Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان از آغاز ثبت نام پذیرش دوره‌های کارشناسی ناپیوسته این دانشگاه خبر داد.

دکتر کیانوش بهرهی با اشاره به پذیرش دانشجوی کاردانی و کارشناسی در مهرماه امسال برای فراهم‌سازی زمینه اشتغال در مشاغل نوظهور اظهار کرد: ثبت نام دوره های کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی استان خوزستان از روز اول تیرماه از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز شده و تا ۷ تیرماه ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: ظرفیت پذیرش ۲۳ هزار دانشجو در ۳۱۰ کد رشته محل در مهرماه در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خوزستان ایجاد شده است و بدین ترتیب با افزایش ۱۱۱ کد رشته محل جدید، در این دانشگاه برای مهرماه در مقاطع کاردانی و کارشناسی در ۳۱۰ کد رشته محل در ۱۶ مرکز آموزش علمی کاربردی پذیرش دانشجو انجام خواهد شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۷ کد رشته محل اضافه شده است.

وی بیان کرد: این ظرفیت پذیرش دانشجوی ایجاد شده در دانشگاه جامع علمی کاربردی خوزستان نسبت به مهرماه سال گذشته ۷ هزار نفر افزایش یافته است.

بهرهی افزود: در سال تولید دانش بنیان و اشتغال‌آفرین با توجه به جهت‌گیری‌های بازار کار در ابعاد ملی و بین‌المللی، همچنین بازار اشتغال کشور و با توجه به ماموریت و رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی به عنوان یکی از مهم‌ترین عوامل سهیم و موثر در ایجاد اشتغال و تامین نیروی انسانی میانی کشور، در چهارچوب برنامه تحولی نیازآفرینی، پس از جمع‌آوری و پردازش اطلاعات بازار کار با رویکرد شناسایی، طبقه‌بندی مشاغل موجود و آینده کشور به ویژه با تاکید بر مشاغل نوظهور و کم‌سرمایه‌بر و با بهره‌گیری از منابع اطلاعاتی متعدد،  ۱۱۱ کد رشته محل جدید به رشته‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اضافه شد.

وی گفت: رشته‌های کارشناسی جدید که در پذیرش اخیر در  استان ایجاد شده است شامل رشته‌های مهندسی فناوری معماری و مدیریت امنیت اطلاعات، مهندسی فناوری ارزیابی امنیتی فناوری اطلاعات و ارتباطات، مهندسی فناوری انرژی‌های تجدیدپذیر، مهندسی فناوری برق صنعتی، مهندسی فناوری تجهیزات پزشکی، مهندسی فناوری تولید و مدیریت محتوای دیجیتالی، مهندسی فناوری سامانه‌های نرم‌افزاری،  مهندسی فناوری شبکه‌های هوشمند برق، مهندسی فناوری شهرسازی، مهندسی فناوری طراحی و مدیریت پایگاه داده، مهندسی فناوری کسب و کار دیجیتالی، مهندسی فناوری مدیریت و پشتیبانی فناوری اطلاعات، مهندسی فناوری ماشین‌های عددی (CNC)، مهندسی فناوری مکاترونیک، مهندسی فناوری صنایع غذایی ( صنعت قند)،  حقوق بیمه، حقوق حقوق اصناف، حقوق معماری و شهرسازی، خدمات حقوقی امور قضایی، معماری (طراحی داخلی)، مدیریت امور اداری و منابع انسانی، مدیریت کسب و کار، مربیگری فوتبال و مربیگری پرورش اندام هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی علمی و آموزشی خوزستان دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهندسی فناوری کد رشته محل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۹۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مصطفی میلانی، دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای این استان در زمینه مواد و ساخت، گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تاکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

 میلانی، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پایان افزود: این ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین آمادگی دارد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • رقابت بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی