Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، فریبرز عباسی در حاشیه بازدید از یک مجتمع کشت و صنعت در شهرستان خداآفرین در گفتگو با خبرنگاران افزود: رویکرد اصلی ما در توسعه سامانه‌های نوین آبیاری، توسعه روش‌های با بهره وری بالا است.

وی گفت: به دلیل اینکه این روش‌ها بیشترین راندمان آبیاری را داخل مزرعه دارند و در صورتی‌که خوب بهره‌برداری شود می توانند بالای ۹۵ درصد بهره وری آبیاری، در داخل مزرعه داشته باشند به همین دلیل ما بیشترین حمایت و کمکهای بلاعوض دولتی را از همین روش‌ها انجام می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: روش دیگری که از تسهیلات خوب دولتی برخوردار است و جزو روش‌های با بهره وری بالاست که برای بعضی از مناطق کاربرد دارد ماشین‌های آبیاری مثل لینیرها و سنترپیوت‌ها هستند.

عباسی بیان کرد: ما خوشبختانه در حوزه سامانه‌های نوین آبیاری به رغم اینکه یک تکنولوژی جدید و وارداتی بوده، الآن به یک درجه‌ای رسیدیم که خدمات فنی، مهندسی را در این حوزه به کشورهای همسایه و خارج از کشور صادر می‌کنیم.

معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: تا یکی دو سال پیش ۹۵ درصد از لوازم و تجهیزات سامانه‌های نوین آبیاری تولید داخل بود و حدود ۵ درصد واردات داشتیم که خوشبختانه در دو سال اخیر با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی ما آن ۵ درصد را هم که به طور عمده شامل ۳ قطعه اصلی مثل دستگاه‌های فیلتراسیون، قطره‌چکان‌های پی سی، الکتروگیربکس ها در ماشین‌های آبیاری بود، با کمک صنعت‌گران داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی تولید داخل کردیم.

بهره برداری کامل از پایاب سد خداآفرین منوط به تأمین آب از طرف شرکت آب منطقه‌ای و وزارت نیرو می باشد

 معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: بهره برداری کامل از پایاب سد خداآفرین در بخشهایی که تاکنون به بهره‌برداری نرسیده است منوط به تأمین آب از طرف شرکت آب منطقه‌ای و وزارت نیرو  می باشد.

فریبرز عباسی در حاشیه بازدید از از کانال پایاب سد خدآفرین با بیان اینکه خوشبختانه تا کنون حدود ۹۸ درصد از پروژه‌های رودخانه های مرزی در استان آذربایجان شرقی به وسعت ۱۸ هزار و ۷۴۰ هکتار پیشرفت داشته است، گفت: آنچه که مربوط به حوزه وزارت جهادکشاورزی می‌شود که یکی دو قطعه در حوزه کشاورزی مانده و به بهره‌برداری نرسیده است که یکی از آنها به سطح دو هزار و ۴۰۰ هکتار پروژه یکانات است که حدود هزار و ۴۰۰ هکتار آن در دو هفته آینده به بهره‌برداری خواهد رسید و اقدامات لازم برای تکمیل و به بهره‌برداری از حدود یکهزار هکتار باقی مانده هم تا سه یا چهار ماه انجام می شود.

وی افزود: در سایر اراضی و نواحی به ‌خصوص نواحی پایاب سد خداآفرین هم ما بخش اعظم کارمان را انجام دادیم و به بهره‌برداری رسیده و منتظر تأمین آب از طرف شرکت آب منطقه‌ای و وزارت نیرو هستیم که با جلسات مشترکی که با آنها خواهیم داشت این موضوع را پیگیری می‌کنیم که هر چه زودتر آب وارد کانال خداآفرین بشود که سایر اراضی که به بهره‌برداری نرسیده در این زمان ممکن به بهره‌برداری برسد.

وی ادامه داد: اگر همکاران وزارت نیرو منابع آب جدیدی هم تخصیص بدهند در آینده امکان تجهیز شبکه‌های فرعی از طرف وزارت جهادکشاورزی وجود خواهد بود و برنامه‌ریزی لازم برای اجرای شبکه‌های فرعی آن اراضی هم انجام می شود.

 عباسی با اشاره به اینکه حقابه اراضی توسعه داده‌ شده از قبل پیش‌بینی‌شده است و به‌ صورت مطمئن تأمین‌شده است، گفت: یکی از دلایلی که در بعضی نواحی سطح بعضی اراضی آن طور که باید توسعه داده نشده است به خاطر همین عدم اطمینان از تأمین آب این اراضی است .

برچسب‌ها آذربایجان شرقی کشاورزی آبیاری خداآفرین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی کشاورزی آبیاری آذربایجان شرقی کشاورزی آبیاری خداآفرین سامانه های نوین آبیاری بهره برداری وزارت نیرو تأمین آب پایاب سد روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۷۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است

حسام‌الدین علامه افزود: ۱۴.۱۵ صدم درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال به دیابت و حدود ۲۵ درصد از این گروه سنی به «پیش‌دیابت» مبتلا هستند. متاسفانه، آمار و ارقام مربوط به «پیش‌آگاهی به دیابت» نامساعد است؛ به نحوی که حداقل حدود یک سوم از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود آگاهی ندارند.

این متخصص درباره وضعیت درمان دیابت در کشور گفت: «درمان موثر» هم از وضعیت نامساعدی برخوردار است؛ فقط حدود ۳۱ درصد از دیابتی‌ها درمان موثر و منجر به کنترل دیابت دارند. یکی از عواملی که منجر به آمار نامساعد درمان موثر دیابت و پیامدهای ناشی از آن مثل زخم مزمن در کشور شده، تحریم‌های اقتصادی و دارویی ظالمانه آمریکا است.

این متخصص ادامه داد: اگرچه واکنش مردم به دیابت نسبت به سرطان، توأم با حساسیت و پرسروصدا نیست اما نکته مهم و اساسی این است که دیابت به دلیل عوارض و مرگ و میری که پس از پیامدهایش از جمله زخم پای دیابتی می‌تواند ایجاد کند باید در کانون توجه قرار گیرد. متاسفانه میزان مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی نسبت به برخی از سرطان‌های شایع کشور بیشتر است. من بازهم تاکید می‌کنم بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد و برای مقابله با این بیماری باید از نظر متخصصان چه در حوزه بالین و چه در عرصه روان‌شناسی سلامت بهره برد.

خطر «بازار سیاه» برای پانسمان‌های نوین دیابت

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از پانسمان‌های نوین، یکی از موثرترین درمان زخم‌های مزمن است. پانسمان‌های نوین بیشتر وارداتی هستند؛ اگر ارز مورد نیاز با قیمت مناسب و به مقدار کافی در اختیار واردکننده قرار نگیرد با پدیده بازار سیاه در زمینه پانسمان‌های نوین مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • بهره‌برداری از بزرگراه آستارا – آستارا تا پایان تابستان
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • پروژه قزوین- الموت در تابستان امسال به بهره برداری می‌رسد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است