرسه، امکان حضور کامل در مدرسه را نداشته باشند، نیروی توانبخشی باید پس از ارزیابی اولیه دانش‌آموز به صورت مجازی یا حضوری و با همکاری والدین یا رابط خانواده برنامه درمانی و تمرینات در منزل را تدوین و پیگیری کنند.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: مدارس ، بازگشایی مدارس ، آموزش حضوری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدارس بازگشایی مدارس آموزش حضوری سازمان آموزش و پرورش استثنایی خدمات توانبخشی دانش آموزان طریفی حسینی خدمات توان توان بخشی بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۶۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۷۰۰هزار کردستانی از خدمات وزارت کار

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری پیش از ظهر سه شنبه در مراسم روز جهانی کارگر اظهار کرد: جامعه شریف کارگران در همه عرصه‌های انقلاب حضوری تاثیرگذار داشتند و در عصر انقلاب در پیروزی انقلاب اسلامی سهیم بودند.

وی افزود: امروز اگر شاهد شکوفایی، توسعه در عرصه‌های گوناگون کشور هستیم مرهون زحمات کارگران است و رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند «کارگران ستون فعالیت‌های اقتصادی کشور هستند» و این جایگاه ارزشمند کارگران را می‌رساند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان اذعان کرد: با همراهی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در استان توانسته‌ایم که خدمتگزار کارگران استان باشیم.

وی با اشاره به وجود ۱۹ هزار و ۲۸۰ واحد تولیدی در استان اعلام کرد: ۱۹ هزار بازرسی در سال گذشته برای بهداشت، حفاظت کارگران و ایمنی انجام شد.

پیشکاری تصریح کرد: ۱۰ هزار پرونده در حوزه روابط کار، بیمه بیکاری پرونده‌ها بررسی شدند و ۷۰۰ هزار نفر از خدمات وزارت کار در کردستان بهره‌مند هستند.

وی اذعان کرد: ارتقای دانش، آگاهی، تحرکات جسمی، نشاط کارگری را در استان مدنظر قرار دادیم و در واحدهایی که ۵۰ تا ۵۰۰ نفر را بیمه کرده‌اند خانه بهداشت را راه‌اندازی کردیم.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی اضافه کرد: در حوزه اشتغال با راهبری و اندیشه مسوولان استان سال گذشته، جلسات کارگروه اشتغال استانی و شهرستانی را برگزار کردیم و رویدادهای مختلف اشتغال را برگزار کردیم و دانشجویان را با واحدهای تولیدی استان آشنا کردیم.

پیشکاری اذعان کرد: در راستای تفاهمنامه ای که با دانشگاهها و آموزش و پرورش منعقد شد زمینه آموزش چهره به چهره دانشجویان در زمینه رویدادهای اشتغال و فعالیت واحدهای تولیدی مهیا شد.

وی با بیان اینکه ۲۲۴ هزار نفر به صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تامین اجتماعی واریز می‌کنند، اضافه کرد: آموزش مهارت‌آموزی به عنوان بزرگترین سرمایه کشور در کردستان مورد توجه است.

کد خبر 6092958

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش‌آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • بهره‌مندی ۷۰۰هزار کردستانی از خدمات وزارت کار
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند