Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: قبولی در دانشگاه‌های برتر نصیب دهک‌های بالای جامعه شده است که شرط مالی در پذیرش دانشجو در کنکور حذف خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، امیرحسین بانکی پور فرد گفت: سالیان طولانی است که داوطلبان کنکور نگرانی‌هایی دارند و می‌گویند چرا باید سرنوشت آن‌ها در چند ساعت رقم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او، تا قبل از تصمیم جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی بر مبنای تاثیر معدل در کنکور هیچ عدالتی وجود نداشت و در سال‌های اخیر تحول کنکور چندین بار مورد بحث قرار گرفته است تا استرس دانشجویان کاهش یابد و موقعیت‌ها در جهت رسیدن به عدالت افزایش پیدا کنند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تنها نگرانی این بود که اگر معدل داوطلبان در سال‌های قبل دچار مشکل شده بود، دیگر قابل جبران نیست؛ اما باید گفت که این موضوع به تصویب رسید و قابل جبران خواهد بود. یعنی اگر معدل سال دهم و یازدهم داوطلبی کم بود آن را به صورت تدریجی با در نظر گرفتن دروس عمومی جبران کند.

او گفت: نگرانی دیگر ایمنی امتحانات مدارس بود که آموزش و پرورش ضمانت کرده است که شرایط به صورتی باشد تا ایمنی خاطر برای تمام دانش آموزان همانند نحوه برگزاری کنکور برقرار شود.

بانکی پور فرد گفت: خانواده‌ها و داطلبان در برگزاری کنکور اصلا نگران نباشند؛ چرا که تاثیر معدل در کنکور استرس را کاهش می‌دهد و دیگر شرایط مالی ملاک پذیرش دانشجویان در دانشگاه‌های برتر نخواهد شد.

به گفته وی دانشگاه‌های خوب کشور تنها شامل حال ۳ دهک بالای جامعه شده اند؛ یعنی عملا خیلی از دانشجویان ساکن در مناطق محروم به علت اختصاص یافتن فضای کلاس‌های کنکور به افراد پردرآمد نتوانسته اند رقابت مناسبی داشته باشند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: تصمیم گرفته شد تا کنکور دو بار در سال برگزار شود و این امر از سال ۱۴۰۲ به بعد اجرایی خواهد شد تا جامعه بتواند خود را با شرایط وفق دهد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کنکور سراسری شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۰۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حمید پارسانیا، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست خانه گفت‌وگوی دانشگاه تهران اظهار کرد: درست است که علم با بخشنامه پیش نمی‌رود، هر چند که در جای خودش به بخشنامه هم نیاز دارد، باید نسبت فرهنگ با علم را تعریف کرد، باید مشخص کنیم که تاریخ و فرهنگ علم را چه می‌دانیم و از چه سطحی است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: ما در دوران معاصر گرفتار بحران خودآگاهی هستیم، نزاع‌ها و اختلافات مستمر در جریان‌های مختلف داشتیم و شاید کمتر اتفاقی در جهان اسلام بوده که وارد ایران نشده باشد، ایران همواره محل تضارب اندیشه‌ها بوده است.

حجت الاسلام پارسانیا ادامه داد: لازم است به برخی از سوالات پاسخ دهیم، نسبت علم و عقل به لحاظ تاریخی چیست، پاسخ به این سوال هویت ما را شکل می‌دهد، علم چیست؟ تقسیم‌بندی علوم چگونه است؟ علوم انسانی چیست؟ آیا رشته فلسفه باید در دانشکده‌های ادبیات باشد؟ آیا علوم انسانی در مقابل علوم طبیعی است؟ علوم انسانی موضوعی است که با اراده انسان ایجاد می‌شود، اینها تأملات جدی است.

وی گفت: این چهل سال تجربه‌ای از غفلت‌ها و تلاش‌ها برای خودآگاهی بوده است، وقتی شورای عالی انقلاب فرهنگی تشکیل شد، ایجاد علوم تاریخی خودمان را از منظر تاریخ تفکر مورد توجه قرار دادیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی بیان کرد: با این حال اجازه ندادیم که مشخص شود علم در تاریخ ما به چه معناست و گفتگوی بین معانی و مفاهیم ایجاد شود. بنیاد‌های معرفتی ما با ابعاد اقتصادی سیاسی اجتماعی تناسب دارد، اما باید ربط آنها را با محیط علمی جستجو کنیم، با ربط اجتماعی انقلاب اسلامی نقطه عطف ایجاد کردیم، اما متاسفانه اینکه چه مقدار در بازگشت به مفاهیم معنوی و تقسیم بندی علوم درست عمل کردیم، مشخص نیست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • حمایت زاکانی از طرح نور پلیس
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درحمایت از دانشجویان آمریکایی