Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید اجلالی، با ایجاد یک شرکت دانش بنیان و رسیدن به مرحله تولید، موفقیت‌های چشم‌گیری را در این حوزه ایجاد و برای ۱۰۸ نفر ایجاد اشتغال کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصراترک از گرمه، در سالهای گذشته با افزایش جمعیت بیکاران و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و حجم انبوه دانشجویان آماده ورود به بازار کار، گرایش جوانان و کارجویان به ویژه دانش آموختگان به مشاغل اداری و دولتی و دارای درآمد ثابت بیشتر شده و جوانان به کار در مشاغلی که دریافتی پایان ماه آن تضمین شده باشد تمایل پیدا کرده‌اند، این در حالی است که شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی با گام‌های کوچک راه خود را آغاز کرده‌اند، امروز با رشدی فزاینده جایگاه قابل توجهی در اقتصاد کشور یافته‌اند و تداوم حرکت این کسب و کارها مستلزم فرهنگ‌سازی برای ایجاد زیست‌بوم مساعد کارآفرینی و نوآوری این شرکت‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مجید اجلالی، مدیر عامل شرکت آراد لیان فرار آلفا در شهرستان گرمه است که از سال ۹۵ به صورت رسمی کارش را با ثبت رسمی این شرکت آغاز کرد، در گفتگو با خبرنگار عصراترک در این شهرستان اظهار داشت: این شرکت تنها شرکت دانش بنیان تولیدی در استان خراسان شمالی است.

وی با اشاره به اینکه شرکت ما تنها شرکتی است که موفق شده از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مجوز صنایع پیشرفته در خراسان شمالی را دریافت کند، گفت: محصولی که در این کارخانه تولید می‌شود، محصول آلفا آلومینیوم است.

اجلالی با بیان اینکه کار تحقیقاتی این شرکت در سال ۱۳۸۹ شروع و در سال ۱۳۹۳ موفق به تولید ۱۰ گرم آلفا شد، ادامه داد: همچنین در سال ۹۵ این شرکت موفق شد که ۱۰ کیلو در روز و در سال ۹۶ میزان ۱۰ کیلو در ساعت و در حال حاضر ۴۰ تن در سال تولید دارد.

 

 

 

این کارآفرین موفق گرمه ای با اشاره به اینکه قسمت عمده فروش محصول در داخل کشور انجام می شود، اضافه کرد: همچنین از ابتدای سال 1401 صادرات این محصول به کشور روسیه آغاز شده و نمونه کارهای ما در کشورهای ایتالیا و اسپانیا نیز تایید شده و امید است که به زودی مسیر صادرات به این کشورها نیز باز شود.

اجلالی خاطرنشان کرد: علاوه بر این محصول تولیدی در این کارخانه به شهرهای خوزستان، شیراز، تهران، اصفهان نیز ارسال می شود.

وی با بیان اینکه قبل از راه اندازی این کارخانه، محصول آلفا آلومینیوم به صورت 100 درصد وارداتی بوده است، گفت: این در حالی است که در شرایط کنونی 10 درصد محصول وارداتی است.

این کارآفرین موفق گرمه ای یادآور شد: یکی از مهم ترین دغدغه های کارخانه ما، مواد خامی است که از کشور هند وارد بندرعباس و بعد از آن به گرمه می رسد، که تلاش ما بر این است تا بتوانیم در قسمت مواد اولیه خام نیز خودکفا شویم.

اجلالی بیان داشت: محصولی که در کارخانه ما تولید می شود، فرآوری شده است که به کارخانه های کاشی و سرامیک ارسال می شود.

 

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر 108 نفر به صورت نیروهای مستقیم و تعدادی پیمانکار به صورت روزانه مشغول به کار هستند، اضافه کرد: نکته قابل توجه این است که تمامی این افراد بومی شهرستان گرمه هستند و هیچ نیرویی از خارج استان جذب نکرده ایم.

اجلالی ادامه داد: برای راه اندازی خط تولید اکتیو آلومینا به ظرفیت یک هزار تن به بانک تجارت با تبصره 18 معرفی شده‌ایم که این واحد راه اندازی شود و برنامه توسعه ای بعدی که مدنظر است، قطعا خبر مهم و قابل توجهی برا اقتصاد استان خواهد بود که خط تولید شمش منیزیم است.

وی با بیان اینکه موفق شدیم گواهی ثبت اختراع طرح دانش بنیان خود را بگیریم، گفت:  تاکنون وضعیت زمین، دیوارچینی و بخشی از ماشین آلات، پروژه شمش منیزیم تعیین وضعیت شده است و در این پروژه 95 درصد ماشین آلات در کارخانه طراحی، ساخته و نصب می شود.

این کارآفرین موفق گرمه ای خاطرنشان کرد: همچنین نکته قابل توجه این است که در کارخانه بخش آلفا نیز 100 درصد ماشین آلات در خود کارخانه طراحی و ساخته شده است.

اجلالی خاطرنشان کرد: پروژه منیزیم یکی از پروژه هایی است، اگر مراحل اداری در بانک تجارت براساس موعد مشخص شده برای دریافت تسهیلات انجام شود، 6 ماه آینده تولید شمش منیزیم در خراسان شمالی کلید می خورد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۲۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟

حسین‌محمد صالحی‌دارانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تاثیر توجه به اقتصاد دانش‌بنیان در تحقق شعار سال گفت:مردمی‌سازی اقتصاد و خروج دولت از وضعیت بنگاه‌داری و تبدیل‌شدن به بخش رگولاتور اقتصاد کشور، مهم‌ترین مزیت تحقق مشارکت مردم در جهش تولید است.

راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همواره بر این مسئله تاکید شده که اقتصاد دانش‌بنیان یک اقتصاد مردمی است و راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد.

جهش تولید با دانش‌بنیان‌شدن در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: تحقق مشارکت مردم در تولید نیازمند توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است. باید زمینه برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان را در کشور فراهم کنیم، زیرا مسیر اصلی تحقق مشارکت مردم در جهش تولید، دو مسیر افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان متشکل از نخبگانی هستند که اقدام به تولید دانش و فناوری متناسب با دانش و تکنولوژی روز دنیا می‌کنند و به این وسیله ما را از وابستگی به کشور‌های خارجی و واردات تجهیزات راهبردی بی‌نیاز می‌کنند و به این وسیله می‌توان از خروج ارز هم از کشور جلوگیری کرد.

صالحی‌دارانی ادامه داد: در شعار سال‌های گذشته هم رشد تولید و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تاکید رهبری بود و بر همین اساس هم برای رونق بهتر شرکت‌های دانش‌بنیان مجلس قانون جهش تولید دانش‌بنیان را مصوب کرد.

ادامه مشکلات در مسیر اعطای مجوز‌ها

وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر ما همچنان در روند اعطای مجوز‌ها با مشکل رو‌به‌رو بوده و بروکراسی اداری گسترده در کشور ما خیلی آزاردهنده است، باید این مسیر صعب‌العبور موجود بر سر راه شرکت‌های دانش‌بنیان را تسهیل کرد.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: دستگاه‌ها باید این روند پیچیده را برای تسهیل در مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان روان کنند تا این شرکت‌ها بتوانند رشد کنند و موانع زیاد در مسیر فعالیت آنها از بین برود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها توضیح داد: وقتی فرد یا افرادی بخواهند فعالیتی را آغاز کنند باید حداقل از ۱۴ ارگان یا دستگاه‌ها مجوز بگیرد. در این مسیر ممکن است برخی از نهاد‌ها یا دستگاه‌ها با اعطای مجوز آنها مخالفت کنند و هر تصمیمی گرفته شود تا تولید رونق بگیرد با این رویه یه بن بست می‌خورد.

این نماینده مجلس یازدهم گفت: لازم است که در این مسیر بسیار بیشتر از قبل و با ورود بیشتر صنایع، نهضت تولید بار اول با جدیت بیشتر و حمایت بیشتر تداوم یابد تا شاهد نسل چهارم معاونت علمی با محوریت افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • کمک به ایجاد شغل با احیای ۹۰۰۰ کارخانه
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • تولید زیردریایی هدایت‌پذیر از راه دور توسط دانش‌بنیان‌ها
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان